Szálljon meg a Hotel Barbora ***-ban és fedezze fel Liptó környéki kilátótornyokat, természeti szépségeket vagy töltsön el egy izgalmakban gazdag napot Tatralandia Aquaparkban. A szállodában a félpanziós ellátáson és a wellnessrészleg pezsgőfürdője, valamint szaunáin túl, egy pingpong asztal illetve egy multifunkcionális sportpálya várja, ahol kicsik és nagyok együtt szórakozhatnak.

A szálláshelyről

Hotel Barbora ***** a Čertovica hágó liptói oldalán, Királyboca községben található, közvetlenül a Bačova Roveň síközpont mellett. De a környék nem csak a síelők számára tartogat kalandokat, hiszen egész évben nagyszerű lehetőségek várják a turistákat, a közeli kirándulóhelyeknek és látványosságoknak köszönhetően.

Királybocában meglátogathatja a Bányászati Múzeumot (1,2 km) és megkóstolhatja a Kyselka forrás frissítő ásványvizét is. A lelkes túrázóknak és kerékpárosoknak érdemes felkapaszkodni a Krajčovom-hegyen található kilátótoronyhoz (2,5 km), ahonnan pazar kilátás nyílik Szentivánboca községre, a Bockú-medencére és a Liptói-hegységre (Liptovské vrchy). Télen közvetlenül a szálloda mellett síelhet, vagy kipróbálhatja a Čertovica síközpont (4 km) lejtőit, de Szlovákia legnagyobb síterepe, a Jasná-Chopok (44,3 km) 51 km sípályája és 5 km sífutópálya sincsen messze a szálláshelytől. Ha ezek egyike se nyeri el a tetszését, akkor vegye az irányt a Žiarce (37,5 km) vagy az Opalisko (29,7 km) síközpontok felé, amik szintén könnyen megközelíthetőek.

A környék egyik fő szórakoztató központja, a Liptószentmiklóson (28,3 km) található Tatralandia Aquapark, ahol 14 medence és 26 vízicsúszda, valamint a wellnessközpont és a különleges kelta szaunavilág várja. Rossz idő esetén a Fantázia Liptov Park játszóházban vagy az Illúziók Galériájában érdemes tölteni a napot. Nyáron pedig ne hagyja ki a Liptószentmárton (32,9 km), a "Szlovák-tenger" meglátogatását, ahol a fürdőzésen túl a vízi sportoknak is hódolhat.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmesen berendezett kétágyas szobában vagy apartmanban foglalhatja el, amikben fürdőszoba és TV is található.

  • A Kétágyas szoba franciaággyal vagy két különálló ággyal rendelkezik, és pótágyas verzió is rendelkezésre áll. A fürdőszobában zuhanyzó található.

  • A Családi szoba 2 különálló hálószobát foglal magában, amelyeket egy folyosó köt össze, és maximum 5 fő befogadására alkalmas. Egyes szobákhoz saját erkély is tartozik, a fürdőszoba pedig zuhanyzóval vagy káddal felszerelt.

  • A Kétágyas apartman egy külön hálószobából és egy nappaliból áll, amit egy kis konyhasarokkal (mikrohullámú sütő, vízforraló, hűtőszekrény) rendeztek be. A fürdőszoba zuhanyzóval és pezsgőfürdővel felszerelt.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda büféreggelivel és vacsorával (kisebb foglaltság esetén az étlapról válogatva) kedveskedik vendégeinek, akik az étkezések során a hagyományos szlovák konyha és nemzetközi specialitásokat legjavát kóstolhatják meg.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda büszkesége az újonnan épült wellnessrészleg. Pihenje ki a kirándulással vagy sportolással töltött nap fáradalmait a hidromasszázsra is alkalmas pezsgőfürdőben, a forró finn vagy a kellemes infraszaunában. Ezen kívül egy napozóágyakkal ellátott relaxációs zóna is a rendelkezésére áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek a szálloda gyereksarkában játszhatnak kedvükre rossz idő esetén.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda közelében található egy szabadon használható multifunkcionális sportpálya is.

Hotel Barbora ***

Hotel Barbora ***

Vyšná Boca 73 , Vyšná Boca
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
DOHAMA s.r.o. Cégjegyzékszám: 53664531


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Konferencia terem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a tótól
30,4 km
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
32,2 km
Sípálya
34 m
Sífutás
34 m

Utazási tippek

Alacsony-Tátra

Alacsony-Tátra Utazási tipp

Az Alacsony-Tátra kiváló választás a túrázás, síelés és fürdőzés szerelmeseinek. A nemzeti park központját a Déményfalvi-völgy képezi. A Tátrában kiváló lehetőség kinálkozik túrázásra, elegendő csak kiválasztani a megfelelő túraösvényt, vagy kerékpárutat. A legismertebb turista célok közé tartozik a Szentmáriai-víztározó, a Jánská Dolina, a turisták körében nagy hírnévnek örvendő hegycsúcs, a Chopok, vagy a legmagasabb csúcs, a Gyömbér. A Gyömbér megmászása nagyobb fizikai felkészültséget igényel. A Chopok - Ördöglakodalma-hágó szakasz is remek túrázási lehetőséget kínál, mely közben lélegzetelállító kilátás nyílik a környező völgyekre.

További információ
Liptószentmiklós
Liptószentmiklós
Szentmáriai-víztározó
Szentmáriai-víztározó
Liptói vár
Liptói vár