Síelés Alsó-Ausztriában

Amint leesik az első hó, Alsó-Ausztria a téli sportok paradicsomává alakul át. Magyarországhoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően a térség ideális rövidebb sítúrák és hétvégi kirándulások tervezéséhez is. A hegyoldalak változatossága garantálja, hogy a gyerekek és felnőttek sem fognak itt unatkozni. A 24 síközpontok összesen 200 km sípályával rendelkeznek, amelyeket majd 100 sífelvonó szolgál ki. A pályák többségét a kék jelzéssel látták el, de találkozhatunk fekete jelzésű és a szabad stílusú síelők, illetve az extrém sportok szerelmeseinek fenntartott pályákkal is. Alsó-Ausztriában összesen 800 km sífutópályával is találkozhat.

Hol is síelhet egy jót Alsó-Ausztriában?

  • Ötscher tapasztaltabb és kezdő síelők számára is alkalmas.
  • Maiszinken síközpont 4,5 km sípályával rendelkezik, amelyek különböző nehézségi szintűek. A többi síközponthoz képest a síbérlet előnyősebb áron beszerezhető.
  • Göstling-Hochkar 19 km sípályával, 32 km sífutópályával és 10 km skating pályával büszkélkedhet. Ezen felül több túraösvény is található itt, amelyeken kitűnő sítalp kirándulásokat lehet indítani.
  • Annaberg 14 km sípályával rendelkezik. Az itt tartózkodását szánkózással, sífutással és túrázással teheti érdekesebbé.
  • Gemeindealpe Mitterbach az adrenalin szerelmeseinek garantáltan tetszeni fog - itt található a térség legmeredekebb hegyoldala a 70%-os fekete jelzésű sípályával.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Alsó-Ausztria

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet