Hamisítatlan Balaton-parti üdülésre várja a festői Balatonföldváron! Szálljon meg a Jade Panzióban, és élvezze Közép-Európa legnagyobb tavának közelségét. De nem csak a tó vizében fürdőzhet majd, hiszen a vendégház közvetlen közelében egy szabadtéri medence is található. Emellett ízletes reggeli vagy félpanziós ellátás és sokféle tevékenység (pingpong, sportpálya, grillezés...) várja Önt.

A szálláshelyről

A Jade Panzió a gyönyörű Balatonföldvár városában, a Halastó partján, Magyarország gyöngyszemétől, a Balatontól (1 km) mindössze 15 perc sétára található. Ezért ideális helyszín egy izgalmas kirándulásokkal és szórakoztató programokkal teli utazáshoz.

Nyáron a Balaton olyanná válik, mint a tenger, így a lehetőségek is hasonlóak. A fürdőzés mellett próbáljon ki Ön is különböző vízi sportokat vagy csónakázzon kedvesével a gyönyörű naplementében. Ha inkább a szárazföldet preferálja, akkor a híres Balaton-gyűrű mentén tett kerékpár vagy a környéken tett gyalogos túra is csábító lehet. Ha a természet és az állatok szerelmese, kiránduljon el a Töreki Természetvédelmi Területre (15 km), a Tihanyi-félszigetre (9,5 km) vagy a Veszprémi Állatkertbe (35,5 km).

Ha inkább egy akciódúsabb üdülést tervez, akkor Önre várnak Balaton Go-Kart (8,6 km), a a Zamárdi Kalandpark (8,1 km) vagy a BalatoniBob Szabadidőpark (51,2 km) szolgáltatásai. De a városnézésről sem kell lemondania, hsizen oylan csodálatos városok vannak a közelben, mint például Balatonfüred (16,8 km). Itt 3 templom és a 18. századi, Magyarország nemzeti örökségébe tartozó Esterházy-kastély csodálható meg.

Hol fogok aludni?

Szállását a kényelmesen berendezett szobák vagy lakosztályok egyikében foglalhatja el. A szobák 2-3 fő részére ideálisak, és TV-vel, WiFi kapcsolattal, saját fürdőszobával, vízforralóval, hűtőszekrénnyel és mikrohullámú sütővel rendelkeznek. Az apartmanok akár 6 fő befogadását is lehetővé teszik, és egy kis konyhával is felszereltek, amelyben tűzhely is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étkezéseket a közeli Platán étteremben (700 m) fogyaszthatja el, amely magyar és nemzetközi specialitásokra specializálódott. A hangulatos környezetben egy csésze kávét vagy egy pohár bort is érdemes megkóstolni.

A vendégházban pedig grillezési lehetőség is rendelkezésre áll, így Ön is megmutathatja főzőtudományát.

Hol kapcsolódhatok ki?

A gyönyörűen parkosított kertben található egy kültéri medence, ami a nyári kánikula idején a vendégek nagy örömére szolgál.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek nemcsak a medencében, hanem a mászókákkal és a csúszdával felszerelt játszótéren is jól szórakozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktívabbak kihasználhatják a sportpálya, a pingpongasztal vagy a bérelhető elektromos kerékpárok nyújtotta lehetőségeket.


NTAK szám: PA19002102

Jade Panzió

Jade Panzió

Tó u. 11. , Balatonföldvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Földvár Platán Bt. Cégjegyzékszám: 14-09-001440


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
4 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Játszótér
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
50 m
Távolság a tótól
0,9 km
Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Balaton

Balaton Utazási tipp

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, pontosan méretének köszönhetően magyar tengernek is nevezik - Magyar tenger. A rengeteg szabadidős lehetőség miatt nem csoda, hogy a gyermekes családok, a horgászok, a hajózók, a szörfösök, a kerékpárosok és az időskorúak egyaránt találnak valami nekik tetszőt a Balatonon. A fiatalok számára sok szórakozási lehetőség adott itt, ahogyan a családosok számára is, az idősebb generáció pedig pihenhet valamelyik híres gyógyfürdőben a tó környékén.

Milyen lehetőségek vannak még a Balatonon?

  • vízi sportok: például szörfözés, vízisí, vízibicikli
  • horgászat
  • túrázás
  • kerékpározás
  • Spa kezelések

A népszerű turisztikai célpontok között szerepel a gyönyörű barokk Helikon kastély, az Autók és játékok múzeuma, amelyekben a gyerekek igazi paradicsomban érezhetik magukat. Ha megéhezne különlegesebbnél különlegesebb fogásokat kóstolhat meg a Balaton környékén lévő éttermekben. De aki hagyományosabb ízekre vágyna az sem fog csalódni, hiszen szinte minden sarkon kapható errefelé lángos, különféleképpen elkészített hal vagy fűszeres halászlé, túrógombóc, hideg gyümölcsleves is.

További információ
Balatoni Bringakörút
Balatoni Bringakörút
Siófok
Siófok
Zamárdi szabadstrand
Zamárdi szabadstrand