Vegye az irányt a szlovákiai Liptószentmiklós felé és szálljon meg a Hotel Strachan Family Jasná *** szállodában. Ezen a bájos helyen csodálatos kirándulás vár az egész családra! A szálloda félpanziós ellátással valamint egy pezsgőfürdővel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleggel várja az utazókat. Ráadásul különböző kedvezményekkel járul hozzá ahhoz, hogy a környéken mindent felfedezhessenek. A gyerekek szórakozásáról pedig a nagy játszószoba, a szabadtéri játszótér és egy gyermekmedence gondoskodik.

A szálláshelyről

A Hotel Strachan Family Jasná *** a festői Deményv-völgyben, Liptószentmiklós közelében található, így tökéletes kiindulópont kirándulásokhoz, valamint a nyári és a téli sportoláshoz.

A közelben számos drótkötélpálya található, amikkel feljuthat a Chopok, a Dereše és a Krakova hoľa csúcsaira. Nem kell sokat utazni a Deményfali jég vagy a Deményfalvi szabadságbarlanghoz sem, amik lenyűgöző karsztdíszítéseik miatt Szlovákia leglátogatottabb barlangjainak számítanak. szintén megér egy látogatást. Ne hagyja ki a Tatralandia aquaparkot sem, ahol 14 medencében (köztük termálmedencékkel), egy szaunavilágban és egy wellnessrészlegben pihenhet. Gyerekekkel ne hagyja ki a ziarcei bobpályát és a Kontact Zoo-t sem.

Télen a legközelebbi sípálya csak néhány lépésre üzemel. ráadásul ez nem akármilyen síközpont, hanem a híres Jasná, Szlovákia legnagyobb síterepe. Több mint 50 km sípályát található itt, amiket 27 felvonó és felvonóvasút szolgál ki. Ezenkívül freeride zónák, snowpark és az éjszakai síelés is rendelkezésre áll. A sífutóknak is nagy élményt nyújt az 5 km hosszú, gondozott pálya. Ha más síközpontokat is ki szeretne próbálni, a Ski centrum Žiarce-t, a Ski Javorovica-t vagy a Ski Opaliskot tudjuk ajánlani.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos, napfényes terasszal rendelkező étteremben friss, kiváló minőségű alapanyagokból, helyi receptek alapján készült fogásokat kóstolhat meg. Igény esetén gluténmentes vagy laktózmentes ételeket is készítenek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda Wellness & Spa Lesania részlege a pihenés oázisa. Pihenését a következők szolgálják szolgálja:

  • Finn szauna

  • Gőzfürdő

  • Infraszauna

  • Merülő medence

  • Pezsgőfürdő

  • Kneipp-taposó

  • Gyermekmedence

  • Fűtött fekhelyek

  • Pihenőszoba

  • Déményfalvi Forrásvíz

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legfiatalabb vendégek számára nagy játszószoba áll rendelkezésre mászókákkal, léggömbökkel és egyéb attrakciókkal. A felnőttek számára pedig egy szabadtéri ülősarokban pihenhetne, amíg a kicsik a kinti játszótéren játszanak, amit homokozóval, csúszdával, hintával, trambulinnal, minifocipályával és ugrálóvárral szereltek fel.

Hotel Strachan Family Jasná ***

Hotel Strachan Family Jasná ***

Demänovská Dolina 200 , Liptovský Mikuláš
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
FBS-SK s.r.o. Cégjegyzékszám: 46075968


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
25 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
18 km
Sípálya
0 m

Utazási tippek

Tarzánia

Tarzánia Utazási tipp

Az Alacsony Tátrában található kötélpálya remek szórakozás az adrenalin kedvelőinek, korosztálytól függetlenül. Tarzániában három pálya található: a zöld színű a kezdőnek, a haladóknak a kék, a tapasztaltaknak pedig a piros jelzésű az ideális. Az akadályok leküzdése közben hegymászó felszerelés fogja biztosítani, így az eséstől nem kell tartania.

Deménvölgy
Deménvölgy
Ostredoki kilátótorony
Ostredoki kilátótorony
Jasná Síközpont az Alacsony-Tátrában
Jasná Síközpont az Alacsony-Tátrában