Mindig is vágyott arra, hogy egy fa tetején aludjon? Kalandozzon a Malá Bara Kemping luxus faházában, amely maximális kényelmet biztosít majd Önnek. Utalványunknak köszönhetően ízletes reggeli kosár, pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt privát wellness-részleg várja. Részt vehet egy különleges borkóstolón, ahol 7 féle borfajtát is megízlelhet. Látogasson el a Szlovák-Tokaj borvidékére és legyen része egy felejthetetlen kikapcsolódásban.

A szálláshelyről

A Malá Bara Kemping Szlovákia délkeleti részén, a Szlovák-Tokaj borvidéken található. A szálláshelyet végtelen szőlőültetvényekkel, gyönyörű kilátással és rengeteg túra- és kerékpárúttal rendelkező festői természet veszi körül. A napsütötte tájat romantikus kastélyok, titokzatos várromok és ősi templomok egészítik ki. A regionális borok, valamint a szlovák és magyar konyha specialitásai már csak hab lesz a tortán.

Ez a borvidék szlovákiai részén található a nyugodt természet közepette, ahol a jó borok szerelmesei különösen jól fogják érezni magukat. Kirándulásokból sem lesz hiány ebben a gyönyörű régióban. A Tokaji kilátótoronyból (6 km) gyönyörködhet a szőlőhegyekre nyíló kilátásban, a közelben megkóstolhatja a Ladmovce ásványvízforrást (8 km), Bodrogszög településen pedig meglátogathatja Szlovákia legalacsonyabb pontját (13 km). A történelmi látnivalók közül felfedezheti Nagykövesd várát (16 km), a Rákóczi várat (21,5 km) vagy a Tokaji borospincéket (9,6 km).

Felejthetetlen élmény lesz egy hajókirándulás is a Bodrog folyón (8 km), amely az egész terület gerincét képezi. Az adrenalin szerelmesei a magyarországi Zemplén Kalandparkba (10 km) is ellátogathatnak, ahol Magyarország leghosszabb drótkötélpályáját hódíthatják meg, vagy kipróbálhatják az 1036 m hosszú zipline-kötelet is. Ha inkább a nyugodtabb szórakozást kedveli, élvezni fogja a sűrű kerékpárút-hálózatot. Külön említést érdemel a Borkerékpárút, amely a környék legfontosabb helyeihez vezet.

Hol fogok aludni?

A romantikus belső térrel rendelkező faház lehetőséget nyújt a természetben való luxus pihenésre. A ház kényelmes szállást kínál akár 4 vendég számára, az emeleti franciaágyon és a kényelmes kanapéágyon.

A házban továbbá rendelkezésre áll egy privát fürdőszoba is zuhanyzóval és WC-vel. Található még egy főzőlappal, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és vízforralóval felszerelt saját konyha is.

Nyáron a légkondicionálót télen pedig a fűtést fogja nagyra értékelni. Az Ön kényelme érdekében TV és WiFi kapcsolat is rendelkezésre áll.

A privát teraszon, ahonnan a fák tetejére nézhet, élvezheti a reggelit vagy egy pohár bort is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját egy bőséges reggelivel, amelyet egy reggeliző kosár formájában kínálják. A választékban friss kenyeret, gyümölcsöt, zöldséget, sajtot és felvágottat vagy forró kávét és teát talál. A reggelit vagy a házban, vagy a saját, fákkal körülvett teraszon is elfogyaszthatja.

Napközben harapjon valamit a helyszíni büfében, ahol sült finomságokat és frissítő italokat, köztük hűtött sört kínálnak. Töltsön el egy békés, családi ebédet nyugalomban a kemping kerti ülőhelyén.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a gyönyörű privát fák tetején található fürdőben 4 méter magasan a föld felett. Az egyik házban fényűző szaunavilág várja majd infra és finn szaunával, ahol tökéletesen ellazulhat egy hosszú nap után.

A másik wellness házban egy privát pezsgőfürdő található, ahol ellazíthatja testét és lelkét egyaránt, és kényeztetheti magát a forró buborékokban. Mindezt elegáns belső térben, kilátással a fák tetejére. El tud képzelni ennél jobb módot a kikapcsolódásra?

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kis utazók csúszdával, trambulinnal, körhintával, mászókával és homokozóval felszerelt játszótéren szórakozhatnak. Élvezni fogják a minifarmot is, ahol aranyos állatokkal, például pávákkal,struccokkal, bolyhos nyuszikkal vagy kis kecskékkel találkozhatnak.

Camping Malá Bara

Camping Malá Bara

Malá Bara 7 , Bara
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
FED-comp, s.r.o. Cégjegyzékszám: 36722511


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Játszótér
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,3 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
19 km

Utazási tippek

Tokaji borvidék

Tokaji borvidék Utazási tipp

Minden borbarát számára ideális uticél az Északkelet-Magyarországi Tokaji borvidék. A hagyományos oxidatív módszerrel előállított aranysárga aromás borok az ország legjobbjai közé tartoznak. Az itt töltött idő alatt nem csak finom borokat kóstolhat, de gyömyörködhet a környék csodálatos természeti adottságaiban is.

Tokaji kilátótorony
Tokaji kilátótorony
Zemplén Kalandpark és Síközpont
Zemplén Kalandpark és Síközpont
Zempléni-Hegység
Zempléni-Hegység