Rózsahegy városa egy karnyújtásnyira helyezkedik el a Nagy-Fátra és az Alacsony-Tátra nemzeti parkoktól, de a Vlkolínec Néprajzi Múzeumtól (UNESCO) és kiváló termál-, illetve élményfürdőktől sem választja el nagy távolság. Szálljon meg velünk a Malino Panzióban és élvezze a kiváló reggeliket, vagy félpanziós ellátást. Felár ellenében a privát pezsgőfürdőben helyezheti magát kényelembe.

A szálláshelyről

A nemrégiben épült Malino Panziót a Hrabovská völgyben találja, több pazar látnivalótól egy karnyújtásnyira, mint a Ski & Bike Park Malinô Brdo (1 km), Likava vára (5 km), Vlkolínec Néprajzi Múzeum (5,5 km), Besenyőfalu termál- és élményfürdője (12 km), Aqua-Vital Park Lúčky (13 km), vagy a Lučanský vízesés (14 km). A panzió közelében található továbbá a Nagy-Fátra Nemzeti Park, Alacsony-Tátra Nemzeti Park, Szentmáriai-víztározó és a Tatralandia élményfürdő.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas szobában, vagy négyágyas apartmanban, amelyek műholdas televízióval, WiFi kapcsolattal és saját fürdőszobával rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzió éttermében a menüválasztásos reggeliket és háromfogásos vacsorákat élvezheti. Napközben ebéd, kávé és egyéb finomságok által frissülhet fel itt.

Hol kapcsolódhatok ki?

A panzió területén nagy kerttel, teraszokkal és játszótérrel találkozhat. Biztosan értékelni fogja a privát pezsgőfürdőt is, ahol biztosított a zavartalan kikapcsolódás.

Penzión Malino

Penzión Malino

Hrabovská cesta 29 , Ružomberok
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
MALINO, s.r.o. Cégjegyzékszám: 51003538


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a tótól
1 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
29 km
Sípálya
1 km