Az R31 Residenceben megtapasztalhatja álmai pihentető nyaralását, akár párjával, akár családjával utazik. Utalványunk részeként belépőben részesül a Sárvári termálfürdőbe. Emellett belépőt kap a szemközti szálloda wellness részlegébe is, valamint gazdag reggelivel is várják. Ha nagyobb családdal utazik az akár 5 fő befogadására alkalmas apartmant is választhatja. Ha szeretné felfedezni a fürdővárost és környékét, kerékpárkölcsönzésre is lesz lehetősége.

A szálláshelyről

Az R31 Residence a festői szépségű fürdővárosban, Sárváron található. Elhelyezkedése miatt különösen vonzó a fürdőzést és a pihentető nyaralást kedvelők körében. De a szállodást a történelmi és kulturális látnivalók is körülveszik, így kirándulási lehetőségekből sincs hiány.

Sárvár a legnagyobb nevezetessége természetesen a termálfürdő (300 m), amely élményeket tartogat minden korosztály számára. Élvezheti a gyógyvizes medencéket, a szaunavilágot, vagy az olyan vízi attrakciókat is, mint az óriás vízicsúszdák. Sárvár történelmi belvárosában sétálva megtekintheti a Nádasdy-várat (800 m) a múzeummal és galériával, vagy a Kossuth téri szökőkutat (850 m) fény- és hangjátékkel. Ha pedig egy kicsit kiszakadna a városi nyüzsgésből, látogasson el a Botanikus Kertbe (650 m) is.

Sárvártól nem messze található Szombathely (25 km), melynek egyik meghatározó vonzereje a Csónakázó és a körülötte fekvőgyönyörű park, valamint a Római Birodalomból származó történelmi emlékek. A város leglátogatottabb helyei közé tartozik az Iseum Savariense, vagyis az ókori Rómának szentelt kiállítással rendelkező múzeum, a Fő tér, a székesegyház, a Kámoni Arborétum és a Járdányi Pál István kert.

Ellátogathat a híres fürdővárosba, Bükre (27) is, amely a 13. századig visszanyúló gazdag történelemmel büszkélkedhet. A város kulturális örökségét képviseli például a Felsőbüki Nagy (Szapáry) család kastélya, vagy a Gótikus Szent Kelemen templom. Nem szabad kihagyni a Bukfürdőfürdőt sem, ahol Magyarország második legnagyobb fürdőkomplexuma is található. A komplexum 32 termálmedencével, szaunavilággal és különböző vízi attrakciókkal várja a kikapcsolódásra vágyókat.

Hol fogok aludni?

A 18 m²-es erkélyes kétágyas szoba világos belső terének és az erkélyre nyíló üvegfalnak köszönhetően tágas érzést nyújt. Akár franciaágyas, vagy kétágyas opciót is foglalhat. A szobában 1 pótágy elhelyezése is lehetséges. A szobák felszereltségéhez légkondicionáló, zuhanyzóval vagy káddal, piperecikkekkel és hajszárítóval felszerelt privát fürdőszoba, WiFi hozzáférés, TV és egy erkély is tartozik.

Felár ellenében választhat a kétszobás apartman (40-42 m²), amely optimális megoldás gyermekes családok számára. A 4 klasszikus ágy 1 pótággyal bővíthető, így az apartman akár 5 fő elszállásolására is alkalmas. Az apartman egy külön hálószobára és egy nappali részre van osztva, nagy amerikai konyhával. A felszereltséghet tartozik továbbá a légkondicionáló, a privát fürdőszoba, a TV és a WiFi csatlakozás, valamint az erkély is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda vendégei számára az étkezéseket a szemközti épületben található, Onyx Garden Restaurant & Café étteremben szolgálják fel. Itt minden étkezés kulináris élmény. A bőséges büféreggeli kínálatában meleg és hideg ételek, friss felvágottak, sajtok, joghurtok, édes és sós sütemények, gabonapelyhek,többféle módon elkészített tojás és egyéb finomságok szerepelnek. Ha ételallergiában vagy -intoleranciában szenved, a szálloda személyzete készséggel áll segítségére.

A vacsorákat svédasztalos vagy háromfogásos menü formájában tálalják, leves, főétel és desszert felvonultatásával. Az étterem étlapján helyi és nemzetközi specialitások szerepelnek, és a séfek az ételek elkészítésénél nagy hangsúlyt fektetnek a friss alapanyagok használatára. Nyáron akár a napos teraszon, míg a hűvösebb hónapokban a téli kertben is élvezheti az étkezést.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az épülettel szemben, az Onyx Luxury **** szálloda wellness részlegében pihenhet a finn vagy infraszaunában, a sókabinban és a relaxációs zónában is. Ha nem szeret lustálkodni az üdülése alatt, akkor a fitness terembe is ellátogathat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A hotelben a gyermekekre is gondoltak. akik a játszótéren szerezhetnek élményeket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha szeretné két keréken felfedezni ezt a csodás kis fürdővárost és környékét, a szállodában akár kerékpárt is bérelhet.


NTAK: EG21003440

Hotel R31 Residence

Hotel R31 Residence

Rákóczi Ferenc utca 31. , Sárvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Sárvár-Ház Kft. Cégjegyzékszám: 18-09-106534


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a fürdőtől
0,6 km
Busz megálló
0,2 km