Látogasson el a híres Marianbad fürdővárosába, és élvezze a csodálatos pihenést a luxus Hotel DaVinci **** szállodában, amely mindössze egy rövid sétára található a gyönyörű erdei parktól és a híres gyógyforrásoktól. Utalványunknak köszönhetően bőséges reggelivel indíthatja minden napját, vagy félpanziós ellátás választása esetén ízletes vacsorákkal zárhatja le azt. Frissítse fel magát az üdítőkkel ellátott minibárból és pihenjen a privát wellness-részlegben. Kényeztetését fokozhatja ha ellátogat a pezsgőfürdőkkel, szaunákkal és vízicsúszdával ellátott városi uszodába, ráadásul kedvezményben részesül a masszázsokra és wellness-kezelésekre.

A szálláshelyről

A Hotel DaVinci **** egy butikhotel a híres Marienbad fürdővárosában. A szálloda egy felújított villában található a városközpont szélén, mindössze egy rövid sétára a gyönyörű Ferdinánd-forrás kolonnádjától (1,1 km). Az oszlopcsarnoktól elsétálhat a Prelat Natúrparkba, a Prelat-forráshoz (3,3 km) vagy a Hvozd parkba (3,1 km). Innen egy kőhajításnyira van csupán a Boheminium park (3,3 km), amely tele van érdekes miniatűr épitészeti elemekkel, valamint a Mariánky síközpont (2,7 km) a nyári Koliba-Krakonoš felvonóval és a téli sípályával is elérhető közelségben lesz.

Látogasson el a fürdőváros központjába, ahol gyönyörködhet az Éneklő szökőkút (2,3 km) látványában, sétáljon végig a Maxim Gorkij-kolonnádon (2,4 km) vagy a Karolina és Rudolf tavaszi kolonnádon (2,3 km). A közelben várja a Lesní forrás (2,7 km) is, a fittebb turisták pedig a Srnčí (4,5 km) vagy a Myší forrás (3,9 km) vizéből is ihatnak. Még hosszabb kirándulásra vágyik, és nem tud betelni a fürdőhelyi hangulattal? Akkor irány Franzisbad (37,3 km), amely hosszú fürdőtörténelmével és lenyűgöző építészetével teljesen elvarázsolja majd.

Hol fogok aludni?

A szálloda belső terei már első látásra leveszik majd a lábáról. Az elegáns szobákat kristálycsillárok világítják meg, a közös helyiségekben pedig Leonardo da Vinci festményei találhatók. Szállása a luxus, dizájnos Superior szobák egyikében lesz, melyek mindegyike LCD TV-vel, minibárral, széffel, telefonnal és zuhanyzós, piperecikkekkel és hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkezik.

  • A Superior egyágyas szoba méretében kisebb és csak 1 személy számára alkalmas, de igazán királyi pihenést biztosít - egy kényelmes franciaágyon.

  • A Superior kétágyas szoba már tágasabb, amely egy franciaágyat vagy 2 különálló ágyat kínál. Lehetőség van pótágy elhelyezésére is egy harmadik személy számára.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az elegáns étterem csendes környezetében cseh és nemzetközi különlegességeket kóstolhat meg. Jó idő esetén pedig a tágas kültéri teraszon is elfogyaszthatja az ételeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda privát wellness-részleggel rendelkezik, ahol megújulhat és teljes magányban élvezheti a luxus relaxációs élményt, ugyanis előzetes foglalás után a spa teljesen az Öné lehet. A finn és gőzszauna, a relaxációs nyugágyak, valamint a masszázsok és kezelések széles választéka áll rendelkezésére, amelyek többféle pihentető kezelést, például pakolásokat és hidromasszázságyat kínálnak a vendégek részére.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a kisgyermekkel érkező vendégekre is gondolt, nekik kérésre kiságy áll rendelkezésre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda vendégei számára rendelkezésére áll egy tárolóhelyiség kerékpárok, sílécek és egyéb sporteszközök számára.

Hotel DaVinci ****

Hotel DaVinci ****

Plzeňská 2 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
HOTEQ, s.r.o. Cégjegyzékszám: 27196836


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Háziállat 700 CZK/tartózkodás díj ellenében hozható.
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 120 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Minibár
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a fürdőtől
2 km
Busz megálló
0,4 km
Sípálya
2 km
Sífutás
2 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Boheminium Miniatúrapark
Boheminium Miniatúrapark
Kynžvart kastély
Kynžvart kastély
Teplá kolostor
Teplá kolostor