Nyári vakáció Szlovákiában

Nemcsak a napfényes tengerparton várják igazi nyári kalandok. Foglaljon szállást a szomszédos Szlovákiában, ahol szuper nyári vakációban lehet része, hiszen a hegyek, a természet és a remek fürdők csak Önre várnak!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 115 ajánlat


A nyári vakációt tervezi, de még nem tud választani Olaszország és Horvátország között? Hadd ajánljunk a figyelmébe egy harmadik, de ugyancsak csodás lehetőséget, Szlovákiát. Északi szomszédainknál ugyanis számos izgalmas nyári kaland várja!

Szlovákia, a víz és a hegyek országa

A téli túraútvonal-lezárásoknak vége, a természet pedig ismét teljes pompájában tündököl. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a nyári időszakban fedezheti fel a Magas-Tátra rejtett kincseit. A Szlovák Paradicsom is nyáron mutatja az egyik legszebb arcát. A létrák és a gyaloghidak ilyenkor duzzadó vízeséseken és patakokon át vezetnek. Az útvonalak gyerekek számára is könnyen teljesíthetőek, így nem érdemes otthon hagyni a család legkisebb kalandorait.

Ha a hegyvidéki kirándulásnál egy vízparti pihenés jobban megmozgatja a fantáziáját, Szlovákia akkor is remek választás. Az apró országban ugyanis számos fürdésre alkalmas tó és nem egy világszínvonalú gyógyfürdő található. Az egyik leghíresebb fürdőváros Trencsénteplic, amit minden korosztály kedvel, a kenésvizű termál medencéknek és a fantasztikus vízi csúszdáknak köszönhetően. De semmivel sem marad le a pati és a dunaszerdahelyi gyógyfürdő sem, ahol szintén remekül szórakozhat a család összes tagja.