Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Vélemények és értékelések: Hotel Styria *** (Dél-Morvaország)

3,8/5
(Összesen 124 értékelés)
Chvalovice, Csehország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

3,8/5

Személyzet

4,5

A szállás felszereltsége

3,3

A szállás elhelyezkedése

4

Ellátás

4,3

Szállodai szolgáltatások

3,7
5/5  
(Michaela K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 8. 11. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az első benyomás nem volt túl jó. Féltünk attól, hogy mibe keveredtünk. A személyzet tökéletes volt és a szolgáltatás. (Azt hittük, hogy van benne pezsgőfürdő, de nem így volt.) A vacsorák tökéletesek voltak. Szeretnénk újra ellátogatni a szállodába.
1/5  
(Lenka V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 23. 10. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Ebben a szállodában vettünk szállást ifjú házasainknak, akik október 22-én este tértek vissza a vakációból. Beszámolójuk szerint amikor megérkeztek a szállodába, nagyon hideg volt a szobában. Miután figyelmeztették őket, hogy nem lesz melegük a szobában, közölték velük, hogy még nincs olyan hideg, de a végén felmelegítettek egy kicsit. Azt mondták, hogy később jöttek reggelizni és nem korán reggel, nem volt semmi a tálcákon, és miután értesítették a személyzetet, közölték velük, hogy van még tojás és kolbász. Hasmenésük volt a kolbász elfogyasztása után, nagyon régi lehetett. Az ágyak állítólag kényelmetlenek és kemények voltak, és sokáig semmit sem javítottak vagy modernizáltak. Azt mondták, csak nekik kell vacsorát főzni, azt mondták, azonnal szóltak. Azt akartuk, hogy a személyzet (Mr. Antoš) díszítse egy kicsit az ifjú házasok szobáját, pl virágok, gyertya (mindent fizetünk), minden gond volt, és azonnal felajánlott egy szobát jakuzzival (jelentősen drágábban, ami szerintünk értelmetlen), mert az ifjú házasok látni akarták Znojmót, és nem egész nap a pezsgőfürdőben ülni. Rossz volt az összbenyomás a szállodáról, ifjú házasaink nem így képzelték el a nászútjukat.
2/5  
(Kateřina H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 9. 10. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda átlag alatti, mondhatnám elhanyagolt is, és a bejárattól sem tagadja meg a múltját. A szobák kicsik, ami nem lenne gond, de az ágyon kívül nincs hova ülni, a két aljzat közül az egyik nem működött, a másikon lengőhuzat volt. A fürdőszobában nincs törülközőkampó, nincs hova tenni a higiéniát, a wc papír lazán van a WC-n ☹. Kilátás a szobából egy csúnya mezőgazdasági udvarra. Kiszolgálás: fiatal, tapasztalatlan hölgy (recepciós, pincérnő és valószínűleg szobalány), aki még új a szállodában, így nem volt értelme kérdezni. A tulajdonos nagy hibájának értékelem és őszintén sajnáltam a hölgyet. Étel jó.
4/5  
(Lenka M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 10. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda a falu végén van, és egy csúnya udvarra volt kilátás, ahol egy fészer, egy tűzifa fahasáb, több régi grill és egy kopott kék körmedence, amit valószínűleg már nem is használ senki és csak a szúnyogok szaporodnak. benne. A szállodába való belépés kifejezetten ijesztő. Úgy éreztük, hogy a hátsó ajtón lépünk be. Egyáltalán nem vettük igénybe a felkínált wellnesst, mert ez egy kis medence, ami a szálloda melletti járdáról jól látszik, és már túl van a legszebb éveiben. Másrészt viszont meg kell dicsérnem a személyzetet, akik mindig segítőkészek voltak és szívesen adtak tanácsot. Ennek a nyaralásnak nagy pluszja volt a szállodától sétatávolságra lévő boros séta, valamint volt szerencsénk elmenni Znojmóba burka szedni, ami igazán jól sikerült. A szállodában az étel standard volt, svédasztalos reggeli, vacsora szolgált fel, de az én ízlésemnek kicsit olyan volt, mint egy iskolai menza.
4/5  
(Soňa H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Profiak voltak
1/5  
(Petr P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 24. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Ez a szálloda szörnyű volt. Koszos falak, szakadt tapéta, nyikorgó ágy.
2/5  
(Jiří N. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 8. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Még egy kis hűtőszekrény sem volt a szobában. Az ágy melletti éjjeliszekrényen csak 1 lámpa volt, amiről nem lehetett olvasni, mert gyenge kék fényt bocsátott ki. Egyik sem volt a másik éjjeliszekrényen. Kértem a recepcióst, hogy cserélje ki az izzót és cserélje ki a 2. lámpát - hiába! Nyilván nincs és nem is szabad izzót cserélni. A szállodába belépni szégyen. A reggelik továbbra is ugyanazok voltak, a legcsekélyebb vagy részleges változás sem (pl. keménytojás, némi leves stb.). Reggelinél nem volt kávéfőző, csak 55 CZK-ért lehetett kávét rendelni a recepcióstól. Nem mennék többet ebbe a szállodába, és nem is ajánlom senkinek.
