Vélemények és értékelések: Wellness Penzion Andrea *** (Balaton)

4,7/5
(Összesen 68 értékelés)nagyon jó
Cserszegtomaj, Magyarország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4,7/5

Személyzet

4,6

A szállás felszereltsége

4,5

A szállás elhelyezkedése

4,5

Ellátás

4,6

Szállodai szolgáltatások

4,3
5/5  
(Alena J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 7. 9. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Csak dicséret a személyzetnek és a szolgáltatásoknak. A szezon után érkeztünk, és szinte az egyetlen vendégek voltunk. A svédasztalos vacsora helyett rendelésre kaptunk ételt, ami olyan minőségű és mennyiségű volt, hogy nem lehetett megenni. Még élőzene is volt az étkezésünkhöz. A reggelik szerényebbek voltak, de villára is készítettek különleges ételeket. A fedett medencében pezsgőfürdő és ellenáram is van, és csak nekünk fűtötték fel 34 fokra. Bár idősebbek vagyunk, és nincs nyelvtudásunk, mindenben megegyeztünk. A szoba szép, de a berendezés régebbi. A parkolás is kiválóan megoldott, ahol minden szobának megvan a maga helye. Kint egy gyerekmedence és egy szintén enyhén fűtött medence található. Lehetőség van a szabadban grillezni, van gyereksarok és szabadtéri fitneszterem. A fitnesz is bent van, de nem voltunk ott. A felajánlott szaunákat sem vettük igénybe. A panzió kb. 1 km-re található a hévízi termáltótól, a belépőt és a parkolást az ár tartalmazza. A Balaton kb 2 km-re van innen. A vendégházból csodálatos kilátás nyílik az egész városra. Gyermekes családoknak melegen tudom ajánlani a szállást. A személyzet, főleg az étteremben, nem csak kellemes és segítőkész volt, hanem vicces is, így a kényelem maximális volt.
5/5  
(Martin L. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 22. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szép szálloda, 2 km-re a hevízi fürdőtől. A személyzet kedves és segítőkész volt.
5/5  
(Petr B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 26. 7. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nem minden alkalmazott beszélt angolul, semmi németül, magyarul igen, szóval ez a mi problémánk. Idősek felszereltek, semmilyen módon nem korlátozzák a tartózkodást. Korlátozott ételválaszték, ami csak hosszabb tartózkodás esetén releváns. Egyébként mindenki kedves és segítőkész. A jó elhelyezkedésnek köszönhetően minden könnyen megközelíthető. Tippek kirándulásokhoz.
5/5  
(Jana B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 22. 5. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden nagyszerű volt avCatering gazdag, ízletes, személyzet, kedves és befogadó ❣️
5/5  
(Vira V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 14. 3. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden szuper, de tolmácsra van szükség.
5/5  
(Jana K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 7. 10. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete nagyon szép, a személyzet segítőkész és segítőkész. A tartózkodás megfelelt a leírásnak. Elégedettség
5/5  
(Yvona M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 5. 10. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Abszolút elégedettség mindennel. Tökéletes tisztaság, nagyszerű személyzet, kiváló étel. Mindent megkaptunk, amit az ár tartalmazott. Nincs mire panaszkodni. Éppen ellenkezőleg, nagy dicséret.
4/5  
(Petra Š. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 4. 10. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Tetszett a szálloda környezete, az egyetlen dolog, ami nem teljesen kellemes, az egy viszonylag forgalmas út közelsége. A tartózkodás megfelelt a leírásnak. A szaunában nagyszerű hűtőmedence lenne, vagy legalább hideg zuhany, a helyi inkább langyos volt. Egyébként finn szauna, pezsgőfürdő, uszoda és infraszauna szuper. A legjobb az egészben azonban a termál Hévíz bejárata, amely benne van az árban.
4/5  
