Kapcsolódjon ki velünk Zdiar városában a Hotel Magurában, amely a Bélai-havasok védelmében épült. A csomagunk a szálláson túl félpanziós ellátást, privát wellnessezést, korlátlan fitneszt és asztaliteniszezést tartalmaz. Gyermekei szórakozását a Gulik gyerekvilág biztosítja.

A szálláshelyről

A Hotel Magura szálloda a Monkova völgyben épült és kiváló választás, amennyiben egy nyugodt kikapcsolódás után vágyakozik a természet lágy ölelésében. A szállodától mindössze 2 km-re található Zdiar városa, amely a hagyományok és népszokások fellegvára. A környéken továbbá meglátogathatja a káprázatos Bachledka lombkorona ösvényt is, vagy megcsodálhatja a Bélai barlangot, esetleg egy kellemes túra keretein belül megmászhatja a Slodičovský csúcsot. Látogassa meg a közelben található Ždiarsky dom múzeumot (1,7 km) is. Télen a síelés szerelmesei sem fognak unatkozni, hiszen a közelben több síközpont is található, a legközelebbi közülük a Skicentru Strachan, amely mindössze 3,8 km-re fekszik a szállodától.

Hol fogok aludni?

Szállás a 73 kényelmesen berendezett, két-, vagy háromágyas, televízióval, telefonnal, WiFi kapcsolattal és zuhanykabinnal felszerelt saját fürdőszobával rendelkező szobák egyikében. Némely szobák erkéllyel is rendelkeznek. Lehetőség van tágasabb családi szoba foglalására is, amelyek felszereltsége megegyezik a két- és háromágyas szobákéval. A szobák többsége káprázatos kilátást biztosít a Bélai-havasok csúcsaira.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étteremmel is rendelkezik, amelyben a bőséges büféreggelik és vacsorák kerülnek tálalásra.

A Hotel Magura étterme a szlovák és nemzetközi konyha specialitásaival várja, amelyeket a legminőségibb alapanyagokból készítenek. A nyári hónapokban a teraszon élvezheti a kiváló ízeket és a zamatos olasz kávékat, illetve desszerteket. További felfrissülését a nappali bár szolgálja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Hotel Magura wellness központja a 4 személyes pezsgőfürdővel, illetve a finn és infraszaunával biztosítja tökéletes kényelmét. További kényeztetését a masszázsok szolgálják.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei a hintákkal felszerelt játszóteret és a játszósarkot biztosan nagyon szeretik majd.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

További kényelmét a nappali bár, közösségi tér, biliárd terem, asztalitenisz, asztalifoci, röplabda pálya, futballpálya és a grillezőhely biztosítják.

Hotel Magura **

Hotel Magura **

Monkova dolina 475 , Ždiar
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
M&R MAGURA s.r.o. Cégjegyzékszám: 36517933


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Busz megálló
1 km
Aquapark
32 km
Sípálya
0,7 km
Sífutás
0,7 km