Szálljon meg a Zemplén-hegység szlovák részén, az Andrássy kastélyáról híres Homonnában. A Hotel Alibaba *** tökéletes választás egy kellemes wellness pihenéshez. Élvezze a félpanziós ellátást, lazítson a szaunában, és próbálja ki a squash pályát kedvesével. A környéken számos természeti és kulturális látnivaló várja, nyáron pedig a Széles-tóban is csobbanhat.

A szálláshelyről

A Hotel Alibaba *** a csodás Homonna településen található, a Zemplén régió szlovákiai felének gyönyörű vidékén. A csodás természeti táj és a szálloda első osztályú wellness szolgáltatásai együttesen segítenek az ellazulásban.

A Zemplén régió Szlovákia keleti részén, a tokaji szőlőhegyek, a Tisza folyó és a Kárpátok között fekszik. A Vihorlat Tájvédelmi Körzet (30 km) és a Poloniny Nemzeti Park (54 km) között található. A helyi tájat számos túra- és kerékpárút szeli át, amelyek nyomán felfedezheti a legszebb látnivalókat.

Hová érdemes kirándulni? A szálloda környékén számtalan lehetőség van. Mindenekelőtt a csodaszép Andrássy kastélyba érdemes ellátogatnia közvetlenül Homonnán, amely ma a Vihorlat Múzeumnak (1,4 km) ad otthont. Meglátogathatja továbbá a népi építészet múzeumát (1,2 km) vagy a jó katona Svejk szobrát (1,1 km) is.

Nyáron mindenképp látogasson el a Széles-tóhoz (22 km), amely az fürdőzés és a vízi sportok szerelmeseinek paradicsoma. A partján számos strand várja, valamint a Thermalpark Šírava amely nagyszerű szórakozást kínál az egész család számára. A kulturális látnivalókért az UNESCO-listán szereplő fatemplomok meglátogatását ajánljuk például Ladomérvágása, Rózsadomb és Oroszsebes településeket, amelyek körülbelül egy óra autóútra vannak a szállodától.

Hol fogok aludni?

A Hotel Alibaba *** modern szobákat kínál, amelyekben minden megtalálható, ami a gondtalan pihenéshez szükséges. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval és WC-vel. Természetesen az ingyenes WiFi is elérhető. Dohányzó és nemdohányzó szobák közül lehet választani.

A következő lehetőségek közül választhat:

  • A Standard kétágyas szoba (35 m²) két különálló ággyal van berendezve. A felszereltséghez kényelmes ülősarok, gardróbszekrény, műholdas csatornákkal ellátott intelligens LED TV és széf tartozik. Különösen nyáron fogja értékelni, hogy a szoba saját légkondicionálóval rendelkezik.

  • A Duplaágyas Deluxe szoba (49 m²) egy franciaággyal és egy kanapéággyal van felszerelve. A szobában szekrény, ülősarok, műholdas csatornákkal ellátott smart LED TV, íróasztal és széf található. A szobák légkondicionáltak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában tökéletesen gondoskodnak Önről, még az étkezés terén is. Látogasson el a szálloda luxus éttermébe, ahol megkóstolhatja a nemzetközi konyha ízeit. Válasszon a napi ebédmenüből, vagy a vacsorát is tartalmazó à la carte menüből.

Az ételek széles választéka még a legigényesebb vendégeket is kielégíti. Az étlapon grillezett specialitások, hagyományos szlovák finomságok, vegetáriánus ételek és desszertek is szerepelnek. Természetesen kedvenc italát is elfogyaszthatja az étkezéshez, mint például egy korsó csapolt Pilsnert, egy finom vermutot vagy üdítőitalt.

Kellemes időtöltést biztosít a Lobby bár, amely a recepció területén található. A nap 24 órájában nyitva tart, így reggel egy kávét, este pedig egy pohár bort fogyaszthat el.

Éjszakai szórakozásért keresse fel a Lounge Bar-t, ahol koktélokat, finom borokat és vízipipát is kínálnak.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlege mesebeli kikapcsolódásra hívja Önt. A hangulatos wellnessben pihenhet a finn szaunában vagy gőzfürdőben, hűsölhet a hűtőmedencében, és lazíthat egy szakszerű masszázzsal. Vannak élményzuhanyok is trópusi esővel és oldalsó fúvókákkal.

Miután átadta magát a relaxáció isteni pillanatainak, menjen tovább a Relaxációs zónába, ahol kényelmes nyugágyakban dőlhet el, és relaxációs zenét hallgathat.

Az élmény teljessé tételéhez már csak a wellness bár van hátra, ahol megrendelhet egy tetszés szerinti italt, vagy akár egy egész üveg pezsgőt is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív utazóknak gazdag sportolási lehetőségekkel kedveskednek a szállodában: egy teljesen felszerelt fitneszközpont várja kardio- és súlyzós edzőgépekkel. A szabadtéri pályán teniszezhet, a fedett csarnokban pedig squasht játszhat.

Alibaba Kongres Hotel & Spa ***

Alibaba Kongres Hotel & Spa ***

Námestie slobody 21/51 , Humenné
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
KAISAR, s.r.o. Cégjegyzékszám: 35721171


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 4 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,6 km
Busz megálló
0,2 km

Utazási tippek

Homonna városa

Homonna városa Utazási tipp

A szlovákiai járási város Homonna a gyönyörű természet szívében található. A Keleti-Kárpátok kapujának tekintik, amely számos vonzó turisztikai látványosságot rejt. Maga a város is sok látnivalót kínál, melynek története a 13. századig nyúlik vissza. Megtekinthet például egy reneszánsz kastélyt virágos kertekkel vagy egy gótikus templomot gyönyörű ólomüveg díszítésekkel.

Homonna környéke minden hegyvidéket kedvelő embert elvarázsol. A közeli Vihorlát-hegységben túrázhat. Ne hagyja ki a Mórszem vagy a Barkó várának és Várjeszenő várromjainak megtekintését.

Mit érdemes még megnézni Homonnában és környékén?

  • szabadtéri népi építészeti múzeumot a fatemplommal
  • a polgárházak a városközpontban
  • a 18. századi görög katolikus templomot
  • Csicsva és Vinna várának romjait
  • a Jó Katona Svejk szobrát
  • Vihorlát Múzeumot
További információ
Vihorlat Tájvédelmi körzet
Vihorlat Tájvédelmi körzet
Zemplínská šírava (Széles-tó)
Zemplínská šírava (Széles-tó)
ThermalPark Šírava
ThermalPark Šírava