(Alžběta Š. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 29. 9. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Összességében tetszett a tartózkodás, a szolgáltatások és a környezet megfeleltek az árnak. A személyzet nagyon barátságos és segítőkész volt, a vendégház tiszta és jól karbantartott, mind a szállás, mind a kert. A fényképeken még mindig a régi tévé látható, a szobában volt egy síkképernyős TV, de nem jól esett az út, és nincs usb -n, így számunkra alapvetően láthatatlan volt, és nem zárták be a hálószoba ajtaját. De nekünk sem kellett. Különben minden működött. Ami a wellnesset illeti, ez csak este 7 -ig tart, ami kár, ha nappal távol vagy, akkor alapvetően nem fogod használni. A szauna kisebb, relaxációs szoba napozóágyakkal 5 fő részére, nem fér el többet és sajnos zajos kazán. Uszoda remek kikapcsolódásra. Csak szabadtéri úszáshoz, kisebb is, de felfrissülésre elegendő. A reggeli bőséges volt, mindenki választhat a kolbászoktól a sajtokig (ezek finomak voltak), édes / sós süteményeket, joghurtokat, 3féle müzlit, lekvárokat, keneteket, kávét, teát. A vacsoránál mindig 3 étkezés volt - 1 sült, 1 keverék, például tésztához, 1 natúr steak / steak + köret, két leves és desszert. Ami minket eléggé megállított, az az, hogy nem volt ivóvíz vagy víz, külön kellett fizetni. Az étterem személyzete nagyon barátságos volt, kivéve egy pincért, aki megrázta a fejét a vendégek parancsára, szörnyen nézett ki és összességében kényelmetlen volt. A recepción azt mondták nekünk, hogy este 6 és 20.30 között vacsorák vannak (a Travelking állapota 21 óra), de vacsora közben elkezdték betakarítani az ételt ezzel a pincérrel nyolc óra előtt, nyolc óra után elkezdték takarítani az éttermet. minket, hogy fél 5 -kor bezártak, nagyon kényelmetlenül éreztük magunkat ott, szerencsére csak egy este volt. A második valószínűleg a fő pincér viszont kellemes légkört teremt. A panzió körülbelül 3 km -re van a tótól, nem 1,5 km, és nem lehet ott sétálni, mindenhova autóval kell menni. Tehát aki békére és csendre vágyik este, ott megtalálja.
5/5  
(Monika Z. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 28. 10. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Elégedettek voltunk. A recepció és az étterem személyzete nagyon barátságos volt, minden kérdésre válaszolt. A szoba és a panzió környezete tiszta és csendes volt. A reggeli svédasztalos volt, és a vacsoránál nagy választék volt, így mindenki tényleg választott (nekem és nekem glutén intolerancia van). A fürdő körülbelül 1,9 km-re található a vendégháztól. Mindenképpen ajánlom a hévízi piacok felkeresését.
5/5  
(Jana K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 10. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szállás, az étkezés és a szolgáltatások megfeleltek az utalványban szereplő ajánlatnak. A személyzet hozzáférése rendben van. Az ételek kiválóak. Úszni egyaránt lehet a hevizi termálfürdőkben - a víz hőmérséklete körülbelül 26 ° C volt (kint feküdhetett, süt a nap), valamint a beltéri és kültéri fedett medencében - körülbelül 22 ° C volt, de a kupola belsejében meleg volt, így mi kint is fürödtek - üdítően. A hevizi termálvíz nem alkalmas magas nyomású emberek számára - idegen nyelven írják a fürdőépületben. Általában tetszett az ünnep. Kedvezményt biztosítottak a további fürdőzéshez a fürdőben, de nem 10% -ot - a 3 órás belépő 3200 forint x 2 fő = 6400 és 400 forint volt a kedvezmény, de 10% 640 forint - vettük észre a kártyakivonaton. A hévízi fürdőzéshez nem csak a Balaton, vagy a gyönyörű keszthelyi vár és a sok ott lévő kiállítás közelében ajánljuk a környéket. A téli hónapokban a látogatás kiszámíthatatlan, mert a víz 22 ° C-ra süllyedhet, mert októberben 26 ° C volt, belül nem tetszett a víz hőgőzei (vagy bárhogy hívják), és a nyugágyak nagyon elfoglaltak voltak, ezért jobb kint feküdt a friss levegőn.
4/5  
(Pavlína F. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 9. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda nagyon kedves környezete vacsora után egyszerűen nem tudott elmenni sétálni, mert az út nagyon forgalmas és nincs járda. A tartózkodás megfelelt a leírásnak. Mindent megkaptunk, ami a szelvényen szerepelt. Nagyon kis választék volt reggelire, és minden nap szinte minden ugyanaz volt vacsorára, a választék nagyobb és az adagok elegendőek voltak számunkra. Kiváló fehér és vörösboruk van eladó. A személyzet mindig segítőkész és szorgalmas volt. Gyönyörű kirándulás a Tihanyi-félszigetre, körülbelül egy óra a szállás. Ő egy ilyen magyar Provence, engem teljesen érdekelt.
5/5  
(Jaroslav S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 25. 9. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden rendben.
4/5  
(Marta K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 14. 9. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda tiszta, hangulatos volt, megfelelt a leírásnak. Mindent megkaptunk, ami a szelvényen szerepelt. Elégedettek voltunk az étellel, vacsoránál nagy volt a rendelhető ételek választéka, mindenkinek mindenképpen volt miből válogatni. A wellness megfelelt a leírásnak, minden tiszta volt. A személyzet kedves és segítőkész volt, de a műszakban mindig lehetett valaki, aki beszél csehül vagy szlovákul, hogy tanácsot tudjon adni nekünk, mert úgy gondolom, hogy onnan elég sokan vagyunk.
5/5  
(Soňa B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 12. 8. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon jó volt.
5/5  
(Jaroslav S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 6. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden megfelelt a leírásnak. A vacsorák a minőséghez és az adagok nagyságához képest jelentősen javultak a tavalyihoz képest.
5/5  
(Hana K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 7. 6. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Ma visszatértünk az Andrea vendégházból. Nagyon elégedettek voltunk. Szállás nagyon szép, medence a panzióban szuper, ételek kiválóak, svédasztalos reggeli, még mindig ugyanaz, de mindig választhat. Körülbelül 28 ételből álló vacsora, nagy adagok, leves és desszert. Gyönyörűen élveztük az üdülést, szép volt az idő, nagyon kellemes fürdés volt a termálfürdőben, kirándulások a környékbe (Keszthely-kastély, Tapolca-barlangtó, Balaton) szintén tetszettek. Ami a szelvényt, a lovaskocsitúrát vagy a borkóstolót illeti, senki sem ajánlott nekünk 10% kedvezményt a termál-tó következő belépőjéből. Nem tetszett, hogy továbbra is fizetünk a parkolóért, ami a panzióhoz tartozik.Sehol még nem találkoztunk.
4/5  
(Jan V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 5. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szép környezet, szép és tiszta szállás, az étterem jól főzött, a segítőkész személyzet. Az egyetlen kellemetlen dolog a wellness nyitvatartási ideje volt csak 19 óráig. Ez teljesen felesleges, amikor mindannyian elmentünk, és este pihenni akarunk.
5/5  
(Eva R. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 5. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden rendben van, kivéve a kevesebb takarítást. Környezet nagyon szép, gyönyörű kert. A személyzet kedves.
5/5  
(Beáta M. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 2. 5. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Környéke szép, szoba tiszta, ételek kiválóak, a személyzet kellemes.
5/5  
(jana S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 24. 4. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Tetszett, a környezet szép, a diéta egyszerűbb, de nagyon ízletes.
5/5  
(Eva M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 3. 11. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szállás Andrea panzióban megfelelt a leírásnak. Szobák és apartmanok szépek, tiszta, tágasak és megfelelően berendezettek. Kedves személyzet (a recepciótól, takarítástól az éttermi szolgáltatásig). Félpanziós reggelit fogyasztottunk, bőséges reggelit fogyaszthattunk, amit csak lehetett, a vacsora levesből, főételből és desszertből állt. Az érkezés napján csak egyszer használtuk a medencét és a szaunát, a következő napokban pedig más úszásra alkalmas helyeket kerestünk fel. Elégedettség számunkra ;-).
5/5  
(Jaroslav M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 3. 11. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete kiváló, sajnos a személyzet nem minden anyanyelvén kívüli nyelven beszél.
4/5  
(Helena M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 28. 10. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden megfelelt az ajánlatnak, a személyzet nagyon barátságos volt, végig javasoljuk a sumegi kastély meglátogatását.
5/5  
(Kristína L. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 26. 10. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon kellemes környezet, szuper wellness.
5/5  
(Bohumír Š. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 6. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet és a környezet szép, tiszta és szép.
