Nagy-Fátra: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Donovaly síparkLegkedveltebb utazás

A gyönyörűen felújított síközpont hatalmas hírnévnek örvend és tökéletes választás gyermekes családok számára. Több nehézségi szintű sípályával is találkozhatunk itt, a kezdő síelők főleg a kék jelzésű pályákat értékelik majd, a tapasztaltabbak pedig a piros és fekete megkülönböztetésű pályákon mutathatják be tudományukat. Donovalyban a nappali síelés 8:30 és 16:00 között folyik, amelyet az éjjeli síelés követ. A sípályákra korszerű felvonók segítségével juthat el, továbbá találkozhat itt még 4 sífutópályával és szórakoztó parkkal is gyermekeknek. Amennyiben a nagyobb izgalmak kedvelője, úgy snowboardjával próbálja ki a Riders Parkot.

Síbérletek és nyitvatartás:A síbérlet áráról és a síterep nyitvatartásáról IDE kattintva tájékozódhat.

További információ

Ruzsomberok síközpontLegkedveltebb utazás

Ruzsomberok városa felett, a Nagy-Fátra hegységben található Malinô Brdo vagy Rózsahegyi síközpont, amely Szlovákia legnépszerűbb síközpontjai közé tartozik. Nem csoda, hiszen a téli sportok paradicsoma, függetlenül attól, hogy kezdő vagy tapasztalt síelő is látogat ide. Itt különböző lesiklópályákon száguldozhat, amelyek hossza 130 métertől 1200 méterig terjed. Kék, piros és fekete pályák is várják a téli sportok szerelmeseit, melyeket 9 felvonó szolgál ki.

A sípályáknál síkölcsönző, szerviz és tároló, síiskola, valamint több kávézó és bár is kényelmét szolgálja. Nyáron a pályák egyedülálló kerékpárparkká változnak.

További információ

Térkép utazási tippekhez10 utazási tipp

Nagy-Fátra: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet