Utazzon el a Magas-Tátra szívébe, és szálljon meg a Hrebienok Resort új, modern és konyhasarokkal felszerelt apartmanjában. A vendégház a népszerű siklóvasút mellett, illetve számos gyönyörű kilátópont és más kirándulóhely közelében található. Készüljön fel a programokkal teli napokra a változatos büféreggelivel. A nap végén pedig pihenjen meg a wellnessrészlegben, ahol medence, pezsgőfürdő és szaunák várják. Használja ki a családi belépőt is, amely különböző kedvezményeket biztosít a közeli galériákban.

A szálláshelyről

A Hrebienok Resort a Magas-Tátrában, azon belül is Ótátrafüreden, a siklóvasút állomás és a síterep közelében található. Akár pihenni, kirándulni, vagy sportolni szeret az utazás alatt, vagy ha csak gyönyörködne a csodálatos kilátásban, itt a helye!

A Magas-Tátra különösen a síelők körében népszerű úti cél. Ez nem véletlen, hiszen a hegység telis-tele van síterepekkel. Ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a legközelebbi síközpont, Jakubkova lúka, mindössze 550 m-re üzemel a szállástól. Itt 2, összesen 1 km hosszú kék sípályát vehet birtokba. A közelben található egy másik, kisebb síközpont is, a Pod Lesom (5,1 km).

Akik inkább egy igazi csúcs síközpontot látogatnának meg, azoknak a Tétralomnici síterepig (8 km) utazniuk. Itt található Szlovákia egyik legmeredekebb lejtője, a fekete Lomnické sedlo, amelynek magassága eléri az 1300 métert. A Tátralomnic-Kő-pataki-tó (szlovákul: Tatranská Lomnica -Skalnaté Pleso (11 km) területén egy fedett gyermekpark is a vendégek rendelkezésére áll.

A melegebb hónapokban is bőven akad program. Az adrenalin őrülteknek a Tatrabob (9,3 km) számít kihagyhatatlan programnak. Ha gyerekekkel érkezik, akkor pedig az Aquacity Poprad aquaparkot (18 km), a TrickLandia (500 m) illúziók galériáját vagy a DINOPARK Tatryt (3,1 km) érdemes mindenképpen felkeresni.

A tátrai táj szépségében gyönyörködhet a Tarajka (Hrebienok) központ (2,4 km), a Skalnate Ball csúcs (7,7 km), vagy a Studenovodsky vízesésekhez (3,4 km) vezető túrák során. Ha pedig nem szeretne túrázni, felszállhat a Hrebienokba vezető siklóvasútra, vagy utazhat a Tátrai villanyvasúttal, amely Poprádot, Ótátrafürdedet, a Csorba-tavat és Tátralomnicot köti össze.

Hol fogok aludni?

Az apartmanház két épületből áll, amelyeket egy folyosó köt össze a recepcióval. Az új, modern és fényűzően berendezett apartmanok privát fürdőszobával, terasszal vagy erkéllyel, konyhasarokkal, TV-vel és WiFi kapcsolattal rendelkeznek.

  • A 32-38 m²-es Comfort stúdiószoba egy egy hálószobás apartman franciaággyal, kanapéval és étkezőasztallal.

  • A 55-61 m²-es Lux apartman hálószobájában franciaágy és íróasztal, tágas nappalijában kanapé és étkezőasztal található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az üdülőhelyen több étterem is működik, így a választék igazán széles. A reggelit a Slowenska a Soul étteremben szolgálják fel, ahol elsősorban a hagyományos szlovák konyhára összpontosítanak.

De kipróbálhatja a Dobré časy sörözőt, a La Nature csokoládéboltot, valamint az ázsiai Sushi&Ramen éttermet és sok más vendéglátóhelyet is. A Košiarik boltban pedig különféle helyi finomságokat vásárolhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást az elegáns wellnessrészlegben, ahol kültéri medence, finn szauna, infraszauna, gőz- és gyógynövényszauna, pezsgőfürdő valamint tepidárium is várja. A relaxációs zónában nyugágyakon pihenhet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha még a nyaralás alatt sem engedne sportos életmódjából, látogasson el a modern, professzionális gépekkel felszerelt fitneszterembe.

Hrebienok Resort

Hrebienok Resort

Starý Smokovec 18095 , Starý Smokovec
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
HREBIENOK RESORT, s.r.o. Cégjegyzékszám: 36819492


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
50 m
Busz megálló
0,4 km
Sípálya
0,6 km
Sífutás
1,1 km

Utazási tippek

Ótátrafüredi templom

Ótátrafüredi templom Utazási tipp

Az ótátrafüredi templom igazi gyöngyszemnek számít. A templom faragott díszítésben gazdag és alpesi stílusban épült, így biztosan lenyűgözi majd. A templom nem csak Ótátrafüred egyik legszebb építménye, hanem az egész Magas-Tátráé is. A gyönyörű építészeti elemeken kívül lélegzetelállító kilátás is várja környező tájra .

Ótátrafüred
Ótátrafüred
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút
Tarpataki vízesések
Tarpataki vízesések