Töltsön el egy felejthetetlen pihenést a Fürdő Hotel ***-ben Zalakaroson, ahol korlátlan hozzáférése lesz a híres zalakarosi gyógyfürdőhöz termálmedencékkel, gyermekvilággal, szaunavilággal és vízicsúszdákkal. Zalakaros tele van érdekes kirándulóhelyekkel. Fedezze fel a bámulatos élővilágú Kis-Balatont, melynek jelentős része védett terület. Utalványunknak köszönhetően minden nap ízletes félpanziós ellátás is várja.

A szálláshelyről

A Fürdő Hotel ***, Zalakaros fürdővárosban található, amely mindössze 30 km-re van a Balatontól. A legnagyobb vonzerő természetesen a helyi gyógyfürdő (450 m), de a város rengeteg látnivalót kínál a kirándulóknak és a gyermekes családoknak is egyaránt.

Zalakaros fürdőváros legfőbb kincse az egyedülálló ásványi anyag összetételű termálvíz, mely mindeddig csupán a fürdőzést, a fürdővendégek gyógyulását és pihenését hivatott kiszolgálni, immáron azonban egy mesterségesen létrehozott tavat táplál: ez a termáltó. (850 m). A mesterséges tó nemcsak gyönyörű látványt nyújt, hanem számos látnivalót is kínál, például kültéri fitneszparkot, játszóteret, tanösvényt, meditációs területet és 21 méter hosszú száraz csúszdákat.

A kirándulók számára a város rengeteg lehetőséget kínál a felfedezésre. Sétáljon el az Erdészkiátóhoz, ahonnan csodálatos panorámában lesz része, jó idő esetén pedig tisztán látható a Kis-Balaton, illetve a Balaton-felvidék is. Ellátogathat a helyi borospincékbe, vagy elkerékpározhat a Kis-Balaton és a bivalyrezervátum körül, Nagykanizsa felé (16,8 km) vagy fel a hegyekbe, Zalaszentjakab (7,7 km) és Iharosberény (22,5 km) településeken keresztül.

Népszerű kirándulóhely a Kis-Balaton védett területe (12,1 km) is, ahol nemcsak a Kányavári-sziget (14,8 km) gyönyörű vízimadár-kiállítását láthatja, hanem a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumot (11,9 km) is, vagy látogasson el a Fenyvespusztai állatsimogatóhoz (13,7 km). Ha egy kis szórakozásra és adrenalinra vágyik, látogasson el a Zobori Élményparkba (12,4 km).

Ha inkább városnézésre menne, akkor irány Keszthely (34,2 km), amelyet a Balaton fővárosaként is emlegetnek. Itt megtekintheti a barokk Festetics kastélyt, gyönyörű köyvtárával, vagy megnézheti a gótikus plébániatemplomot, de ellátogathat a Bacchus Bormúzeumba, a Balatoni Múzeumba vagy a Marcipánmúzeumba is, amelyet semmiképpen sem látogathat meg egy kiadós kóstoló nélkül.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes, modern, stílusosan felszerelt, légkondicionált szobában lesz, amelyhez privát zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

A Superior kétágyas szoba (21 m²) két ággyal, amelyek egyenként vagy akár franciaággyá alakítva is használhatók, íróasztallal, minibárral, TV-vel és WiFi csatlakozási lehetőséggel van felszerelve. A fürdőszobában hajszárító és fürdőköpeny is található.

A Superior háromágyas szoba (25 m²) három egyszemélyes ággyal rendelkezik, amelyek közül kettő igény szerint franciaággyá is alakítható. Ezen kívül a szobában van egy asztal ülőgarnitúrával, íróasztal, minibár, TV és WiFi csatlakozás. A fürdőszobában fürdőköpeny és hajszárító is található.

A Superior családi szoba a kínálat legnagyobb szobája, amely 38 m²-es, és két különálló szobában akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas lehet. A szoba felszereltségéhez tartozik egy asztal székekkel,íróasztal, TV, WiFi kapcsolat, minibár, valamint fürdőköpeny hajszárítóval a fürdőszobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda földszintjén található Tulipán Bisztróban ízletes félpanziós elltátás várja a vendégeket. A reggelit 07:00 és 10:00 óra között szolgálják fel, ami hideg, meleg, édes és sós ételek széles választékát kínálja. A vacsorát 18:00 és 20:00 óra között szolgálják fel, amely magyar és nemzetközi ételeket kínál.

Az étkezéshez egy pohár finomságot is elfogyaszthat, koktélok, csapolt és palackozott sörök vagy a Kristinus Borbirtok pincészet borai közül választhat. Természetesen üdítőitalok, teák és olasz Trucillo kávé is rendelkezésre állnak.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdőhöz korlátlan hozzáférése lesz, amely mindössze néhány perc sétára található a szállodától. A hatalmas medencekomplexumban az egész család biztosan jól szórakozhat.

Mi található a fürdőben tehát?

  • Fedett és szabadtéri medencék termálvízzel és több mint 20 féle vízi attrakcióval, köztük csúszdákkal, vízicsúszdákkal és vadvízi folyóval.
  • Gyermekvilág csúszdákkal, játszóterek vízen és parton, sóhomokozóval és családi szaunával.
  • Gyógyászati központ két termálmedencével és egy sósvizes medencével.
  • Szaunavilág finn szaunákkal, gőzkabinnal, jégesővel, hideg és meleg vizes merülőmedencével és pezsgőfürdővel.
  • Szauna szeánszok, wellness masszázsok, pakolások és egyéb kezelések
  • Fitneszterem, szolárium és szépségszalon halpedikűrrel

A tökéletes kikapcsolódás szinte garantált.


A szálloda NTAK száma: SZ19001384 - Hotel

Fürdő Hotel Zalakaros ***

Fürdő Hotel Zalakaros ***

Termál út 1. , Zalakaros
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Zalakarosi Családi-, Élmény-és Gyógyfürdő Zrt. Cégjegyzékszám: 2010040042


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,5 km