Fedezze fel Stájerország gyönyörű tájait, és szálljon meg a tóparti Boutique Hotel Erla **** szállodában, ahol első osztályú szolgáltatásban lesz része. Utalványunknak köszönhetően élvezheti a korlátlan wellness-szolgáltatást, a bőséges reggelit és a masszázsutalványt. A hab a tortán, hogy minden nap 16 óra után ingyenes belépést kap a szálloda környékén található három mesés termálfürdő egyikébe.

A szálláshelyről

A Boutique Hotel Erla **** szálloda a Stubenbergsee tó partján, az osztrák Stájerország festői vidékén található. A kiváló elhelyezkedés és az első osztályú szállodai szolgáltatások felejthetetlen nyaralást ígérnek a természet közepén és a gyógyvizes termálfürdő közelében.

A nyári hónapokban a családi strandon kellemesen úszhat, csónakázhat vagy sportolhat a parton és a vízben is. A tó környékét a mesés természet veszi körül, amely csendes sétákra, hosszabb túrákra és kerékpártúrákra hívogat. Télen az Eibisberg sífelvonó (21 km) felé vegye az irányt a sportoláshoz.

Tervezzen egy városi kirándulást, például a festői szépségű Bad Waltersdorfba (20 km), ahol gyógyvizes termálfürdő található, amely erősíti a szervezet védekezőképességét és méregteleníti az egész szervezetet. A pihenés mellett golfozhat, meglátogathatja a Római Múzeumot vagy csak sétáljon egyet a helyi romantikus utcákon.

A közelben felfedezheti a Herberstein kastélyt (3,3 km), amely egy sziklán, a mély erdő mellett fekszik. Fedezze fel az impozáns, 16. századi kastélykomplexumot és virágoskertjét. Egy rövid sétával elérhet egy másik gyönyörű kastélyt is, a Schielleiten kastélyt (2,5 km), amely szokatlan módon egy sportpályával is rendelkezik. Egynapos kirándulásra pedig induljon Graz (50 km), Ausztria második legnagyobb városa felé, amely garantáltan lenyűgözi majd csodálatos építészetével.

Hol fogok aludni?

A Boutique Hotel Erla **** elegáns és ízlésesen berendezett szobákat kínál vendégei számára, amik teljesen elvarázsolják majd a részletekre odafigyelő, első osztályú kényelemmel. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, WC-vel és piperecikkekkel. Természetesen ingyenes wifire kapcsolat is rendelkezésre áll.

A következő szobák közül választhat:

  • A Gravenstein kétágyas szoba (23 m²) kényelmes szállást kínál egy franciaágyon vagy két különálló ágyon, illetve egy kanapén, amely pótágyként is szolgálhat. A hangulatos szobában fotelekkel ellátott ülősarok, íróasztal, szekrény és TV található. A szobához privát erkély tartozik.

  • A Junior lakosztály (32 m²) egy tágasabb és szellősebb szoba, franciaággyal vagy két különálló ággyal és egy kanapéággyal, amely szintén pótágyként szolgálhat. A szoba fotelekkel ellátott ülősarokkal, íróasztallal, TV-vel, szekrénnyel és privát erkéllyel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Boutique Hotel Erla ****-ban minden részletre odafigyelnek, így garantált, hogy csak a legjobb ételeket szolgálják fel a vendégeknek. A konyha fenntartható, helyi és szezonális, így biztos lehet benne, hogy a legjobb alapanyagokból készült különlegességek kerülnek az asztalára. Valójában az alapanyagok akár 95%-át regionális beszállítóktól szerzik be.

Az étteremben a hagyományos stájer ételektől, a mediterrán finomságokon át, egyenesen a kemencéből készült pizzákat is kínálnak. Az étlapon vegetáriánus, vegán és gluténmentes ételek is szerepelnek. Természetesen alkoholos és alkoholmentes italok közül is bőségesen válogathat. Ezeket akár a stílusos beltéri részen, akár a szabadtéri teraszon is elfogyaszthatja.

Az étteremben minden reggel bőséges büféreggeli várja, amely frissen sütött péksüteményekből, különböző módon elkészített tojásokból, gyümölcsökből és zöldségekből, felvágottakból, sajtokból és egyéb finomságokból áll. Természetesen kávék és teák széles választéka is rendelkezésre áll.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy igazi feltöltődésre vágyik? Akkor irány Stájerország! Közvetlenül a szállodában található egy hangulatos wellness, amely tökéletes kikapcsolódást biztosít. Élvezze az egyedülálló feltöltődést a két szaunában és az aromafürdőben, vagy foglaljon egy kényeztető masszázst illetve szépségkezelést.

Ha a szálloda wellness szolgáltatásait még fokozná, akkor látogasson el a közelben található három termálfürdő egyikébe:

  • Heiltherme Bad Waltersdorf - ez a pihentető paradicsom 3 beltéri és 4 kültéri termálmedencével és 9 szaunával várja.

  • H20 Therme Bad Waltersdorf - a kikapcsolódás tökéletes helyszíne egy 5000 m²-es szaunavilággal, 10 medencével kicsiknek és nagyoknak, valamint pezsgőfürdőkkel.

  • Therme Loipersdorf - a nyugalom oázisa 7 beltéri és kültéri termálmedencével, 6 szaunával és egy sóbarlanggal.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekeket a szálloda kertjében található játszótere várja, ahol csúszdák, hinták, mászóka és egy fából készült vár is található.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda wellness-részlegében egy fitneszgépekkel és kardiógépekkel felszerelt fitneszterem is található.

Boutique Hotel Erla ****

Boutique Hotel Erla ****

Buchberg 70 , Buchberg bei Herberstein
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
12 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a tótól
90 m
Busz megálló
0,8 km
Sípálya
21 km