Tapolca

Nemcsak a Balaton-felvidéki Nemzeti Park miatt érdmes meglátogatni Tapolcán. A Balaton melletti kisvárosban egyedülálló hajókirándulást tapasztalhat egy barlangtónál. A körút során csónakázhat, de a barlang egyes szakaszai annyira keskenyek, hogy érdemes a lapátot a csónak aljára tenni és gyalog továbbmenni. Ne felejtsen el mélyet lélegezni, mert a barlang levegőjének páratartalma különösen magas és kedvező a légzőrendszer számára. De vigyázzon a fejére - a barlang mennyezete néhol meglehetősen alacsony. Ha valami rendhagyó dolgot keres az üdülése alatt, ez a legjobb választás.

Mit látogasson meg ha tapolcán jár?

  • A felejthetetlen körutazás után a barlangban irány a barlang mellett található múzeum, ahol többet megtudhat Magyarország barlangrendszereiről. Biztosan nem csak a gyerekeket fogja érdekelni a 3D mozi és ajándékbolt.
  • Látogassa meg a felújított Fő teret egy helyi művész kis hercegnő szobrával, valamint hagyományos piacokkal, városi házakkal és a Szentháromság szobrával.
  • A tér közelében fekszik a Malom tó egy volt malomépülettel, amely ma a híres szállodának ad otthont

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Balaton

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet