Lengyelországban tökéletes pihenésben lehet része. A Beszkidek völgyében épült a Hotel Kotarz Spa & Wellness ***, ahol vendégeinknek bőséges fépanziós ellátásban, medencézésben, pezsgőfürdőzésben, szaunázásban és sóbarlangi szeánszban lehet részük.

A szálláshelyről

A Hotel Kotarz Spa & Wellness *** a Brenna festői falucskában épült, a Brennica folyó partján. A térség erdőkkel és hegyekkel tarkított tájait számtalan túraösvényen és kerékpárúton átszelve fedezheti fel, a síelés szerelmesei pedig a környék sípályáin tehetik próbára tudásukat. Fedezze fel a környék hegycsúcsait egy kellemes túra keretén belül, ezek a Koparz (7 km), Trzy Kopce (8 km) és az Orłowa (7 km). A legközelebbi sífelvonó mindössze 500 m-re, a közkedvelt Szczyrk síközpont pedig 12 km-re található a szállodától.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmesen berendezett kétágyas, LCD televízióval, WiFi kapcsolattal, szekrénnyel és zuhanykabinnal, törölközőkkel, hajszárítóval és kozmetikai szerekkel ellátott saját fürdőszobával rendelkező szobában. Némely szoba erkéllyel is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kellemes éttermében ízletes specialitásokat kóstolhat, amelyek a legfrissebb és legminőségibb helyi alapanyagokból készülnek. A hagyományos regionális konyha ízein kívül a nemzetközi konyha ízvilágát is felfedezheti. A félpanzió bőséges büféreggeli és büfévacsora keretein belül kerül tálalásra. Napközben az étterem étlapjának széles választékából válogathat. A szállodához folyó parti grillező terasz is tartozik, ahol kedvező időjárás esetén a grillezett ínyencfalatokat kellemes zene mellett élvezheti. A kiváló kávékat, híres házi fagylaltot és ízletes süteményeket a szálloda Cafe & Pub kávézójában kóstolhatja meg.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness központjában könnyű elfelejteni a mindennapok gondjait. A beltéri részlegben medence, pezsgőfürdő és 4 szauna várja Önt. A wellness részleg újdonságaként egy kültéri szaunahordót is kipróbálhat, amely a folyóra néz, valamint egy kellemes balia pezsgőfürdőt, ahonnan kilátás nyílik a hegyekre. A nyári időszakban szabadtéri medence, gyermekmedence, 3 pezsgőfürdő, napozóágyak és egy strandbár is rendelkezésre áll. Egy masszázzsal vagy szépségkezeléssel pedig teljessé teheti a wellness napját.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a legkisebb vendégeinek játékokkal és szórakozással teli játékteremmel kedveskedett.

Hotel Kotarz Spa & Wellness ***

Hotel Kotarz Spa & Wellness ***

Wyzwolenia 40 , Brenna
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
CS Poland Centrum Sport sp. Z o.o. Cégjegyzékszám: 070514747


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
100 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 25 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Fedett medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
50 m
Sípálya
0,5 km