Tökéletes kikapcsolódás, sok szórakozás és nagyszerű élmények várják a Kontakt Wellness Hotelben **** a szlovákiai Felsőerdőfalva településen, amely közvetlenül a Tátra lábánál található. Utalványunknak köszönhetően félpanziós ellátásban lesz része, bőséges büféreggelivel és ízletes svédasztalos vacsorával, feltöltődhet a luxus wellness-részlegben, ahol 7 féle szauna és egy medencevilág várja.

A szálláshelyről

A Kontakt Wellness Hotel **** a Tátrai Nemzeti Park szélén, a szlovákiai Felsőerdőfalva településen, Tátralomnic közelében található. Már ebből is látszik, hogy kirándulási lehetőségekben nem lesz hiány, a nagyszerű élmények pedig itt az év bármely szakában garantáltak.

Látogasson el egyenesen Tátralomnicra (3,4 km) és fedezze fel a helyi Botanikus kertet, ahol 3,2 hektáron ismerkedhet meg a tátrai természet gyönyörű állatvilágával. Itt található továbbá a Tátrai Nemzeti Park múzeuma, az egész évben nyitva tartó Tatrabob pálya közel fél kilométeres hosszával, télen pedig a síközpontok várják a síelés szerelmeseit. A környéken megmászhatja a Velká Svišt'ovka (13,6 km) csúcsát, meghódíthatja a Lomnici nyerget (10,2 km) vagy meglátogathatja a varázslatos Kő-pataki-tó (10,9 km) környékét.

A téli sport szerelmeseinek kedvencek lesznek a közeli síközpontok, mint például a Dolní Smokovec (6,7 km) a Pod Lesom síközpontok, érdemes egy látogatást tenni a Dinoparkba, vagy az Ótátrafüredi (6,4 km) Tricklandia optikai illúzió galériába. Látogasson el Késmárk várába, utána fedezze fel a gyönyörű történelmi városházát, nézze meg a ritka templomot, amely a 17. századból származik, vagy látogasson el a Polgári Lakáskultúra Múzeumába, ahol megtekintheti a 17-19. századból származó kézműves és művészeti kiállításokat.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos kétágyas szobában lesz. A szoba alapfelszereltségéhez tartozik a privát fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, hajszárítóval, fürdőköpennyel és papuccsal, egy franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy, egy íróasztal, egy kis asztal ülősarokkal, minibár, valamint TV, széf és telefon. Természetesen WiFi hozzáférés is elérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda gourmet étterme a tapasztalt séf vezetésével hagyományos szlovák ételekre, egyészséges konyhára, nemzetközi ételekre és különféle szezonális finomságokra specializálódott. A reggelit és a vacsorát svédasztalos formában szolgálják fel, az ebéd A' la carte étlapról rendelhető. A hangulatos Lobby bár kandallóval vagy az egyedülálló pezsgőfürdő bár tökéletes délutáni vagy esti pihenőhely, ahol elfogyaszthat egy kellemes italt a barátaival.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda kiterjedt wellness-részlegében (kb. 1.000 m²) egy medencevilág várja, nagy beltéri medencével, vízi attrakciókkal, gyermekmedencével és pezsgőfürdővel ellátott pezsgőfürdő bárral, valamint a Vital World 7 féle szaunával (gőzfürdő, infraszauna, mentolos inhalációs szauna, tátrai szauna, gyógynövényes inhalációs szauna, római gőzszauna, kültéri finn szauna), tepidáriummal, beltéri és kültéri pezsgőfürdővel, tátrai örvénylő sétánnyal és relaxációs terasszal várja. Emellett professzionális test- és arckezeléseket vehet igénybe, valamint masszázzsal és szépségápolási kezelésekkel is kényeztetheti magát.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek minden időjárási körülmény között biztosan jól fognak majd szórakozni. A szállodában van egy gyermek sarok játékokkal és egy szabadtéri játszótér hintákkal, trambulinnal, homokozóval és egyéb attrakciókkal. A szünidőben a gyerekeknek egy változatos animációs programban lehet részük, tapasztalt animátorokkal, amely tele lesz tematikus játékokkal és érdekes programokkal.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Használja ki a teljesen felszerelt fitness terem előnyeit, ahol kardiógépek, és súlyzók állnak rendelkezésre. Játszhat bowlingot és biliárdot is, vagy használhatja a multifunkciós szabadtéri játszóteret műfüves pályával, focikapukkal, kosárlabdapalánkokkal és teniszhálóval.

Kontakt Wellness Hotel ****

Kontakt Wellness Hotel ****

Stará Lesná 180 , Stará Lesná
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
KONTAKT M, s.r.o Cégjegyzékszám: 36187976


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,2 km
Távolság a fürdőtől
0 m
Busz megálló
10 km
Aquapark
8 km
Sípálya
3,2 km
Sífutás
2,5 km