Élvezze a gyönyörű nyaralást a lengyel Beszkidek hegységben! Látogasson el Szczyrk városába, amelyet gyönyörű látnivalók és szórakoztató attrakciók vesznek körül, mint például a brennai turisztikai park vagy a Tropikana vízipark. Szálljon meg a Hotel Skalite *** SPA & Wellness szállodában, ahol ízletes félpanziós ellátásban részesül majd, és a pihenést az úszómedencével és szaunával felszerelt wellness-részlegben élvezheti majd igazán.

A szálláshelyről

A stílusos Hotel Skalite *** SPA &Wellness a lengyel Szczyrk üdülőhelyen található, mindössze 30 km-re a cseh határtól és 5 km-re Lengyelország egyik legnagyobb síközpontjától, a Szczyrk Mountain Resort-tól. Az üdülőhely több mint 36 km hosszú, amely minden szintű lejtőt, 13 felvonót és egyéb látnivalókat kínál. A közelben található egy másik síközpont is, a Beskid Sportaréna (3,5 km), amelynek látványosságai közé tartozik egy 50 méteres alagút. A téli program tehát egyértelmű.

De az aktív nyaralást nem feltétlenül kell a sípályákon tölteni. A melegebb hónapokban felkeresheti a Brennai Turisztikai Parkot (9,1 km) számos sportpályával vagy a Rownica Mountain Vidámparkot (19 km) bobpályával és 7D mozival. Szintén érdemes meglátogatni a Tropikana Aquaparkot Wisłában (19,2 km) szaunákkal, pezsgőfürdőkkel és vízicsúszdákkal, vagy a szórakoztató központot Polanka Pod Czantorią-ban (21,6 km), ahol kipróbálhatja a mászófalat, a zorbingot (gömbözést), a paintballt és más tevékenységeket.

Számos kirándulóhely is felfedezhet. A természeti szépségek közül megcsodálható a Czerniańskie jezero tó (17,5 km), amelynek közelében egy tanösvény is bejárható, vagy a Tři Kopce Wiślańskie (15,4 km) hegyvonulatot is felfedezheti, amelyhez a brennai parkból túraútvonal vezet. Városnézés céljából látogasson el Bílsko-Bělá (13,6 km) városába, amelyet gyönyörű történelmi építészetének köszönhetően Kis-Bécsnek neveznek, vagy ha vízi élményekre vágyik, akkor Ustroń (23,3 km) fürdővárosa is megér egy látogatást.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kellemesen berendezett, kényelmes szobában lesz. Minden szobában privát zuhanyzós fürdőszoba, TV, telefon és WiFi kapcsolat található.

  • A Standard kétágyas szoba 12-16 m²-es, és egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal, tárolószekrényekkel és íróasztallal van felszerelve.

  • A Standard háromágyas szoba 17-20 m²-es, 3 egyszemélyes ággyal (2 ággyal összenyitható), íróasztallal és fotelekkel ellátott ülősarokkal rendelkezik.

  • A Standard négyágyas szoba 35-40 m²-es, 4 egyszemélyes ággyal (ikerágyazható) és íróasztallal rendelkezik.

  • A Négyágyas stúdió 35-40 m²-es, és 2 különálló hálószobát tartalmaz, mindegyikben egy franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy és egy íróasztal található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns étterme hagyományos lengyel ételek kombinációját kínálja egy kis csavarral. A gondosan összeállított étlapról mindenki talál kedvére valót. A kávé szerelmesei a hangulatos kávézóban fogyaszthatják el kedvenc italukat egy desszert kíséretében, illetve ellátogathat a klubba, ahol a jól felszerelt bár és szórakozási lehetőségek (darts, biliárd, foci stb.) várják a látogatókat. Meglátogathatja a hagyományos vendéglőt is, ahol népzenével kísért ínyenc lakomákat szerveznek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A modern wellness-részleg a pihenés oázisa lesz. Kényeztesse magát a masszázselemekkel ellátott medencében, vagy használhatja a finn és infravörös szaunát is. A wellness-élményt kiegészítheti egy masszázzsal vagy más kezelésekkel is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek minden időjárási körülmény között jól fogják érezni magukat a szállodában. Napsütéses napokon a csúszdával, hintával és egyéb attrakciókkal felszerelt kültéri játszótéren tölthetik el az időt, rossz időben pedig a gyereksarok várja őket szórakoztató játékokkal. A wellness-részlegen gyermekmedence és még egy különleges masszázsajánlat is várja a legkisebb vendégeket.

Hotel Skalite ***

Hotel Skalite ***

Krokusów 4 , Szczyrk
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
SŁAWOMIR GÓRNY Cégjegyzékszám: 070498770


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
80 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 20 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Távolság a tótól
11,7 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
13,7 km
Sípálya
14,9 km

Utazási tippek

Lengyel-Beszkidek

Lengyel-Beszkidek Utazási tipp

A Beszkidek hegysége három országon is átnyúlik: Csehországon, Szlovákián és Lengyelországon keresztül terül el. A Lengyel Beszkidek hegység egy festői szépségű vonulat, amely közelébe a helyiek megőrizték a hagyományos életmódot. Az Beszkidek egyik legszebb része a Velky Stožek és Velka Čantoryje hegységeket összekötő, mintegy 12 km hosszú cseh-lengyel hegyhát amely a két ország határát is jelöli és amelyen egy népszerű kilátótorony is található.

Mit érdemes megnézni a lengyel Beszkidek hegységben

  • Rodla vízesések
  • Beregszász hegység
  • Niespodzianek Vadaspark

A sziléziai Beszkidek hegysége a lengyel Visla és Ustron városok körül húzódik, ahol a Beszkid Sportaréna is várja a látogatókat.

További információ
Tropikana Aquapark, Wisła
Tropikana Aquapark, Wisła
Ustroń városa
Ustroń városa
Brenna Turisztikai Park
Brenna Turisztikai Park