Élvezze a teljes nyugalmat és luxust Lentiben a Thermal Hotel Balance ****-ban. Korlátlan belépés várja a szálloda mellett található termálfürdőbe, a szálloda wellness-részlegébe pezsgőfürdővel és szaunákkal, egyedülálló Energiaparkkal, valamint bőséges félpanziós ellátással. Gyermeke 6 éves korig ingyen tarthat Önnel.

A szálláshelyről

Thermal Hotel Balance **** Lentiben található és közvetlen hozzáférést kínál a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkhoz. Csak annyit kell tennie, hogy felveszi fürdőköpenyét a szobájában, és átmegy a fűtött folyosón a fürdőbe. A természet szerelmesei számos túraútvonalon fedezhetik fel a Zala-felföld és az Őrségi Nemzeti Park (30 km) csodálatos tájait. A Malom Múzeum és a Bivalyrezervátum 10 km-re található. A Budafai Arborétumban (24 km) megtekintheti a helyi növényvilág kincseit.

Hol fogok aludni?

Szállás 28 m²-es kényelmesen berendezett kétágyas szobában. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, TV, rádió, WiFi csatlakozás, széf és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda L16 éttermének gasztronómiai kínálata ötvözi a modern nemzetközi ételeket a hagyományos fogásokat. Nagy hangsúlyt fektetnek az alapanyagok frissességére és kíméletes feldolgozására. Bőséges reggelivel és vacsorával várják. Ha napközben megéhezik az étlapról rendelhet. Az italmenü finom helyi borok széles választékát tartalmazza. Jó időben kellemes terasz is működik. A lobbibárban frissítő italok, válogatott kávékülönlegességek vagy házi sütemények is várják. Ha a fürdőben való tartózkodás közben éhezik meg vagy egy kellemes italra vágyik a Fregatt étterem áll rendelkezésére.

Hol kapcsolódhatok ki?

Közvetlenül a szállodából fűtött folyosón sétálhat át a híres Lenti termálfürdőhöz és Szent György Energiaparkhoz. De tökéletes kikapcsolódásban lehet része a szálloda wellness részlegében is, ahol élménymedence és szaunavilág (finn, infravörös, gőz- és aromaszauna) várja Önt. Rendelkezésre áll egy napozóterasz is, gyönyörű kilátással. Válasszon a masszázsok vagy kozmetikai kezelések közül. A sport szerelmesei pedig korlátlanul használhatják a fitnesztermet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A játszósarok egész nap rendelkezésre áll, gyermekmedence valamint szabadtéri játszótér is várja a kicsiket Thomas gőzmozdonnyal. A szálloda szívesen biztosít Önnek gyermek kiegészítőket, például gyermekágyat, pótágyat, gyermek WC-ülőkét vagy babafürdetőt. Társasjátékok, kártyajátékok és X-Box kölcsönözhető.


SZ19000044 - Hotel

Thermal Hotel Balance **** Lenti

Thermal Hotel Balance **** Lenti

Táncsics u. 8 , Lenti
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Lenti Gyógyfurdó Kft. Cégjegyzékszám: 11937355-2-20


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 1 000 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Minibár
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,4 km