Pihenjen a gyönyörű hegyek között, a Magas-Tátra közelében található Račkova dolinanál. A Horská Chata Orešnica *** kényelmes szobákkal, ízletes félpanzióval és egy a partnerszállodában való fürdőzési lehetőséggel várja vendégeit. Ráadásképpen 12 év alatti gyermeke ingyenesen szállhatnak meg, beleértve a pótágyat és az étkezést.

A szálláshelyről

A Chata Orešnica hegy a Nyugati-Tátra szívében, a Rackova-völgyben, az egyik legszebb szlovákiai településen található. A környéken számos túraútvonal található. Gyönyörű panoráma nyílik a Bystrá (10 km), a Jakubina (8 km) vagy a Baranec (7 km) csúcsokról. Népszerű turisztikai célpontok például a Žiarská dolina (10 km), Štrbské pleso (22 km), Zoo in Liptovský Mikuláš vagy Aquapark Tatralandia (22 km). Az itt fekvő hegyek ideális feltételeket kínálnak a téli sportokhoz is. Kipróbálhatja például Opalisko (23 km), Jasná Chopok (40 km) és Žiarce (23 km) síközpontokat is. Városnézésre ajánljuk Liptovský hrádek (8 km) és a Jánošík Múzeum (22 km) meglátogatását.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas szobában. A szoba felszereltsége: LCD TV, WiFi kapcsolat és saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggelente svédasztalos reggelivel indíthatja a napot. Ha napközben megéhezne, akkor a szálloda éttermének étlapjáról válogathat, melyhez nyáron terasz is tartozik. A vendégek rendelkezésére áll egy pavilon is, grillezővel és kandallóval.

Chata Orešnica

Chata Orešnica

Račkova dolina 301 , Pribylina
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
ALEXANDRA WELLNESS HOTEL, s.r.o. Cégjegyzékszám: 36426300


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Kerékpárkölcsönző

A szálláshely környéke

Busz megálló
3,5 km
Aquapark
27 km
Sípálya
12,5 km