Töltődjön fel a Miskolc és Eger közelében található fürdővárosban, Mezőkövesden! Látogasson el a Zsóry Liget Panzióba ***, mely kontinentális reggelivel és kényelmes szobákkal várja vendégeit. Az utalványunknak köszönhetően belépőt kap a panziótól 200 m-re található Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness **** hotel wellness részlegébe, és élvezheti a klasszikus és termálmedencéinek korlátlan használatát, valamint ellazulhat a szaunavilágban.

A szálláshelyről

A Zsóry Liget Panzió *** az Észak-magyarországi Mezőkövesd fürdővárosban található. Felejtse el a mindennapok gondjait, és vegyen részt egy álom üdülésen, melynek során a wellness részlegben való pihenéssel, valamint a történelmi és természeti csodák megismerésével töltődhet fel.

Mezőkövesd városa a Bükk lábánál található, és különösen híres a népszerű Zsóry Gyógy- és Strandfürdőről, amely mindössze 100 méterre található a panziótól. A fürdőben 22 medence, szaunavilág és különféle attrakciók találhatók.

Ha pihenés közben kedve támad kirándulni, látogasson el a Mezőgazdasági Múzeumba (4,5 km) vagy a Matyó Házak (4,8 km) egyikébe, melyek a 19. századi életmódot mutatják be. Remek kirándulóhely a közeli Eger városa (18 km), ahol például az Eger vára (23 km) és a festői, történelmi polgárházakkal szegélyezett Dobó tér (24 km) is található. Megtekintheti az egykori Oszmán Birodalom legkeletibb minaretjét (25 km), ahová csigalépcsőn lehet feljutni. A kikapcsolódás szerelmesei kipróbálhatják a híres Egri Törökfürdőt (24 km) is, amely Magyarország egyik legszebb városi fürdője. Eger környéke híres borvidékéről, így mindenképpen kóstolja meg a legendás Egri Bikavért az egyik étteremben, vagy a Szépasszony-völgy borospincéibe tett látogatása során.

Érdemes meglátogatnia Miskolcot (45 km) is, ahol a középkori Diósgyőri vár (46 km) és az Európában egyedülálló Miskolctapolcai barlangfürdő (46 km) is található.

A természet szerelmeseinek érdemes kirándulni egyet Hortobágyi Nemzeti Parkba (40 km). Kiránduljon a híres magyar pusztában, ahol megnézheti a gémeskutakat vagy a kilenclyukú hidat is. Egyedisége miatt a Hortobágy területe az UNESCO természeti emlékhelye. A családoknak és az állatbolondoknak érdemes ellátogatni a Hortobágyi Madárkórházba, vagy a Máltai méneshez is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy 16 m²-es Standard kétágyas szobában lesz privát fürdőszobával. A szoba légkondicionálóval, WiFi hozzáféréssel, TV-vel és széffel van felszerelve.

Felár ellenében egy tágasabb, 32,5 m²-es négyágyas szoba is rendelkezésre áll, amelyhez privát fürdőszoba, egy franciaágyas hálószoba és egy kanapéágyas nappali is tartozik. A kanapé kihúzva pótágyként használható legfeljebb 2 gyermek számára. A szoba légkondicionálóval, WiFi-kapcsolattal, TV-vel és széffel van felszerelve.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel felfrissülhet egy finom reggelivel, amelyet közvetlenül a panzióban vagy a 200 méterre található Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness ****-ben szolgálnak fel.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek a nagy kültéri játszótéren szórakozhatnak különböző típusú hintákkal és csúszdákkal.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A panzió kertjében használhatja a grillezőhelyet is.


NTAK szám: PA19001542

Zsóry Liget Panzió ***

Zsóry Liget Panzió ***

Olajfa utca 2. , Mezőkövesd
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Eu-Invest Kft. Cégjegyzékszám: 12490415-4-05


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
4 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,8 km
Távolság a fürdőtől
100 m
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
100 m