Foglaljon szállást a Penzión Maravarban és vegye az irányt a szlovákiai Tarnóc felé, ahol a Szentmáriai-víztározó, a Tátra csúcsai és számos remek aquapark várja. De a szállodában eltöltött idő alatt is remek élményekben lesz része a finom reggelinek vagy félpanziós ellátásnak, a privát sörfürdőnek és a pihentető kezeléseknek (tőzeges pakolás és masszázs) köszönhetően.

A szálláshelyről

A családi tulajdonban lévő Penzión Maravar és saját mikro sörfőzdéje a szlovákiai Tarnócon található, csupán egy rövid sétára a híres Szentmáriai-víztározó partjaitól (500 m), de a Tatralandia (2,2 km) vízi vidámpark, valamint a liptói régió más nagyszerű látnivalói sincsenek messze a szálláshelytől. Nyáron élvezze az úszást és a vízi sportokat az aquaparkokban és a víztározóban, télen pedig síeljen a közeli síközpontok egyikében. Emellett a szállás egész évben tökéletes kiindulópontot nyújt a környék felfedezéséhez.

A kalandokat kezdje a Havránok Régészeti Parkban (12,6 km), ahol egy, az i. e. 1. századból származó kelta erődítményt csodálhat meg. Hasonló élmények várják a Liptói Régészeti Parkban (21,6 km) is, amely egy interaktív múzeumként szolgáló mesterségesen kialakított terület. Érdemes felkeresni Rózsahegy Vlkolínec (38 km) nevű városrészét, amely jól megőrzött történelmi építészetének köszönhetően az UNESCO Világörökség részét képezi. Ide télen is ellátogathat, ilyenkor a hótakaró még inkább fokozza a hely gyönyörű hangulatát.

Ne hagyja ki ezen kívül a Kvacsányi-völgy természetvédelmi területét (10,9 km) vagy a gyönyörű Polovnický vízesést (10,6 km). Ha kihívásra vágyik akkor mássza meg az Alacsony-Tátra legmagasabb csúcsát, a Chopokot (23,7 km). A téli hónapokban pedig ne felejtse otthon a síléceit, hogy élvezhesse a vendégháztól kevesebb mint 10 km-re a található Déményfalvi, a csak kicsit távolabb üzemelő Opalisko (13,3 km) vagy a Žiar-Dolinky (18,1 km) síközpontok szolgáltatásait.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmes szobában vagy apartmanban foglalhatja el, ami privát fürdőszobával, zuhanyzóval, TV-vel és WiFi kapcsolattal rendelkezik.

  • A kétágyas szobák franciaággyal, íróasztallal és szekrényekkel felszereltek, néhányhoz pedig saját erkély is tartozik.

  • Az apartmanok két szobából állnak - egy franciaágyas hálószobából és egy kanapéval berendezett nappaliból. A szobákban íróasztal, szekrények található, néhány apartmanhoz pedig erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház éttermében minőségi alapanyagokból készült, finom házias ételeket fogyaszthat. Ezen kívül a kirándulás alatt a Nay Pizzéria pizzáit is érdemes megkóstolni. És természetesen semmiképpen se hagyja ki helyi mikro sörfőzde söreinek kipróbálását sem.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen az exkluzív sörfürdőben, ahol egy tágas, romantikus megvilágítású fakádban élvezheti az egyedülálló élményt. A fürdőt a házi sörfőzde korlátlan sörkészlete és igény esetén frissítők egészítik ki. Minderre pedig különböző pakolásokkal és masszázsokkal teheti fel a koronát.

Penzión Maravar

Penzión Maravar

Liptovský Trnovec 335 , Liptovský Trnovec
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
PROAD PLUS s.r.o. Cégjegyzékszám: 36389978


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a tótól
0,4 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
2,2 km
Sípálya
12,5 km
Sífutás
13 km

Utazási tippek

Szentmáriai-víztározó

Szentmáriai-víztározó Utazási tipp

Szlovákia legnagyobb víztározója közkedvelt célpont a turisták körében - nyáron biztosítja a kiváló felfrissülést és egyéb izgalmas élményeket, mint például flyboardozást és wakesurfinget. A biztonságosabb aktivitásokat kedvelőket hajókázás, vizibiciklizés, vagy vitorlás hajó várja. A Szentmáriai-víztározó kiváló lehetőségeket nyújt a kerékpározás szerelmeseinek. Télen az úszkálás sajnos nem garantált, de meglátogathatja a környező emlékművek egyikét, vagy csak sétáljon egy jót a víztározó körül és élvezze a megfagyott királyság nyugodt hangulatát.

További információ
Liptói vár
Liptói vár
Tatralandia Aquapark
Tatralandia Aquapark
Havránok Régészeti Park
Havránok Régészeti Park