Élvezze velünk a pihenést a természet lágy ölén a Jánská völgyben és szálljon meg a Limba Panzióban ***. Fedezze fel a termálfürdőkkel és egyéb látnivalókkal tarkított környéket. A Tatralandia Aquapark mindössze 14 km-re található a panziótól. A szálláshely kényelmes szobákkal várja, amelyek TV-vel, WiFi-kapcsolattal vannak felszerelve. A szórakozásra vágyók biliárdot, asztalifocit vagy asztaliteniszt is játszhatnak. A szállás ideális választás lehet családok számára, hiszen a 14 év alatti gyermekek kedvezményesen szállhatnak meg.

A szálláshelyről

A kényelmes Limba Panzió *** az Alacsony-Tátra szívében, a Jánská völgyben épült. A panzió remek szállást biztosít családoknak, vagy akár baráti társaságoknak. A környéken temérdek túraösvény húzódik, amelyeken eljuthat az Alacsony-Tátra Nemzeti Park legismertebb látványosságaihoz, amelyek a következők: Gyömbér (17 km) és Chopok (19 km) csúcsok, Demänovský kras (16 km), vagy a Verbici-tó (19 km). Lélegzetelállító kilátásokban a Szentivánhoz közeli kilátón (4 km) és a Poludnica csúcson (5 km) lehet része. A szálloda közelében egy termálfürdővel is találkozhat (2 km), vagy akár ellátogathat a híres Tatralandia Aquaparkba is (16 km). Az Alacsony-Tátra ideális körülményeket biztosít a téli sportok szerelmeseinek is. Itt található ugyanis Szlovákia legnagyobb síközpontja, a Jasná Chopok (25 km), valamint a Žiarce (12 km) és Opalisko (11 km) síközpontok. További közkedvelt látnivaló a Pavčina Lehota bobpálya (18 km) és Liptóújvár városa (8 km).

Hol fogok aludni?

Szállás két-, három-, vagy négyágyas, LCD televízióval, WiFi kapcsolattal, és zuhanykabinnal felszerelt privát fürdőszobával rendelkező szobában. A szobák egy része rendelkezik az Alacsony-Tátra csúcsaira néző erkéllyel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A közös helyiségek közé a recepció, étterem és a bar sorolódik. Az étteremben kerülnek tálalásra a reggelik, ebédek és vacsorák. Az étterem konyháján házias ételeket készítenek, így elégedettsége garantált. Ha mégis szeretne saját maga által észített ételeket fogyasztani, a kinti kemencénél van rá lehetősége.

Penzión Limba ***

Penzión Limba ***

Jánska Dolina 2070/280 , Liptovský Ján
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
LIMBA LIPTOV s.r.o. Cégjegyzékszám: 48286346


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Kerékpártároló
Sítároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,1 km
Busz megálló
1,1 km
Aquapark
15,3 km
Sípálya
11 km
Sífutás
11 km

Utazási tippek

Alacsony-Tátra

Alacsony-TátraUtazási tipp

Az Alacsony-Tátra kiváló választás a túrázás, síelés és fürdőzés szerelmeseinek. A nemzeti park központját a Déményfalvi-völgy képezi. A Tátrában kiváló lehetőség kinálkozik túrázásra, elegendő csak kiválasztani a megfelelő túraösvényt, vagy kerékpárutat. A legismertebb turista célok közé tartozik a Szentmáriai-víztározó, a Jánská Dolina, a turisták körében nagy hírnévnek örvendő hegycsúcs, a Chopok, vagy a legmagasabb csúcs, a Gyömbér. A Gyömbér megmászása nagyobb fizikai felkészültséget igényel. A Chopok - Ördöglakodalma-hágó szakasz is remek túrázási lehetőséget kínál, mely közben lélegzetelállító kilátás nyílik a környező völgyekre.

További információ
Chopok
Chopok
Gyömbér
Gyömbér
Déményfalvi-jégbarlang
Déményfalvi-jégbarlang