Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Bogács: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Bogács Észak-Magyarországon található a Bükk hegység lábánál. Bogács látogatóit főleg a híres termálfürdőjének köszönheti, amely gyógyvize eléri akár a 76°C hőmérsékletet is. A korszerű élményfürdő 9 medencéjéből 6 termálvízzel van feltöltve, amelyeknek gyógyvize nagyszerű hatással van a mozgásszervekre. Bogács ezen kívül híres borvidék is, ennek köszönhetően a termálfürdőn kívül rengeteg borospincével is büszkélkedhet.

Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő Legkedveltebb utazás

A magyarországi Bogács város termálfürdői nemcsak nagyszerű szórakozást, hanem kikapcsolódást is ígérnek a gyógyvízben. A helyi forrás kalciumot, magnéziumot és egyéb jótékony anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a reumás, ízületi és a nőgyógyászati ​​problémákban vagy bőrbetegségek elleni küzdelemben. Az egész évben nyitva tartó gyógyfürdőben 4 termálmedencében pihenhet, 35–37 °C körüli vízhőmérséklettel. A nyári szezonban 9 medencét is várja a látogatókat - 6 termálmedence, egy úszó és két gyermekmedence. A gyermekek különösen élvezni fogják a csúszdákat. A legnépszerűbbek közé tartozik a 20 m hosszú tölcsérvégű "Spacehole" csúszda vagy a "Wawe slide".

További információ

Térkép utazási tippekhez 1 utazási tipp

Bogács: Kirándulási ötletek

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Érdekes cikkek

Magyarország legjobbjai: 7 csodaszép hazai tó, ahol érdemes megnézni a naplementét

Magyarország legjobbjai: 7 csodaszép hazai tó, ahol érdemes megnézni a naplementét

  • MAGYARORSZÁG, MAGYARORSZÁG LEGJOBBJAI
  • 1. 7. 2021

Annyi csodaszép tó van Magyarországon, hogy alig győztünk kiválasztani a kedvenceinket közülük. Így hát a teljesség igénye nélkül érkezzen 7 olyan tó, amelyeket minden évszakban és napszakban érdemes meglátogatni!