5/5  
(Jaroslav S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 10. 5. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Főleg a tó miatt járunk Hevizbe, mint mindig csodálatos kikapcsolódás. Szállás a panzióban kitűnő, miután a tó felől jöttünk, a kert zöldellő területein is élvezhettük a nagy medencéket. Nagy előny a szállodával szemben a városban. A reggeli választása meglehetősen egyszerűnek tűnik, de végül mindenki biztosan választ. Többet foglaltak vacsorára. Ahogy azt a korábbi vélemények írták, felnőtt részre, mint gyermekre. Ez az egyetlen hátrány, különben tudom ajánlani a panziót. Csak nem találtuk meg a hevízi fürdőben kínált 10% -os kedvezményt, amelyet a csomag leírása tartalmazott. Egy kis megjegyzés a végén: amikor este a teraszon ülsz, ne felejts el felszállni a szúnyogokra
5/5  
(Karel S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 22. 9. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A rossz idő ellenére nagyon szép a környezet. Szolgáltatások pontosan a kupon szerint. A személyzet kedves, segítőkész, menü csehül.
5/5  
(Josef J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 9. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon szép környezet, segítőkész személyzet, jó étel és ital, a környék számos érdekes kirándulást kínál, például a tapolcai barlang körülbelül 23 km-re.
4/5  
(Markéta D. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 11. 9. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Helló, a szállás szép volt, tiszta és barátságos. Minden szobához mindig volt erkély. Svédasztalos reggeli, elegendő választék, vacsora választás az étlapból, amelyet megismételtek. Az adagok kicsiek és korlátozott választékúak voltak. Vacsorára egy nagy mínusz. Egyébként mindent pozitívan értékelek.
5/5  
(Katarína V. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 8. 9. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kellemes környezet, barátságos személyzet.
4/5  
(Vlado M. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 13. 8. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Csodálatos volt a tartózkodás - tetszett a panzió, a Balaton és a Heviz. Étkezés rendben, a helyi specialitások kissé hiányoztak, a tisztaság rendben volt, a medence nyáron legalább 21 óráig nyitva tarthatott. A probléma csak akkor merült fel, amikor egy balatoni hajókirándulást kértek, amelyet 7 napon túli tartózkodás esetén bónuszként szerepeltek a kuponon. A kezdeti vonakodás ellenére a Travelking ügyfélszolgálatának köszönhetően ebben az ügyben is elégedettek voltunk. Tehát ajánlani tudom a tartózkodást.
5/5  
(Ladislav L. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 10. 7. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Környezet gyönyörűen tele zöld, virág. A félpanziós étrend remekül ízlik. Van egy szauna és jakuzzi.
5/5  
(Pavlína K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 6. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon szép, tiszta és barátságos vendégház.
5/5  
(Soňa K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 22. 5. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A tartózkodás megfelelt a leírásnak, mindent megkaptunk, ami a szelvényen szerepelt, kijelentettük, az étel kiváló, a személyzet barátságos.
5/5  
(Vlado K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 19. 4. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Legyen kiváló, segítőkész személyzet, kellemes környezet, ajánlom.
5/5  
(Kateřina M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 31. 10. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon jótól kiválóig!
4/5  
(Michal O. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 31. 10. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Csodálatos környezet, barátságos személyzet. Az első nap elegendő volt a diéta, az ételek nagy választéka. Másnap a vacsora kissé átvertnek, vagy inkább leegyszerűsítettnek tűnt. Egyébként nagyszerű!
5/5  
(Ivana Sedláčková S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 13. 10. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda, az étkezés és a létesítmények megfeleltek az ajánlatnak. A SUMEG kastély megfelelő kirándulás.
4/5  
