Jó ételek és gyönyörű természet várja a bajor paradicsomban. Töltődjön fel a Hotel Rupertihofban, Salzburg közelében. A csomagunk részeként bőséges félpanziós ellátás várja a szállodában, belépő a közeli Bergerbad fürdőbe medencékkel és szaunákkal, valamint korlátlan belépés a szálloda szabadtéri medencével rendelkező wellness részlegébe. Kikapcsolódhat a játékteremben is, ahol asztalifoci, asztalitenisz és biliárd is található. A gyermekek számára egy gyereksarok is rendelkezésre áll.

A szálláshelyről

A hagyományos bajor stílusban épült Hotel Rupertihof *** kényelmes szobákkal és wellnessel várja vendégeit az osztrák határ és a Bajor-Alpok közelében, ahonnan könnyen elérhetőek a közelben lévő híres látnivalók. A környéken számos túraútvonal található, amelyek mentén felfedezheti a csodálatos természetet. Kikapcsolódás céljából válassza a Bergerbad wellnessközpontot, amely 3000 m²-en terül el, és csupán 600 m-re található a szállodától. A Bad Reichenhall-t meglátogatva (12 km), megnézheti a vár erődítményeinek maradványait és a régi Alte Saline sóbányát is. Nem kell messzire utaznia a világhírű Salzburg összetéveszthetetlen hangulatáért - az UNESCO összes műemlékével - hiszen a város alig 10 km-re található a szállodától.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmes szobákban, amelyek TV-vel, rádióval, szekrénnyel és íróasztallal vagy ülősarokkal, saját fürdőszobával, zuhanyzóval és hajszárítóval rendelkeznek. A legtöbb szobához erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda konyhája a házias ételekre és a helyi termelőktől beszerzett alapanyagokra épül. A vegetáriánusok és vegánok kéréseire is fel vannak készülve a kiváló szakácsok. A reggelit svédasztalos, a vacsorát bajor svédasztalos vagy 4 fogásos menüvacsora formájában szolgálják fel. Nem hiányozhatnak az asztalról a modern konyha elemei sem a bajor specialitások mellett.

Hol kapcsolódhatok ki?

A jól megérdemelt pihenését közvetlenül a szállodában is eltöltheti wellness-részlegnek köszönhetően, ahol fedett medence, szaunák, gőzfürdő és pezsgőffürdő is várja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a legfiatalabb vendégekre is gondol, hiszen a számukra gyermeksarok van kialakítva egy bábszínházzal, festő díszlettel, labda medencével, konyhával és gyermek kosárlabdával.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szórakozásról gondoskodtak, arra az esetre is, ha a szabadban esik az eső. A játékteremben kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat. Asztalifoci, biliárd és pingpong várja őket. És amikor újra kisüt a nap, kerékpárbérlésre is lehetőség van a szálloda recepcióján!

Hotel Rupertihof ***

Hotel Rupertihof ***

Rupertiweg 17 , Ainring
Németország

A szálláshely üzemeltetője:
Hansi Berger GmbH & Co.KG Cégjegyzékszám: 326955150


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tótól
0,1 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
0,5 km