Szeretné megtapasztalni a pihenéssel és érdekes tevékenységekkel teli nyaralást? Látogasson el a szlovákiai Trencsénteplicébe és szálljon meg a Hotel DSZSU *** szállodában. Próbálja ki a relaxációs zónát pezsgőfürdővel és szaunákkal, vagy látogasson el a helyi gyógyfürdőbe és termálfürdőbe, mindkettő mindössze 5 perces sétával elérhető. Élvezze a nagyszerű reggelit, a félpanziós vagy teljes ellátást, és tegyen kirándulást, például a Trencséni várba.

A szálláshelyről

A Hotel DSZSU *** a szlovákiai Trencsénteplic fürdővárosban található, a Strážov-fennsík gyönyörű részén. Párok és családok számára egyaránt kiváló hely. A szálloda nagy hagyományokkal rendelkezik, 1933 óta folyamatosan üzemel, 2021-ben pedig egy teljes felújításon is átesett. A városközpont és a legnagyobb helyi látványosság, a termálfürdő mindössze 5 perces sétával elérhető. A helyi termálfürdő meglátogatását nem érdemes kihagyni, amelyik az egyik legrégebbi Szlovákiában, és amely nemcsak jótékony termálvízével, hanem a keleti stílusú belső terével is biztosan leveszi majd a lábáról. További vízi kikapcsolódásért látogasson el a Spa & Wellness Zelená Žaba-ba, ahonnan a feltöltődés mellett megcsodálhatja a gyönyörű kilátást, amely a környező erdőkre nyílik.

A Machnáč halastó (10 km) remek kirándulóhely. A melegebb hónapokban kitűnő szabadtéri programok helyszíne, ahol a gyerekek játszhatnak a játszótéren és megkóstolhatják a helyi halspecialitásokat is. Télen élvezze a tóra nyíló gyönyörű kilátást a fűtött, kandallóval ellátott teraszról. Fedezze fel a Trencséni várat (15 km), amely a 11. században épült, és ma Szlovákia egyik nemzeti műemléke. Végül látogasson el a Motešicei ménesbe (10 km), amely fajtatiszta Furioso fajtájú lovakat tenyészt, amelyeket eredetileg az osztrák-magyar hadsereg igényeinek megfelelően tenyésztettek. Télen a síelés szerelmesei meghódíthatják a Dubečky (30 km) vagy Mikulčin vrch síközpont (55 km) sípályáit.

Hol fogok aludni?

Szállása a 26 kényelmes szoba és apartman egyikében lesz. A szobák többsége teljesen frissen felújított, amelyek modern, stílusos belső térrel büszkélkedhetnek.

A Standard szoba kétágyas, franciaággyal, síkképernyős TV-vel és tárolóhelyiséggel van felszerelve. A szobához zuhanyzóval, WC-vel és mosdókagylóval ellátott privát fürdőszoba tartozik.

Az Apartman akár 4 fő befogadására is alkalmas 2 szobában. Egy franciaággyal ellátott hálószobából és egy kanapéval ellátott nappaliból áll. Van egy TV és egy privát fürdőszoba mosdóval, zuhanyzóval és WC-vel, valamint az apartmanhoz tartozik egy praktikus főzőlappal felszerelt konyha is egyéb felszereléssel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Választhat reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás közül. A reggeli büféasztalos, az ebéd és a vacsora felszolgálva kerül tálalásra. A stílusos kávézóban ezután ízletes kávét, üdítő és alkoholos italokat, beleértve a csapolt sört, valamint snackeket kínálnak. A vendégek grillező berendezést is bérelhetnek, így ha kedvük támad, megmutathatják kulináris képességeiket.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nyaralás során nemcsak a gyönyörű környezetnek, hanem az újonnan épített pihenő zónának köszönhetően is tökéletes kikapcsolódásban lehet része. Fáradt izmait a hidromasszázzsal ellátott pezsgőfürdőben lazíthatja el, egész testét pedig a finn, gőz- vagy infraszauna melegíti fel. Szaunázás után hűtse le magát a hűsítő vödörrel és pihenjen a hangulatos relaxációs szobában.

Hotel DSZSU ***

Hotel DSZSU ***

Partizánska ulica č. 11 , Trenčianske Teplice
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Domov Speváckeho zboru slovenských učiteľov Cégjegyzékszám: 00158232


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
0,5 km