Az Egertől mindössze 16 km-re fekvő Bogács városa gyógyhatású termálfürdőjéről híres. Szálljon meg a híres fürdőhöz a legközelebb, a Strand Hotel Bogács ***-ban és használja ki a termálfürdő és a hotel közötti közvetlen kapcsolatot. Ráadásul ajánlatunknak hála a fürdőbe szóló korlátlan belépőben is részesül. Ezenfelül a szállodában bőséges reggelivel is várják.

A szálláshelyről

A Strand Hotel *** Bogács központjában található, és közvetlenül kapcsolódik a termálfürdőhöz. Csak annyit kell tennie, hogy átöltözik fürdőköpenybe a szobájában, és egyenesen át is mehet a fürdőbe.

A szállodától mindössze 15 km-re található a gyönyörű Eger, tele barokk épületekkel. A vár, a festői történelmi belváros, érdekes múzeumok és különleges helyi borok várnak arra aki idelátogat. Utóbbiakat a mesés Szépasszony-völgyben érdemes leginkább keresni.

Ha inkább a természetben barangolna, látogasson el a Bükki Nemzeti Parkba, ami Magyarország legnagyobbja. Itt jártakor ne hagyja ki az Istállós-kői-barlangot (40,8 km) és a festői szépségű Lillafüredet (50,3 km), ahol több vízesés, egy függőkerttel és egy erdei vasút szórakoztatja a turistákat. Felkapaszkodhat a Bálvány (64,1 km) csúcsára is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében hagyományos magyar ételeket és kiváló helyi borokat kóstolhat. Nyáron a hangulatos teraszon is elfogyaszthatja az ételeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Strand Hotel *** közvetlenül kapcsolódik a Bogácsi Termálfürdőhöz. Az összesen 11 medencéből 6 kéntartalmú termálvízzel van feltöltve. A 76 °C hőmérsékletű forrás 500 m mélységből fakad. A helyi gyógyvíz pozitív hatással van a reumás betegségekre. A gőz belégzése pedig segít a hörghurut enyhítésében.

A szálloda finn szaunával és edzőteremmel is rendelkezik. Wellness kezelések és masszázsok széles választéka várja az ide érkezőket.


SZ19000027 - Szálloda

Strand Hotel Bogács ***

Strand Hotel Bogács ***

Dózs György u 16 , Bogacs
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
SZEPESI Kft. Cégjegyzékszám: 0509011883


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 1 905 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
50 m
Busz megálló
10 m

Utazási tippek

Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő

Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő Utazási tipp

A magyarországi Bogács város termálfürdői nemcsak nagyszerű szórakozást, hanem kikapcsolódást is ígérnek a gyógyvízben. A helyi forrás kalciumot, magnéziumot és egyéb jótékony anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a reumás, ízületi és a nőgyógyászati ​​problémákban vagy bőrbetegségek elleni küzdelemben. Az egész évben nyitva tartó gyógyfürdőben 4 termálmedencében pihenhet, 35–37 °C körüli vízhőmérséklettel. A nyári szezonban 9 medencét is várja a látogatókat - 6 termálmedence, egy úszó és két gyermekmedence. A gyermekek különösen élvezni fogják a csúszdákat. A legnépszerűbbek közé tartozik a 20 m hosszú tölcsérvégű "Spacehole" csúszda vagy a "Wawe slide".

További információ
Eger Termálfürdő
Eger Termálfürdő
Eger
Eger
Zsóry Gyógy- és Strandfürdő
Zsóry Gyógy- és Strandfürdő