Legyen része egy pihentető üdülésben, Keszthelyen, mindössze 400 méterre a Balaton strandjától a felújított Admirál Family Resort ****-ban. A 2 000 m²-es kertben napernyő alatt sütkérezhet a kültéri medence melletti nyugágyon, ahol grillezni is lehet. A partner szálloda, a Kristály Hotel Keszthely **** kiváló wellness-részlegét is igénybe veheti, melyben pezsgőfürdő, sószoba és 3 féle szauna is található. Ráadásul a szálloda bőséges reggelivel vagy félpanziós ellátással is kedveskedik vendégeinek!

A szálláshelyről

Az Admirál Family Resort **** egy kellemes vendégház Keszthely városában, mindössze 400 méterre a Balatontól és 1,2 km-re a városközponttól. Itt igazi csendes, természetközeli pihenésben lehet része. Kerékpárút, sportlétesítmények, strand és belvárosi sétálóutcák. Ki gondolná, hogy mindezt egy helyen megtalálhatja?

A legnagyobb látványosság egyértelműen a Balaton (400 m). A Magyar tenger, ahogy méretéből adódóan nevezik, tökéletes hely egy pihentető családi nyaraláshoz. Kikapcsolódhat a füves és homokos strandokon és pancsolhat a kellemesen meleg vízben. Még a legkisebbek is jól fogják magukat itt érezni, mivel a víz sekély és kellemes pancsolómedenceként szolgálhat nekik.

Keszthely, amely a Balaton-part egyik legszebb helye, szintén számos szórakozási lehetőséget kínál. Nevezetessége a csodálatos Festetics-kastély (2 km), amelyet gyakran hasonlítanak a francia Versailles-hoz. Tegyen egy kellemes sétát ezen a mesés helyen, ahol bepillantást nyerhet a 18-19. századi magyar nemesség életébe, felfedezheti a csodaszép kastélyparkot is, amely teljesen leveszi majd a lábáról meseszép kertjével.

Érdemes meglátogatni a Balatoni Múzeumot (2,3 km) is, ahol kicsit jobban megismerkedhet a magyar tengerrel. De felfedezheti a Balaton körüli természetet a saját szemével is, ugyanis a szállás közelében található a Balaton körüli kerékpárút (100 m), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a festői környezetre, sőt a szálláson igénybe veheti a kerékpárkölcsönzést is.

A Balaton és maga az üdülőhely is ideális a gyermekek számára. Szórakoztatásuk nem okozhat gondot a számos látnivalónak köszönhetően. Ha azonban mégis szüksége van néhány kirándulási tippre, látogasson el a Festetics Imre Állatparkba (2,5 km), ahol a legkisebbek a magyar őshonos háziállatokkal ismerkedhetnek meg.

Hol fogok aludni?

Szállása Superior kétágyas szobában lesz, amelyet 2020-ben teljes mértékben felújítottak. Szobák felszereltsége: TV, WiFi kapcsolat, íróasztal és székek, WC és saját fürdőszoba. Néhány szobához terasz vagy erkély tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panziónak nincs saját étterme, de reggelente büféreggelit szolgálnak fel. Esténként a Kristály Hotel Keszthely partnerszálloda várja Önt vacsorával, ahol a helyi bárban ihat egy hűsítő koktélt is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A panzió hatalmas kertjében egy szabadtéri medence található napozóágyakkal és napernyőkkel, rosszabb időben pedig a Kristály Hotel Keszthely szálloda wellness-részlegében pihenhet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A napozóágyakkal ellátott medence mellett a kertben található egy nagyszerű játszótér és trambulin is.


PA19001936 minősített 4*-os panzió

 Admirál Family Resort ****

Admirál Family Resort ****

Pázmány Péter utca 1. , Keszthely
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
KOMPORGAM LTD. Cégjegyzékszám: 09742097


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 19:00
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
6 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a tótól
0,4 km
Busz megálló
0,6 km

Utazási tippek

Balaton

Balaton Utazási tipp

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, pontosan méretének köszönhetően magyar tengernek is nevezik - Magyar tenger. A rengeteg szabadidős lehetőség miatt nem csoda, hogy a gyermekes családok, a horgászok, a hajózók, a szörfösök, a kerékpárosok és az időskorúak egyaránt találnak valami nekik tetszőt a Balatonon. A fiatalok számára sok szórakozási lehetőség adott itt, ahogyan a családosok számára is, az idősebb generáció pedig pihenhet valamelyik híres gyógyfürdőben a tó környékén.

Milyen lehetőségek vannak még a Balatonon?

  • vízi sportok: például szörfözés, vízisí, vízibicikli
  • horgászat
  • túrázás
  • kerékpározás
  • Spa kezelések

A népszerű turisztikai célpontok között szerepel a gyönyörű barokk Helikon kastély, az Autók és játékok múzeuma, amelyekben a gyerekek igazi paradicsomban érezhetik magukat. Ha megéhezne különlegesebbnél különlegesebb fogásokat kóstolhat meg a Balaton környékén lévő éttermekben. De aki hagyományosabb ízekre vágyna az sem fog csalódni, hiszen szinte minden sarkon kapható errefelé lángos, különféleképpen elkészített hal vagy fűszeres halászlé, túrógombóc, hideg gyümölcsleves is.

További információ
Balatoni Bringakörút
Balatoni Bringakörút
Keszthely
Keszthely
Hévízi Tófürdő
Hévízi Tófürdő