Vélemények és értékelések: Apartmány Belveder (Tátra)

4/5
(Összesen 4 értékelés)nagyon jó
Tatranská Lomnica, Szlovákia (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

5/5  
(Nadežda H. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 4. 9. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete modern, tiszta, elhelyezkedése kiváló a gyors és problémamentes autó nélküli közlekedés miatt, a szálloda bérletet kínál kedvezményes közlekedésre. Csodálatos wellness a magánéletben, egy sörfürdő egy pohár sörrel ellazítja az izmokat és feltölti erejét bármilyen más gyönyörű kiránduláshoz az V. Tátrában, bármilyen időjárás esetén. A szálloda személyzete segítőkész volt, különösen amikor szállásfoglaláskor kommunikáltak.
4/5  
(Pavel S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szállás új, tiszta, a központban, túraútvonalak, éttermek és üzletek közelében. Sajnos néhány dolog meglepett minket: a reggeli benne volt az utalvány árában, de sajnos nem tartalmazott semmiféle italt - kávét, teát -, ami szokásos. Tehát minden reggel 4 Euro 2 kávéért. Továbbá a szállásadó nem tudta az egész héten átadni a TATRY kártyát, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy igénybe vegyék a közlekedési kedvezményeket stb. Összességében nagyon jól értékelem a szállást, de a részletek finomhangolása után még jobb lesz.
4/5  
(Milan O. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 8. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete kellemes. A személyzet segítőkész, mindent megtettünk, amire jogosult voltunk. Csak a reggeli hiányzott minden italnál, legalábbis tea vagy fehér kávé. Ezt elmulasztottuk, és egyetlen tartózkodás alatt sem fordult elő velünk.
3/5  
(Martina Z. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 3. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete nagyon kellemes, megfelelt a leírásnak. A kuponon szereplő ajánlat azonban félrevezető - a cím az Apartmanokat ... reggelivel, wellnessrel és sörfürdővel közli. De csak az ajánlat alaposabb vizsgálata után tapasztalhatja meg, hogy 2 típusú szállás létezik: apartmanok és szállodai szobák, és mindegyikhez csak 1 szolgáltatás tartozik: wellness a szállodai szobához és sörfürdő az apartmanhoz. Travelking ajánlat. A cz-t nem így írják le, ott mindkettőt említik. Ezért elégedetlenek voltunk az így leírt szolgáltatások körével. Ráadásul ilyen felosztást nem találtunk az ajánlatban, csak a helyszínen tudtuk meg. A sörfürdőért, amelyért az utat választottuk, a helyszínen kellett fizetnünk, ami 40 euróval drágította az utat. A recepciós nem adott ki nekünk dokumentumot felárként, és nem is próbálta felajánlani nekünk. A második kisebb elégedetlenség az volt, hogy a recepciós a wellness-t is szolgálja, így az ügyfeleknek vagy a recepción kell várniuk, amikor a recepciós megérkezik, vagy a wellness-be, ahol akkor nem lehet betartani a nevezési határidőket.

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet