Élje át velünk a karácsonyi ünnepeket és szilvesztert a Szlovák Paradicsomban. A közkedvelt Hotel Plejsy *** szállodában rengeteg élményben, wellnessezésben, pezsgőfürdőzésben, szaunázásban és gazdag tematikus programban, illetve kiváló félpanzióban lehet része. Gyermekei az animációs programokért biztosan oda lesznek.

A szálláshelyről

Éljen át velünk egy tökéletes családi kikapcsolódást a szlovákiai Szepesi régióban és szálljon meg a Hotel Plejsy *** szállodában, amely mindössze 17 km-re épült a térség legjelentősebb emlékművétől, a Szepesi vártól. A környéken remek sétákban lehet része a természet lágy ölén. Ellátogathat például a Červená skalahoz, amely mindössze 10 km-re húzódik a szállodától. A térség leghíresebb turisztikai célpontja a Szlovák Paradicsom, amely kapuja a szállodától 30 km-re található. Amennyiben a környező városok felfedezése után vágyakozik, úgy látogassa meg a gyönyörű Eperjest (Prešov), amely 38 km-re fekszik a szállodától és minden megtalálható itt, amire szüksége lehet, legyen szó bevásárlóközpontról, sportpályákról, vagy további pihenést szolgáló attrakciókról.

Hol fogok aludni?

Szállás, 45 Standard típusú, műholdas televízióval, WiFi kapcsolattal és zuhanykabinnal felszerelt saját fürdőszobával rendelkező szobák egyikében. A szálloda további 6 apartmannal és 7 családi szobával rendelkezik. Némely szobákhoz erkély is tartozik, amelyről gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében a gyönyörű kilátáson kívül, kiváló ételeket élvezhet és felfedezheti a hagyományos szlovák és nemzetközi konyha ízvilágát. Kérésére a szakácsok örömmel készítenek Önnek vegetáriánus, vagy diétás ételeket is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A gyönyörű wellness központ garantálja tökéletes kikapcsolódását. Élvezze a fedett medence, a pezsgőfürdő, a szaunák (finn, infra, gyógynövényes, párakabin) és a tepidárium nyugágyai által nyújtotta kényelmet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei sem fognak unatkozni, hiszen a játékokkal gazdagon ellátott játszósarokban élhetik ki magukat. További szórakozásukat az Xbox és a Nintendo Wii biztosítja.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Nyaralása közben a sportról se feledkezzen meg. A szálloda rendelkezik bowlinggal, asztalitenisszel, biliárddal és léghoki asztallal, a szabad levegőn pedig multifunkciós pályával találkozhat, amelyen teniszezhet, kosárlabdázhat, focizhat, vagy akár lábteniszezhet. Nyáron biztosan értékelni fogja a kerékpárkölcsönzőt, télen pedig a síkölcsönzőt.

Hotel Plejsy ***

Hotel Plejsy ***

Cintorínska 1173/3 , Krompachy
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
P & M ROYAL s.r.o. Cégjegyzékszám: 51130475


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Busz megálló
1,5 km
Aquapark
54 km
Sípálya
50 m