(Andrea K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 12. 10. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete nagyon szép, a kiszolgálás és a wellness rendben volt. A személyzet nagyon barátságos. Az ételek csalódást okoztak, a félpanziós ellátást igénybe vevők külön menüből válogathattak, és csak hét étkezés, az adagok nagyon kicsik voltak - a fizető ügyfelekhez képest a fizető vásárlók körülbelül fele sokkal nagyobb választékkal rendelkezett. Legközelebb inkább rendelünk reggelit, és fizetünk a vacsoráért, mint a normál vendégek.
4/5  
(Daniel E. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 9. 10. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Jó nap. A környezetet, valamint a vendégházat dicsérhetem és megegyezhetek a leírással, tiszta szobák, különösen tiszta zuhany és WC. Elég jól értékelném az ételeket, de hadd emlékeztessem önöket, hogy nem elég, hogy mennyi volt az este abból, hogy éttermet választottak kedves személyzettel. Ne felejtsen el kirándulni a közeli Tapolca városába, ahol a helyi barlangban csónakázni nagyszerű élmény.
5/5  
(Běla V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 1. 10. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden nagyszerű volt. A tartózkodás megfelelt a leírásnak. Mindent megkaptunk, ami a szelvényen szerepelt. Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással. Az ételek kiválóak voltak. A wellness nagyon jó volt. A szálloda személyzete nagyon kedves és segítőkész volt. Javaslom a balatoni kirándulást, majd úszást a Hevizi-tóban. Heviz közelében sok múzeum található - ajánlom meglátogatni őket.
5/5  
(Běla V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 1. 10. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete csodálatos volt, nagyon tetszett. Minden megfelelt a leírásnak. Igen, mindent megkaptunk, ami az ajánlatban szerepelt. Az ételek kiválóak, a wellness remek volt. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. Én mindent nagynak értékelek 1. Személyesen meglátogattuk a Balatont és egy hajókirándulást a Balaton. Múzeumokat, termál tavat is meglátogattunk. Minden csodálatos. Ajánlom.
5/5  
(lumir B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 20. 9. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet csodálatos volt. Minden a kuponok szerint történt, az étel elegendő volt. Plusz a cseh menü. Ajánlom kirándulást Sumag városába - egy fantasztikus kastélyba.
5/5  
(Zuzana K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 9. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nincs egyetlen rossz szavunk sem a tartózkodásról, sem a szolgáltatásokról és a személyzetről.
4/5  
(2 M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 9. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet kellemes volt. A vendégház előtti kisebb utat leszámítva mindenütt béke volt. Vannak viszonylag nagy és tiszta teraszos szobák. A személyzet nagyon segítőkész volt, de nem beszélt angolul.
5/5  
(Marcela S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 16. 9. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szállás felülmúlta az elvárásaimat, felszerelt szobák hűtőszekrénnyel, rengeteg tárolóhellyel, fogasokkal, ülőgarnitúrával, egyszerűen nagyszerű.
5/5  
(Eva Z. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 3. 9. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon örültem, hogy a személyzet tisztességes és kedves volt. Nagyon szép volt a környék, és nagy volt a verés.
5/5  
(Bohumil S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 25. 8. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szállodai környezet szuper minden tiszta, beállított szállodai személyzet tökéletes hűvös reggeli, a vacsora teljesen elfogyott, és a személyzet, miután megtudta, hogy nem vagyunk németek, eléggé megváltoztatta a viselkedését, ezért nagyon sajnáltuk.
5/5  
(silvia S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 21. 8. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szállás meghaladta az elvárásainkat, a gyönyörű külső és belső környezetet. Tiszta és segítőkész személyzet. Kimentek, hogy megfeleljenek mindannak, ami az 1 éves étrendünkhöz szükséges. Számos lehetséges kirándulás a környékre, különösen tetszett a kerékpározás lehetősége.

Aktuális ajánlatunk Wellness Penzion Andrea ***

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet