Fedezze fel a Lengyel-Tátra minden szépségét és a gorál népcsoport varázslatos kultúráját! Szálljon meg a Willa Baciarka szállodában és lazítson a modern wellnessrészlegben, szórakozzon a játékterem csocsó és biliárdasztalának, illetve játékkonzoljának segítségével. A környéken pedig számos kirándulóhely várja - látogasson el például a gyönyörű Zakopanéba.

A szálláshelyről

A Willa Baciarka a festői Kościelisko városában, a Lengyel-Tátra és Zakopane közelében található. A kiváló elhelyezkedés miatt a hely büszkén mondhatja magát a téli sportok és a túrázás paradicsomának. Barangoljon például aKościelisko-völgyben (3,1 km) kóstolja meg a regionális finomságokat, amiket a hangulatos hegyi kunyhókban készítenek. De ellátogathat a titokzatos Mroźna-barlanghoz (6 km), a Strążyska-völgyben található Siklawica-vízeséshez (7 km), illetve a Mala Łąki (2,1 km) és a Chochołowska-völgybe (4,1 km) is.

A Góra Gubałówka (4,4 km) kötélparkkal, gravitációs csúszdával és lenyűgöző kilátással várja.. Télen szánkópálya és sífelvonó is található itt. A lelkes síelők pedig vegyék az irányt Witów Ski (8,4 km) 2 sípályával felé. Akik pedig egy jót fürdőznének, a 30 úszómedencével, homokos stranddal, gazdag gyermekprogramokkal és a Podhale régió legnagyobb szaunavilágával rendelkező Chochołowskie fürdőben (11,7 km), valamint az Aquapark Zakopaneban (6,2 km) vagy a Bania termálfürdőben (23,3 km) találhatják meg számításukat.

Hol fogok aludni?

Szállását egy hangulatos szobában vagy apartmanban foglalhatja el, amit semleges tónussal és modern hegyvidéki stílusban rendeztek be. Minden szobához privát fürdőszoba, erkély és kültéri ülősarok, TV, kis hűtőszekrény, valamint tea- és kávéfőző berendezés tartozik. Természetesen a WiFi hozzáférés is rendelkezésre áll.

  • A Kétágyas szoba franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, íróasztallal, székkel és tükörrel, valamint szekrénnyel rendelkezik.

  • Az Apartman külön hálószobájában franciaágy, nappalijában egy nagy kanapéágy található. Ezenkívül egy dohányzóasztal, székek és szekrények is rendelkezésre állnak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napot bőséges büféreggelivel, ami során sós, édes, valamint hideg és meleg ételekből válogathat ízlése szerint.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy fárasztó túrázással vagy síeléssel töltött nap után nincs is jobb, mint egy kiadós pihenés a stílusos wellnessrészlegben. Itt fedett, fűtött medence, beltéri és szabadtéri pezsgőfürdő, finn szauna és infra szauna várja. A medencét egy terasz is összeköti a kerttel, ahol szép időben kedvére pihenhet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kertben található játszótér nagy és kis csúszdával, hintával, trambulinnal, ugrálóvárral és ping-pong asztal rendelkezik. Ezenkívül a vendégházban van egy játékszoba kicsiknek és nagyoknak. A kicsik számára játékok, plüssállatok, társasjátékok és zsírkréták állnak rendelkezésre, míg a nagyobb gyerekek a PlayStation konzolon játszhatnak.

A gyerekek a felfújható gyűrűkkel, ujjakkal és más medencés játékokkal is elüthetik az időt. A reggelinél pedig színes műanyag edények és egy különleges gyermekmenü teszi számukra is felejthetetlenné az étkezést.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A kandallós, hangulatos játékteremben biliárd- és csocsóasztal is található. Ezenkívül használhatja a közös konyhát vagy a szabadtéri grillezőt is.

Willa Baciarka

Willa Baciarka

Pitoniówka 22a , Kościelisko
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
GRZEGORZ GAJAK Cégjegyzékszám: 492729808


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
30 Zł/éj ellenében bevihető - malá plemena
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
6,2 km
Sípálya
3,1 km
Sífutás
7 km

Utazási tippek

Lengyel Tátra

Lengyel Tátra Utazási tipp

A lengyel Tátra minden évszakban minden korosztály számára tartogat élményeket. A legmagasabb lengyel csúcs a Rysy (2499 m) is a hegység részét képezi. A természeti szépségekből kifogyhatatlan terület a túrázók igazi álma. A Szlovák-Tátrától eltérően itt nincsenek szezonális útvonalzárak, így a túrázást csak az időjárás tudja befolyásolni.

A lengyel Tátra ékkövei:

  • Zakopane
  • Czarny staw tengeszem
  • Kasprowy-csúcs (A Liptói-havasok 1987m csúcsa)
  • Siklawica vízeséshez
  • Halastó (vagy Morskie Oko) - a Magas-Tátra legnagyobb tava.

A túrázás és a hegymászás szerelmesei körében a népszerű Gąsienicowa-völgy, illetve a. A legendákkal övezett hegy, a Giewont megmászása is.

További információ
Zakopane
Zakopane
Gubałówka csúcs
Gubałówka csúcs
Chocholów
Chocholów