Salzkammergut Ausztria egyik legcsodálatosabb történelmi tájegysége. Élvezze a lélegzetelállító kilátást a környező hegyekre a Spa Hotel Erzherzog Johann *** medencéjéből, a bőséges félpanziót, masszázsokat, vagy a Salzkamer Summer Card kedvezménykártya előnyeit.

A szálláshelyről

A Spa Hotel Erzherzog Johann **** luxus szálloda alpesi hegyek árnyékában épült, a csendes Bad Aussee stájer városban, Salzkammergut térségében. A szálloda stílusosan berendezett és a hagyományos családias hangulatot helyezi előtérbe. A térség leghíresebb és Stájerország legnagyobb tava a Grundl, de a Sommersberg és Toplitz tavak szépsége is felveszi vele a versenyt. A túrázás szerelmeseinek mindenképpen ajánlatos a Altaussee meglátogatása, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Dachsteinre. A téli hónapokban természetesen a síelők sem fognak unatkozni a Loser és Tauplitz síközpontoknak köszönhetően.

Hol fogok aludni?

Szállás Classic szobában. A szoba felszereltsége: televízió, minibár, telefon és káddal ellátott saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme kiváló stájer ízvilággal és a helyi termelőktől származó alapanyagokkal büszkélkedhet. Ne feledkezzünk meg a zamatos borok bő választékáról sem. Kedvező időjárás esetén étkezését a rózsakertben, vagy a teraszon is élvezheti.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodában wellness központ is található, ahonnan mesés kilátás nyílik a fennséges Alpokra, a lazítás közben. Tornaterem is rendelkezésére áll, illetve ne hagyja ki a nyugtató kezeléseket sem.

Spa Hotel Erzherzog Johann ****

Spa Hotel Erzherzog Johann ****

Kurhausplatz 62 , Bad Aussee
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Erzherzog Johann Betriebsges. m.b.H. Cégjegyzékszám: 516400


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
2 km