Síelés a Szlovák Paradicsomban

A nemzeti parkban való túrázás mellett a Szlovák Paradicsomban remek síelés is várja. Látogassa meg a kisebb, de annál barátságosabb síközpontok egyikét, amelyek modern sífelvonókkal, pazar szolgáltatásokkal, síiskolákkal és gyerek lejtőkkel vájrák a látogatókat.

  • Kiváló síelésben és pazar szolgáltatásokban a Ski resort Mlynky - Biele Vody központban lehet része. A látogatókat 2 sípálya és 2 sífelvonó (ebből az egyik gyerekeknek van fenntartva), illetve 14 km sífutópálya várja. Továbbá síiskola és jégkorcsolyázásra alkalmas víztükör is található itt.
  • A Ski centrum Dedinky privát síelésre alkalmas, így a kezdők biztosan élvezni fogják az itt töltött időt. A központ ugyanis csak egy felvonóval és egy sípályával rendelkezik, amely tökéletesen karban van tartva és éjjeli síelésre is alkalmas.
  • A Ski Centru Plejsy 4,5 km összhosszal rendelkező sípályáit 5 sífelvonó szolgálja ki. A tökéletes időtöltésről az éttermek, a sí- és snowboard iskola, vagy a játszósarok és gyerekfelügyelet gondoskodnak.
  • A Ski centrum Telgárt központot az Alacsony-Tátra, Szlovák Paradicsom és a Gömör-Szepesi-érchegység közötti mesés völgyben találja. A síközpont kiváló választás tapasztalt síelők és snowboardosak, vagy akár kezdők számára is. A helyi 10 nehézségi szintre szétosztott sípályák alkalmasak hagyományos és szabad stílusú síelére, vagy snowboardozásra.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg:  Szlovák Paradicsom, Lengyel-Tátra

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet