Pihenjen Balatonfüreden, a csodás Hotel Golden Lake Resort **** superiorban! Töltődjön fel a luxus wellness részlegben a Balaton partján, élvezze a prémium kategóriás szobákat és a gazdag félpanziós ellátást. Élvezze a lenyűgöző balatoni panorámát és a legszebb látnivalókhoz való közelséget. Sétálgasson Balatonfüred híres Tagore sétányán a platánfák árnyékában, látogassa meg a kikötőben Ötvös Csöpi szobrát, vagy szálljon fel a Jókai emlékhajóra egy felejthetetlen utazásért.

A szálláshelyről

A Hotel Golden Lake Resort **** superior szálloda lenyűgöző helyen, Balatonfüreden, közvetlenül a Balaton partján várja a vendégeit. A hotel luxus wellness részlege és a közvetlenül a szálloda mellett található jachtkikötő is népszerűvé teszi.

Nyáron könnyen megmártózhat a magyar tengerben, hiszen az csak néhány lépésnyire van a szállodától. A fürdőzés mellett próbálja ki a Balatoni hajózást is. Utazzon át a Tihanyi-félszigetre (7,4 km), csodálja meg az apátságot, a beső tavat, vagy a fantasztikus levendula ültetvényeket. Játsszon a tihanyi visszhanggal, vagy fedezze fel a barátlakásokat. Gyerekekkel mindenképpen látogasson el az Annagora Aquaparkba, ahol számos vizicsúszda várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Tegyen egy sétát füreden, a Tagore sétány (600 m) árnyas platánfái alatt. Érdemes meglátogatni az 1820-ban épült Jókai Villát (350 m) ahol a híres író alkotott, a Vaszary-villát, amely a helyi központjaként szolgál. A kikötőben a csodás sétahajók mellett Ötvös Csöpi szobra is várja, valamint a Szívkórház előtt mindenképpen kóstolja meg a híres füredi savanyúvizet. Ha pedig új ismeretekkel vértezné fel magát, akkor váltson belépőt a Városi Helytörténeti Gyűjteménybe.

Hol fogok aludni?

Szállását egy modern, kényelmesen felszerelt prémium szobában foglalhatja el. Több féle szobatípus közül választhat - mediterrán kertre néző erkéllyel rendelkező szoba, részben a Balatonra néző szoba és balatoni panorámás szobák várják.

A szobákat a közelmúltban teljesen felújításon estek át, így friss, stílusos, tökéletesre finomított belső terekben gyönyörködhet. A szobák mindegyike legalább 24 m²-es, és privát fürdőszobával, erkéllyel és WiFi kapcsolattal rendelkeznek. A szobákban egy franciaágy (180x200 cm) vagy 2 különálló ágy (90x200 cm), TV, telefon, minibár, széf, vasaló, tea- és kávé bekészítés található. A fürdőszobában fürdőköpeny, papucs, piperecikkek és hajszárító található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A gasztronómiai élményekről a Portunus Étterem gondoskodik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Balatonra. Étlapján a magyar és a nemzetközi konyha remekei szerepelnek. Vacsora után pedig a Capitan's Bár várja egy frissítőre, vagy akár egy kávéra. Érdemes kipróbálni például a szálloda különleges gin-tonikját.

Hol kapcsolódhatok ki?

A fényűző Vénusz wellnessközpont a tökéletes felfrissülésben és ellazulásban lesz segítségére. Pihenjen a bel- és kültéri medencékben vagy a panorámás finn szaunába. Rendelkezésére áll majd ezen felül egy kültéri valamint egy fedett medence és pezsgőfürdő is. Próbálja ki az infra szaunát, tepidáriumot, a caldáriumot, a sókabint vagy afrigidáriummal (hideg római fürdő) is. Kényeztesse magát a Kneipp-taposóban vagy az aromaterápiás zuhannyal és lazítson egyet a mediterrán relaxációs zónában.

Ha szeretné fitten tartani magát, látogasson el a szálloda fitnesztermébe, ahol modern kardio- és súlyzós gépek és egyéb berendezések várják. Ha pedig szeretné igazán kényeztetni magát, ne hagyja ki a lazító masszázst sem. A szállodában a Tihanyi levendulás kozmetikumait használja a kezelések során, melyek a Tihanyi-félszigeten termesztett illatos levendulából készülnek.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára a wellnessközpont fűtött bel- és kültéri gyermekmedencét is kínál.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda lélegzetelállító balatoni panorámával, kitűnő helyen, a legszebb látnivalóktól csak egy karnyújtásnyira helyezkedik el, így kedvelt célpont.

Ráadásul biztosan nem lesz ideje az unatkozásra, hiszen előzetes egyeztetés után, kipróbálja a golfozást vagy a vitorlázást, vagy részt vehet egy helyi borkóstolón és élvezheti az érdekes tematikus estéket. És ha ez még nem volna elég, a Silver Yacht Kikötő is a komplexumhoz tartozik.


NTAK: SZ19000512

Golden Lake Resort Hotel ****

Golden Lake Resort Hotel ****

Zákonyi Ferenc Sétány 4 , Balatonfüred
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Silver Isnvest Kft. Cégjegyzékszám: 19-09-5170809


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
10 - 13 €/éj, szezontól függően

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tótól
0,2 km
Busz megálló
10 m
Aquapark
1,8 km