Látogasson el Egerbe és szálljon meg az Indium City Panzióban, ahol elegánsan berendezett, modern szobák, bőséges svédasztalos reggelik és ami a legfontosabb, tökéletes kikapcsolódás a 17. századi Török Fürdőben várja. Fedezze fel Magyarország egyik legszebb városát, ahol szinte lépten nyomon csodálatos történelmi nevezetességekkel találkozhat.

A szálláshelyről

Az Indium City Panzió az Észak-magyarországi Eger fürdővárosban, a Bükk-hegység melletti borvidéken található. A terület nagy múltra tekint vissza, amit a gyönyörű, korhű épületek, köztük a lenyűgöző középkori vár is tükröz. Természetesen a helyi gyógyfürdők is nagy vonzerőt jelentenek, legyen szó a történelmileg igen jelentős Török Fürdőről (950 m) vagy a modern Egerszalóki wellness komplexumról (6,7 km).

A vendégház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően nem csak a fürdőtől, hanem a legfontosabb történelmi nevezetességektől is csupán egy rövid sétával elérhető. Mindössze 700 m-re található például az Egri Bazilika, amely Magyarország második legnagyobb, csodálatos belső terekkel büszkélkedő bazilikája. Mindössze 10 perc sétával elérhető az Egri vár, amely a 16. században a török elleni védelem fontos központja volt. Egy kilométeres körzetben található még az Érseki Palota (700 m), az egyedülálló díszítésekben pompázó Fazola kapu (800 m), az Egri Líceum (700 m), mint Magyarország egyik legrégebbi egyeteme és még sok más látnivaló.

Ha Eger környékét is szeretné felfedezni, akkor irány Demjén (10,6 km), ahol megmártózhat a gyönyörű barlangfürdőben, vagy Bogács (18 km), ahol a termálfürdő meglátogatása mellett remek borokat kóstolhat. Szintén érdemes megnézni a noszvaji De La Motte Kastély-t (13 km), ahol egy tündérösvény is várja az idelátogatókat. Ha inkább a természetjárás érdekli, akkor a Bükk hegységben (30 km) a túrázási lehetőségekben nem lesz hiány. Egy kicsit hosszabb kirándulást is tehet a Tisza-tó (40 km) környékén, amely Magyarország második legnagyobb tava a Balaton után.

Hol fogok aludni?

Az Indium City Panzió szobái igazán superiornak mondhatók. A modern, elegáns belső térben igazán jól fogja magát érezni, ahol kényelmes matrac, légkondicionáló hűtés-fűtés funkcióval, WiFi csatlakozás, valamint privát fürdőszoba, amely minden szobában megtalálható, gondoskodik a kényelemről.

A kétágyas szoba (20 m²), egy franciaággyal, minibárral, síkképernyős okostévével és Netflix és HBO szolgáltatással rendelkezik. A fürdőszobában zuhanyzó, mosdókagyló, WC, piperecikkek és hajszárító is található.

A háromágyas szoba (20 m²) egy franciaágyat és egy egyszemélyes ágyat kínál. A szobában síkképernyős Smart TV Netflix és HBO szolgáltatás, minibár, valamint zuhanyzóval, WC-vel, mosdókagylóval, piperecikkekkel és hajszárítóval ellátott privát fürdőszoba is található.

A négyágyas családi szoba nagyobb helyet (25 m²) kínál nagyobb létszám számára. A felszereltségében ugyanaz mint az eddigiek, így számíthat a zuhanyzóval, WC-vel, mosdóval és piperecikkekkel ellátott privát fürdőszobára, a HBO-val és Netflix-szel ellátott TV-re vagy a minibárra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napot egy igazán királyi módon a bőséges svédasztalos reggelivel, ahol a kínálatban friss sajtokat, felvágottakat, sós és édes süteményeket, lekvárokat és egyéb finomságokat talál. Az ebéd és a vacsora során kipróbálhatja a környék éttermeit, nagyon népszerűek például a HBH Sörház és Étterem (500 m), valamint a Macok Bisztró (1,1 km) vagy a DEPRESSO KITCHEN Étterem (850 m) is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A híres Török Fürdő, amely a 17. század elejéről származik, mindössze csak néhány perc sétára található a panziótól, amely teljesen elvarázsolja majd gyönyörű történelmi belső terével. És mi vár majd Önre a Török Fürdőben?

  • A török uralom idején épült nagy tükörmedence (30 °C).
  • Tükörmedence (30 °C) 1742-ből
  • Kis tükörmedence (30 °C) 1795-ből
  • Melegmedence masszázzsal és zuhanyzóval (38 °C)
  • Melegmedence masszázspaddal (38 °C)
  • Pezsgőfürdő (34 °C)
  • Szaunák: infraszauna, száraz szauna, gőzfürdő, aromakabin, relaxációs szoba
  • Masszázsok és relaxációs rituálék

PA21004729

Indium City Panzió

Indium City Panzió

Deák Ferenc utca 20. , Eger
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Indium Magyarország Kft. Cégjegyzékszám: 10-09-035429


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a fürdőtől
5 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
0,9 km

Utazási tippek

Eger

Eger Utazási tipp

Eger Észak-magyarország egyik gyöngyszeme szűk utcácskáival, csodás történelmi központjával, barokk építészetével és híres boraival. Merüljön el a gasztronómiában, történelemben, illetve a csodás fürdőkben is, melyeket már a török hódoltság alatt is élveztek itt.

Mi vár önre Egerben?

  • A híres Egri vár gazdag történelemmel és lélegzetelállító kilátással a városra.
  • A minaret, amely 40 m magasra emelkedik - keskeny spirális lépcsőjének fellépkedni igazi élmény!
  • A meoklasszikus bazilika, amely Magyarország második legnagyobb temploma.
  • A Beatles Múzeum és a Líceum épületében található Csillagászati ​​Múzeum Közép-Európa legrégebbi működő camera obscurájával.
  • A Szépasszony-völgy pincéivel, ahol megkóstolhatja a híres Egri bikavért és fehér párját az Egri csillagot.
  • A Főegyházmegyei könyvtár és az Érseki palota.
  • A csodás török füdő, ahol akár kipróbálhatja a hammam masszázst is.

Fedezze fel Eger történelmét, és természeti értékeit, ellátogathat a közeli Eged-hegyre vagy a Felsőtárkányi-tóhoz, de üdítő sétát tehet a belvárosban található Érsekkertben is. Ha ide látogat, semmiképp ne hagyja ki a csodálatos fürdőket és a helyi bor megkóstolását. Számos helyi termelőnél tapasztalt sommelier vezeti be a helyi borok világába, egy degusztációs menü kíséretében.

További információ
Eger Termálfürdő
Eger Termálfürdő
Egri Törökfürdő
Egri Törökfürdő
Egri vár
Egri vár