Az Egertől mindössze 16 km-re fekvő Bogács városa gyógyhatású termálfürdőjéről híres. Szálljon meg a híres fürdőhöz a legközelebb, a Strand Hotel Bogács ***-ban és használja ki a termálfürdő és a hotel közötti közvetlen kapcsolatot. A szállodában bőséges félpanziós ellátással várják és a medencék mellett kipróbálhatja akár a szaunákat, vagy a fitnesztermet is.

A szálláshelyről

A Strand Hotel *** Bogács központjában található, és közvetlenül kapcsolódik a termálfürdőhöz. Csak annyit kell tennie, hogy átöltözik fürdőköpenybe a szobájában, és egyenesen át is mehet a fürdőbe. A szállodától mindössze 15 km-re található a gyönyörű Eger, tele barokk épületekkel. A vár, a festői történelmi belváros, érdekes múzeumok és különleges helyi borok várnak arra aki idelátogat.

Hol fogok aludni?

Szállás egy kétágyas Standard szobában lesz. A legtöbb szoba erkéllyel rendelkezik. Szobák felszereltségéhez TV, WiFi csatlakozás, hűtőszekrény és privát fürdőszoba tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében hagyományos magyar ételeket és kiváló helyi borokat kóstolhat. A reggelit és a vacsorát is svédasztalos formában szolgálják fel. Nyáron a hangulatos teraszon is elfogyaszthatja az ételeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Strand Hotel *** közvetlenül kapcsolódik a Bogácsi Termálfürdőhöz. A 9 medence közül 6 ként tartalmazó termálvízzel van feltöltve. A 76 °C hőmérsékletű forrás 500 m mélységből fakad. A helyi gyógyvíz pozitív hatással van a reumás betegségekre. A gőz belégzése pedig segít a hörghurut enyhítésében. A szálloda finn szaunával és edzőteremmel is rendelkezik. Wellness kezelések és masszázsok széles választéka várja az ide érkezőket.


SZ19000027 - Szálloda

Strand Hotel Bogács ***

Strand Hotel Bogács ***

Dózs György u 16 , Bogacs
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
SZEPESI Kft. Cégjegyzékszám: 0509011883


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 1 500 Ft/éj ellenében lehetséges

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
50 m
Busz megálló
10 m