4/5  
(Zdeňka J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 7. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda szép, érdekes környezet, az ételek kiválóak, a személyzet nagyon segítőkész és kedves, a medence csodálatos, a víz kellemesen meleg, számos kirándulási lehetőség van, Znojmo, Vranov, Bítov és még sokan mások.
3/5  
(Petr S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 3. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Bejelentkezéskor közölték velünk, hogy nem kaptak tájékoztatást a Travelkingtől a foglalásunkról. Az utalvány bemutatása megmentette, aztán kaptunk egy szobát. A szoba kisebb volt, tiszta, kilátással a helyi szövetkezet udvarára. Összességében a szálloda környezetének átalakítása előnyös lenne. Az épület eredeti rendeltetése ma is látható itt. Nem használtuk a medencét. Barátságos személyzet, különösen a recepciós, valószínűleg ő volt az operátor is egyben.
5/5  
(Dana J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon elégedettek voltunk, különösen a személyzettel
5/5  
(Zdeněk W. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 31. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A közös helyiségek nagyszerűek. A medence kellemesen meleg. A személyzet kellemes. Aludj jól, de a fürdőszobában nincs hova akasztani törölközőt, nincs polc, nem működik a ventilátor, az ajtó félig romos, az úgynevezett "jelszó" kapcsol. Ott voltunk a borért és a borospincékért, szóval igen.
3/5  
(Roman L. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 20. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda a legszebb napjait élte. Eléggé karbantartatlannak tűnik, egészen az elhanyagolásig. De az étel jó volt. Az utalványon szereplő szolgáltatásokat biztosítottuk számunkra. A személyzet segítőkész és szorgalmas, de kissé zavartnak tűnik a környezetben. A szálloda alkalmas egy éjszakára, de nem tudom ajánlani hosszabb tartózkodásra.
5/5  
(Michaela B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A tartózkodás megfelelt a leírásnak
1/5  
(Evka G. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 1. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda nagyon régi, ezt bizonyítja a bejárat is, ahol a hálóajtó beszakadt, a szálloda teljes bejárata kopottnak és elhanyagoltnak tűnik. Az étterem kellemes, a pincér nagyon kedves és segítőkész, de a szobák már emlékeznek valamire. A paplanok lepedői valószínűleg a történelem előtti időkből származtak. A Travelkingen lévő fotó nem felelt meg a valóságnak.
4/5  
(Petr J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 8. 7. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet szép, a medence bármikor elérhető, a személyzet segítőkész.
5/5  
(Alena V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 7. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Csak egy nagyon puha matrac.
5/5  
(Ivana S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 10. 6. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Sok
4/5  
(Andrea P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 23. 5. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Személyzet 10/10 Étel 10/10 Szobafelszereltség 7/10
2/5  
(magda P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 18. 5. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Elégedettség, semmi. Petra recepciós szakember a helyén. Nagyon készséges, mindenben befogadott minket. De ez volt minden, amit ebből a tartózkodásból kaptunk. A szálloda kívülről jól néz ki, de amikor belép, csak megnéztük. Nem vagyunk igényesek, de nem izgatott minket az a rendetlenség, ami az egész szállodában uralkodott. A szobából hiányoznak a szekrényből a tárolópolcok, a függöny be van húzva, a redőny eltört, az ágy fölött pókháló legyekkel. A fürdőszobában még egy kis polc sincs, így a fogászati kellékek, fésűk stb., mind együtt a mosogatón. Nem volt kampó a törülköző felakasztására (mind dohos). Nem működő szellőzés, eldugult hulladék a zuhanysarokban. WC-papír a padlón, hiányzik a tartó. Az a medence sem ideális, ahol nincs lehetőség átöltözni, és a vízből porra, pókhálóra nézni. Összességében ez a szálloda kudarcot vallott számunkra, és soha többé. Ott kellett volna hagyniuk az éjszakai klubot, talán ennyi is elég lett volna!!!
