Pihenjen velünk a népszerű győri fürdő közelében az elegáns Danubius Hotel Rába *** szállodában, amely a rangos Danubius szállodák hálózatához tartozik. Bőséges reggeli, vagy félpanziós ellátás, korlátlan szaunázás és fitness várja a vendégeket. Két gyermek 14 éves korig ingyenesen tarthat Önnel.

A szálláshelyről

A Danubius Hotel Rába *** az egyik legnépszerűbb magyar fürdőváros, Győr központjában található. A történelmi központ csodálatos hangulatú, számos barokk műemlékével és híres gazdapiacaival. Az egyedülálló Rába Quelle gyógy- és vízi park a Mosoni-Duna és a Rába folyók találkozásánál helyezkedik el.

A közelben lévő Pannonhalmi Apátság (25 km), amely az UNESCO világörökségi listájához tartozik, az egyik legrégebbi magyar műemlék. Sokféle ritka virágból álló kertet láthat errefelé. Ha a gyönyörű természeti adottságokat szeretné megtekinteni akkor Magyarország legnagyobb szigetének meglátogatása lesz az Önnek való. A Szigetközt (30 km), gyalog, kerékpárral, hajóval vagy lóháton is felfedezheti.

Ha pedig gyerekkel érkeznek érdemes meglátogatni a közeli Xantus János Állatkertet (2,9 km), ahol többek között ritka fehér tigriseket csodálhatnak meg. És csak kicsit kell utazni, ahhoz, hogy a Mosonmagyaróvári Kalandpark (41,4 km) kötélpályáin, mászófalain és csúszdáin próbálhassák ki bátorságukat!

Hol fogok aludni?

Szállását a szálloda kényelmes szobáiban vagy lakosztályaiban foglalhatja el, amik légkondicionálással, kábeltévével, WiFi kapcsolattal, telefonnal, minibárral és fürdőkáddal, hajszárítóval valamint fürdőköpennyel ellátott privát fürdőszobával várják a vendégeket.

  • Standard kétágyas szoba 18 m²-es alapterülettel, egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal valamint íróasztallal és tárolószekrénnyel rendelkezik.

  • A Standard Plus kétágyas szoba nagyobb (21 m²), és a franciaágy vagy a két különálló ágy mellett íróasztal és gardrób és egy fotelekkel felszerelt nappali is a kényelmünket szolgálja.

  • A Superior szoba 20 m² alapterületű és modern belső terével nyűgözi a vendégeket, akik a franciaágy vagy a 2 különálló ágy mellet egy íróasztal, egy pihenősarokkal felszerelt asztal és különböző tárolók adta kényelmet élvezhetik.

  • A Lakosztály területe 45 m². A külön hálószobában 1 franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy található. Emellett a nappaliban található egy kanapé és persze az íróasztal és a tárolók sem maradhattak ki.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda belga kocsmája egyedülálló hangulattal rendelkezik. Magyar és nemzetközi ételeket készítenek itt, kiváló belga sörök vagy helyi borok kíséretében. A konyhán különösen odafigyelnek az alapanyagok szezonalitására és kreatív koncepciók megalkotására.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy mozgalmas nap után pihenhet a finn vagy infraszaunában vagy választhat a számos kényeztető masszázs közül. A szállodában szoláriumot és fitnesztermet is talál.


SZ19000301 - Hotel

Danubius Hotel Rába ***

Danubius Hotel Rába ***

Árpád út 34 , Győr
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Danubius Hotels Zrt. Cégjegyzékszám: 01-10-041669


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
24 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
A szálloda saját parkolóval nem rendelkezik.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
1 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
1 km