Éljen át egy tökéletes családi kikapcsolódást az Alacsony-Tátrában. Az Alexandra Wellness Hotel *** a luxus szobákon kívül medencével, pezsgőfürdővel és szaunákkal ellátott csodálatos wellness központtal várja vendégeit. A kényelmet a kiváló félpanziós ellátás, a kezelések és további kedvezmények fokozzák.

A szálláshelyről

Az Alexandra Wellness Hotel *** a Jánská völgy gyönyörű és csendes környezetében épült, Szentivántól egy karnyújtásnyira. A Szentmáriai-víztározó Szlovákia legnagyobb víztározója közelében, amely remek fürdőzési és vízi sportolási lehetőségeket kínál.

A környéket temérdek túraösvény szeli át, amelyeken eljuthat az Alacsony-Tátra Nemzeti Park legismertebb látványosságaihoz: Gyömbér (17 km) és Chopok (19 km) hegycsúcsokhoz, Demänovský krasba (16 km), vagy a Verbici-tóhoz (19 km). Lélegzetelállító kilátásban lehet része a Szentivánhoz közeli kilátón (4 km) és a Poludnica csúcson (5 km). A környék további népszerű látnivalói közé tartozik a Paucsinalehotai bobpálya (14,7 km) és a Liptói vár romjai (7,4 km) is.

A szálloda közelében egy termálfürdővel is találkozhat (2 km), vagy akár ellátogathat a híres Tatralandia élményfürdőbe is (16 km). Az Alacsony-Tátra a téli sportok szerelmeseinek egyaránt ideális körülményeket biztosít. Itt található ugyanis Szlovákia legnagyobb síközpontja, a Jasná Chopok (25 km), illetve a Paucsinalehotai (12 km) és Opalisko (11 km) síközpontok is.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas, Standard típusú, LCD televízóval, telefonnal, WiFi kapcsolattal, széffel és saját fürdőszobával rendelkező szobában. A szobák többsége erkéllyel is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A napok kezdetét bőséges büféreggelik által teheti kellemesebbé. A szálloda étterme napközben is rendelkezésre áll, amely tágas nyári terasszal is várja. A vacsorák szintén büfé formájában kerülnek tálalásra. A szálloda lobby bárjában frissítők, kiváló kávék és ízletes sütemények széles választékából válogathat. Az esti és éjjeli órákban a disco bár biztosítja szórakozását.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodához egy saját wellness-részleg is tartozik, ahol teljesen feltöltődhet a finn szaunában, pezsgőfürdőben, gőzfürdőben, tepidáriumban és a sószobában. További kényeztetését masszázsok és kezelések széles választéka biztosítja. A 25 m hosszú szállodai medence tökéletes kikapcsolódást és sportolási lehetőséget nyújt.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekeket a játékteremben várja igazán nagy szórakozás, ahol különböző játékokkal, biliárddal és asztalitenisszel találkozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda bowlinggal és fitness teremmel is rendelkezik, így teljeskörűvé téve az élményt.

Alexandra Wellness Hotel ***

Alexandra Wellness Hotel ***

Jánska dolina 2190 , Liptovský Ján
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
ALEXANDRA WELLNESS HOTEL, s.r.o. Cégjegyzékszám: 36426300


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a tótól
13 km
Busz megálló
40 m
Aquapark
15,8 km
Sípálya
4,9 km
Sífutás
4,9 km