Látogasson el a szlovákiai Hárommalatinba és szálljon meg a Resort Sojka ***-ban, ahol kiváló félpanziós ellátásban lehet része, valamint élvezheti a teljes kikapcsolódást a medencékben. Feltöltődhet a wellness-részlegben, pezsgőfürdő és 4 féle szauna várja, valamint használja ki a Liptói Régió Kártya kedvezményeit. Számos kikapcsolódási lehetőség várja, például kipróbálhatja a minigolfot, vagy ha felfedezné a környék szépségét, kerékpár bérlésre is van lehetőség.

A szálláshelyről

A Sojka Resort egy csendes szlovák községben, Hárommalatinban található, Liptó megyében, a Magas- és az Alacsony-Tátra között. A szálláshely egy üdülőövezetben, több különböző, hagyományos szlovák stílusban épült épületből áll.

A környék népszerű kirándulóhelye a Szentmáriai-víztározó (8,6 km), ahol nyáron fürdésre és különböző vízi sportokra van lehetőség. A gyönyörű környéket kerékpárral is fel lehet fedezni. Ha pedig a hidegebb hónapokban is fürdeni támadna kedve, látogasson el a termálforrásokkal rendelkező Besenyőfalvi Aquaparkba (6,9 km) vagy a Tatralandia Aquaparkba (17,8 km), amely Közép-Európa legnagyobb vízikomplexuma.

A természeti látnivalók közül a Déményfalvi-völgy (20,5 km) kiterjedt barlangrendszerével mindenképpen megér egy látogatást. A leghíresebb és a nagyközönség számára is látogatható barlangok a Déményfalvi-jégbarlang (14,5 km), valamint a Szabadság-barlang (16,7 km), amely a Déményfalvi-völgyben található, és az Alacsony-Tátra északi oldalán lévő kiterjedt déményfalvi-barlangrendszer legszebb barlangja, egyben Szlovákia leglátogatottabb barlangja is, különösen gyönyörű cseppkődíszítésének köszönhetően.

A liptói régióban számos érdekes történelmi emlékművet is talál. Meglátogathatja a Szentkereszt község fatemplomát (8,1 km), vagy a Havránoki Régészeti Múzeumot (8,6 km), valamint a Likavai-vár romjait (19 km), amelynek története egészen a 14. századig nyúlik vissza. Kicsit távolabb található a a Liptói falumúzeum Pribilinában (34 km), ahol megnézheti, milyen volt a különböző társadalmi rétegek élete a 19-20. század fordulóján.

Télen látogasson el a Jasná Síközpont (20 km) síterepére, ahol több mint 30 sípálya, freeride zónák, hópark, sífutó pályák, szánkózás és hóbiciklizés várja.

Hol fogok aludni?

A Sojka Resortban több különböző típusú szoba vagy akár apartman közül választhat.

A hangulatosan berendezett Standard szobában LCD műholdas TV, WiFi kapcsolat, minibár, telefon, széf, íróasztal székkel és privát zuhanyzós fürdőszoba, WC-vel és hajszárítóval található.

A Superior szobában, amely sokkal nagyobb, erkély, tea- és kávékészítési lehetőség, nagyobb fürdőszoba, valamint egy pótágy is található.

A Háromágyas szoba ugyanolyan felszereltséggel rendelkezik, mint a Standard szoba, de egy további harmadik ággyal is rendelkezik, amely pótágyként használható.

A Négyágyas szoba két különböző hálószobából áll, amelyeket egy kisebb közös helyiség választ el egymástól, a szobában kávéfőző és minibár is található.

Minden Apartman 2 hálószobával rendelkezik, amelyeket egy kisebb nappali egy kanapéval, valamint egy konyha hűtőszekrénnyel, fagyasztóval, elektromos fűtőtesttel, vízforralóval, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel választ el. Az egyik hálószobában egy franciaágy, a másikban két egyszemélyes ágy található. Minden apartmanhoz egy privát grill is tartozik a teraszon.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében kiváló szlovák és nemzetközi ételeket kóstolhat, valamint a bárban szlovák borok, helyi és belga sörök széles választékát kínálják.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálláshely saját wellness-részleggel rendelkezik, melyben pezsgőfürdő, úszómedence, gyermekmedence, finn, infravörös, gyógynövény- és gőzszauna, Kneipp-taposó, zuhanyzó masszázsfúvókákkal és relaxációs szoba is található. További kényeztetésekért próbálja ki a számtalan masszázs és egyéb szépségápolási kezelés egyikét.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbeket a homokozóval ellátott játszótér várja, a nagyobbak pedig kipróbálhatják az asztaliteniszt, vagy a minigolfot is. Valamint a szoborgalériát is érdemes megtekinteni.

Sojka Resort ***

Sojka Resort ***

Malatíny 104 , Malatíny
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Sojka s.r.o. Cégjegyzékszám: 36039314


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Aquapark
7 km
Sípálya
17 km
Sífutás
17 km

Utazási tippek

Besenyőfalvi Aquapark

Besenyőfalvi Aquapark Utazási tipp

Látogassa meg a közkedvelt élményfürdőt, amely a geotermikus vizének köszönheti hírnevét. A látogatókat szabadtéri és fedett medencék, 3 kinti csúszda és egyéb attrakciók várják. Ne feledkezzünk meg a wellness központról sem, ahol szaunák és masszázsok segítségével helyezheti magát kényelembe.

További információ
Lucski vízesés
Lucski vízesés
ZOO Kontakt
ZOO Kontakt
Havránok Régészeti Park
Havránok Régészeti Park