Kapcsolódjon ki a Hotel Toliar *** szállodában, amely a Magas-Tátra legcsodálatosabb részén, a Csorba-tó partján épült. A kényelmes szálláson kívül a csomagot ízletes félpanzióval és a medencével, pezsgőfürdővel, illetve szaunákkal felszerelt wellness használatával bővítettük ki. A parkolással sem kell törődnie, hiszen az ár már a parkolás díját is tartalmazza.

A szálláshelyről

A Hotel Toliar *** szálloda Tátracsorbán épült, amely egy, a Magas-Tátra legmagasabb pontján (1 355 tengerszint feletti magasságban) elhelyezkedő települése. A mesébe illő táj és a varázslatos Csorba-tó, amely a szállodától mindössze 200 m-re található, minden ide érkező turistát levesz a lábáról. A szálloda környékét temérdek túraösvény szeli át, amelyeken felkapazkodhat többek között a Kriváň (10 km), a Kôprovský štít (10 km) és a Rysy (9 km) hegycsúcsokra. További közkedvelt túrázási célpontok a Poprádi- (5 km) és a Nagy-Hincó-tavak (8 km) is.

A legközelebbi síközpont, Štrbské Pleso, különböző nehézségi szintű pályákat kínál és mindössze 1 km-re fekszik a szállodától. Egy másik népszerű síközpont, Starý Smokovec 11 km-re található, valamint a közelben terülnek el a Lopušná dolina (11 km) vagy a Lučivná Snowpark (10 km) síterepek is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas, televízióval, hűtőszekrénnyel, hajszárítóval és saját fürdőszobával felszerelt szobában lesz. A a szálloda közös helyiségeiben ingyenes WiFi kapcsolat is elérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kellemes hangulatú éttermében a hagyományos szlovák és a nemzetközi konyha fogásai, illetve vegetáriánus és grillezett specialitások kerülnek tálalásra. Ébredés után bőséges büféreggeli várja, napközben pedig az étterem étlapjáról válogathat. Az ízletes vacsorák szintén svédasztalos formában kerülnek tálalásra. A Galérka kávézóban pedig különféle italokat, házi desszerteket, vagy könnyed frissítőket kóstolhat meg.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda tágas wellness részlegében feltöltődhet a sósvizes fedett medencében, a pezsgőfürdőben. A gyermekek pancsolhatnak és játszatnak a gyerekmedencében, míg Ön pihen egyet a relaxációs szobában. Érdemes kipróbálnia a finn- kanadai- és infra szaunákat, valamint a gőzfürdőt is. Egy hosszú túrázós nap után pedig frissítő, megújító masszázsok segíthetnek abban, hogy teljesen ellazítsa magát.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda gondolt a legkisebb vendégeire is, hiszen a játszótéren felejthetetlen élményeket gyűjthetnek.

Hotel Toliar ***

Hotel Toliar ***

Poštová 4021/8 , Štrba - Štrbské Pleso
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
KAFFEX, s.r.o. Cégjegyzékszám: 17081181


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
18 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
0,3 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
29,4 km
Sípálya
0,9 km