Kalocsa szívében található a nagyszerű Pilvax *** superior szálloda, ahol mindennel felszerelt, kényelmes modern szobákban szállhat meg. Ellátását a tervezett programjainak megfelelően kérheti. Foglalásakor dönthet úgy, hogy kizárólag reggelit kér vagy félpanziós ellátást. A csomagunk tartalmazza a korlátlan wellness használatot, a termálfürdő belépőt. Igazi ünnepként fogja megélni az itt töltött időt!

A szálláshelyről

A Pilvax Hotel Kalocsa *** superior Kalocsán található, mindössze 300 méterre a híres Paprika Múzeumtól. A múzeumon kívül érdemes meglátogatni a Városi Galériát (50 m) és a Zsinagógát (200 m). Érdemes az itt töltött időnkől bőven szánni a városban tett nagy sétákra, mert minden sarkon találhatunk gyönyörű épületeket, zöldterületeket, kedves kis éttermeket és kávézókat.

Hol fogok aludni?

Szállás a 15 légkondicionált szoba egyikében. A szobák felszereltsége: síkképernyős TV, WiFi kapcsolat, íróasztal, valamint zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A választása alapján reggelivel vagy félpanziós ellátással várják. A háromfogásos vacsorát az Il Primo partnerétteremben szolgálják fel (350 m). Továbbá található a szállodában egy bár, egy kávézó és egy borospince maximum 20 fő számára.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda szaunájában pihenheti ki fáradalmait és élvezheti annak pozitív hatásait.


SZ19000798

Pilvax Hotel ***superior

Pilvax Hotel ***superior

Szent István király út 21. , Kalocsa
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Service4You Hotels Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-904127


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Hajszárító

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,7 km