Élvezze az üdülést Eger fürdővárosában, a Hotel Unicornis *** szállodában, ahol félpanziós ellátással, korlátlan wellnessel, pezsgőfürdővel, gőzfürdővel és szaunával, valamint kétfős masszázsal várják Önt. Számos termálfürdőt, és történelmi nevezetességet látogathat meg a közelben.

A szálláshelyről

A Hotel Unicornis *** Eger szívében található. A város és környéke nagy múltra tekint vissza, gyönyörű korabeli épületekkel, köztük a méltán híres középkori várral. Ezen kívül ez egy híres bortermelő vidék is, ahol szinte minden sarkon megkóstolhatja a kiváló helyi borokat.

Csupán néhány lépésnyire található az Egri vár (500 m), amely jelenleg múzeumnak és galériának ad otthont. A vízi élméynekre vágyóknak a több száz éves múltra visszatekintő Törökfürdő (350 m) és a Városi Termálfürdő (400 m), amely egy 5 hektáros komplexummal és 13 medencével rendelkezik, nyújt kikapcsolódást. A történelmi központban is rengeteg látnivaló található, többek között a Csillagvizsgáló (500 m), az Érseki Palota (650 m) és az egri Szeplőtelen fogantatás Nagyboldogasszony Ferences templom (210 m). A Smrecsányi Lajos parkban (Érsekkert) (750 m) gyönyörű szökőkutak és érdekes szobrok látványában gyönyörködhet.

Kirándulást tehet a közeli Egerszalókba (7,1 km) is. Ennek a gyöngyszeme egy gyönyörű, modern fürdőkomplexum, ahol egy természeti unikumot is láthat - az 1200 m²-es Só-hegyet, amelyet a felszínre törő ásványvíz hozott létre. Ha még több természeti csodára vágyik, látogasson el a festői Szilvásváradra (27,7 km), ahol megcsodálhatja a varázslatos Fátyol vízesést, felfedezheti az Istállóskői barlangot,vagy tudjon meg többet a környékről az Erdészeti Múzeumban.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, kényelmesen felszerelt szobában lesz. Minden szoba légkondicionálóval, WiFi hozzáféréssel és privát zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A következő lehetőségek közül választhat:

  • A Standard kétágyas szoba 20-25 m²-es,amely franciaággyal, asztallal, fotelekkel, íróasztallal, TV-vel, telefonnal és hajszárítóval van felszerelve.

  • A Háromágyas szoba 30-35 m²-es, amely 3 egyszemélyes ággyal (2 franciaággyá egyesíthető), íróasztallal, fotelekkel ellátott ülősarokkal, telefonnal, TV-vel és hajszárítóval rendelkezik.

  • A Négyágyas szoba 50 m²-es, amely 2 különálló hálószobából áll. Ezekben 4 egyszemélyes ágy vagy egy franciaágy és 2 egyszemélyes ágy található. Van telefon, TV, asztal ülőgarnitúrával, hajszárító és íróasztal.

  • A Négyágyas apartman stílusosabban berendezett, amely 55-60 m²-es teret kínál. A 2 különálló hálószobában egy franciaágy és 2 egyszemélyes ágy, valamint TV, ülősarok fotelekkel, íróasztal, telefon és hajszárító található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda konyháján magyar és nemzetközi ételek készülnek modern köntösben.


SZ19000563

Hotel Unicornis ***

Hotel Unicornis ***

Hibay Károly utca 2. , Eger
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Székely Sas Kft Cégjegyzékszám: 10-09-032038


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 2 000 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Fitness
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a fürdőtől
0,6 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
0,6 km