Vegye az irányt Bogács felé és szálljon meg a Patak-Party Apartmanokban. Élvezze a konyhával rendelkező apartmanok kényelmét és azt, hogy ajánlatunknak köszönhetően a hotel napi belépővel kedveskedik Önnek, amivel beléphet a mindössze 290 méterre található termálfürdőbe. A medencékben való mártózáson túl pedig felfedezheti kirándulhat Eger legszebb látnivalóit vagy a Bükk-hegység természeti kincseit.

A szálláshelyről

A Patak-Party Apartmanok a bájos Bogács városában, a Bükk hegység lábánál található. A 11 medencével rendelkező helyi termálfürdő és vízi attrakciói mindössze néhány perc sétával (290 m) elérhetőek. Nem kell sokkal messzebbre menni, hogy lenyűgöző gótikus templom mellett elhaladva eljussunk a Millenniumi kilátóhoz (1,1 km) vagy a víztározóhoz (1,2 km), amely szó szerint a horgászok paradicsoma. A közeli Noszvaj-ban található De La Motte kastély (5,8 km) szintén népszerű turisztikai célpont.

A történelem szerelmeseinek Egerben (17,2 km) a helyük, ahol a vár, a minaret, a csillagvizsgáló és a csodálatos barokk paloták és templomok számítanak a legvonzóbb látnivalóknak. Nem érdemes kihagyni a Marcipánmúzeumot sem, ahol természetesen kóstolásra is lesz lehetősége. A város gyöngyszeme azonban a csodálatos Törökfürdő, ami több mint 400 éves hagyományokat ápol. Kicsit távolabb fekszik Egerszalók városa (24,6 km) ami modern fürdőkomplexumával és a termálforrások által létrehozott természeti jelenséggel, a Sódombbal csábítja magához a turistákat évről évre.

Ha pedig a természetjárásért rajong, látogasson el a közeli Bükki Nemzeti Parkba. Rövid sétával elérhető például a Tardi-legelő természetvédelmi terület (4,9 km) vagy a Suba-lyuk barlang (6,8 km), ahol egykor a neandervölgyi ember élt. Megismerkedhet a a helyi borkultúra legjavával is, hiszen az útba eső Cserépfalu (4,6 km) 200 történelmi borospincével várja a látogatókat, akik a híres helyi fajtákat, például az Egri Leánykát is megkóstolhatják.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmes apartmanban foglalhatja el, ami konyhasarokkal (mikrohullámú sütő, tűzhely, kávéfőző, hűtőszekrény, edények) és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Ezen kívül TV és WiFi kapcsolat is a vendégek rendelkezésére áll.

  • A Stúdió apartmanban franciaágy, étkezőasztal és tárolószekrény található.

  • A Családi apartman 2 különálló hálószobából (mindkettő kétágyas) és egy kis konyhasarokból áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az apartmanháznak ugyan nincs saját étterme, de az étlapról megrendelt reggelit vagy félpanziós ellátást az apartmanba szállítják. A reggeli menü során sós és édes süteményeket, tojás ételeket, felvágottakat, gyümölcsöket, zöldségeket és lekvárok fogyaszthat, míg az ebéd vagy a vacsora levest, főételt, salátát és desszertet tartalmaz.


NTAK: MA24088889

Patak-Party Apartmanok

Patak-Party Apartmanok

Dózsa György 16/b , Bogács
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Lakatos Krisztián E.V. Cégjegyzékszám: 59711386-1-30


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
2 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
25 km

Utazási tippek

Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő

Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő Utazási tipp

A magyarországi Bogács város termálfürdői nemcsak nagyszerű szórakozást, hanem kikapcsolódást is ígérnek a gyógyvízben. A helyi forrás kalciumot, magnéziumot és egyéb jótékony anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a reumás, ízületi és a nőgyógyászati ​​problémákban vagy bőrbetegségek elleni küzdelemben. Az egész évben nyitva tartó gyógyfürdőben 4 termálmedencében pihenhet, 35–37 °C körüli vízhőmérséklettel. A nyári szezonban 9 medencét is várja a látogatókat - 6 termálmedence, egy úszó és két gyermekmedence. A gyermekek különösen élvezni fogják a csúszdákat. A legnépszerűbbek közé tartozik a 20 m hosszú tölcsérvégű "Spacehole" csúszda vagy a "Wawe slide".

További információ
Bükki Nemzeti Park
Bükki Nemzeti Park
Eger
Eger
Egerszalók Gyógyfürdő
Egerszalók Gyógyfürdő