1/5  
(Ivana H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 5. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Sziasztok, ajándékba kaptam a tartózkodást, és több barátomat is meghívtam rá, és szégyellem, és még mindig szégyellem, hova vittem őket. Még egy sörre is ott maradtam volna, de a barátaim rábeszéltek, hogy valahogy kibírjuk a két éjszakát. A mindenütt jelenlévő hulladékszag, koszos szőnyegek, lerombolt gardróbszekrények, leszakadt tapéták, bútorozatlan szobák, amelyek a múltban nyilván más célt szolgáltak, mint a hosszabb tartózkodást. Számomra, mint egykori szállodai szakember számára ez teljesen elfogadhatatlan, és nem értem, hogy van valakinek szégyellnivalója és bátorsága, hogy ezt még levezesse, és Travelkinget kínáljon. A nagyon kedves és segítőkész személyzet és a kellemes "körülbelül" tulajdonos nem mentheti, az ágyon hattyúformába hajtogatott törölközők pedig szinte komikusan mutatnak ebben a környezetben. Üdvözlettel: Radek Mařík
4/5  
(Vladimír K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 9. 5. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Tetszett a tartózkodásom, a személyzet segítőkész, a wellness nagyszerű
4/5  
(Eva D. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 8. 5. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Ez egy régebbi épület, eredeti belső térrel a szálloda egy részén. A szobák felújítottak, kicsik, de magas ágyakkal. Jól aludt. A szobákban mindent megtaláltunk, amire szükségünk volt a rövid tartózkodásunkhoz. A medence nagyobbnak tűnik a képeken, de szép kiegészítője volt a tartózkodásnak. A víz 33°C-os volt, a jacuzzi 500 kc/h volt, max négy személyre. A személyzet mosolygós és nagyon kellemes. A reggeli menü az egyik legkisebb volt, amit egy ideje láttam, de az étel ízletes volt, és elegendő volt a nap indításához.
5/5  
(Pavlína N. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 7. 5. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda régebbi, így még a belső tér is tapasztalt valamit. Főleg, amikor régen híres biznisz volt :-D Ennek megfelel a dekoráció és a felszerelés. De minden tiszta, a személyzet nagyon segítőkész, a fűtött medence remek és egész nap korlátlanul elérhető. A pezsgőfürdő nagyon érdekes. A tér lehetőséget ad arra, hogy elképzeld, mi történt ott :-D Kiváló étel. Élveztük tartózkodásunkat. Ha még egyszer ezen az úton utazunk, újra itt maradunk.
4/5  
(Stanislav V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 3. 4. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon jó, a személyzet nagyszerű, a konyha is.
5/5  
(Jiří G. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 21. 3. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szép város, érdekes földalatti
1/5  
(Petra J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 3. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nem vagyunk igényes vendégek, de ez a szálloda nagyon szörnyű volt. A parkolóban szinte mindenhol ott van a kutyaürülék. A szállodai szobák kicsik. Összességében a szálloda nagyon leromlott. A padlón régi szőnyegek vannak, a fürdőszoba penészes. Az utalvány részeként uszodánk kellett volna. Érkezéskor a recepciós hölgy azonnal közölte velünk, hogy nem működik, és helyette két órányi pezsgőfürdőt kapunk. Ebben megegyeztünk, de sajnos végül nem is úsztunk a pezsgőfürdőben, mert olyan hideg volt, hogy még az 5 éves kisfiam is kiszállt 15 perc után és vacogott a foga. Wellnessről egyáltalán nem lehet beszélni. A félpanzióhoz még annyit hozzátennék, hogy a reggelik bőségesek, de a műanyag bográcsban főzött instant kávé 20 perc asztali állás után kihűl valószínűleg senkinek nem fog tetszeni reggel. A vacsorák kiválóak voltak. Nem fog kellemesen meglepni a szálloda árai. Csatolt sörük nincs, csak palackozott és csak Pilsen. A limonádé túlárazott és egy kis Redbull 75 koronáért?? Ez az az ár, amit egy ötcsillagos szállodában elvárnék, itt biztosan nem. Az összbenyomás nagyon rossz. A recepciós hölgy megmenti az egész helyzetet. Tényleg kétszer gondolja meg, hogy meglátogatja-e ezt a szállodát. Biztosan nem éri meg az árat, amit fizetsz.
4/5  
(Jaroslava Z. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 23. 2. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, a személyzet segítőkész volt, az ételek kiválóak voltak.
5/5  
(Petra J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 5. 2. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon kedves kiszolgálás, mindenki nagyon kedves.
3/5  
(Zdeňka K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 1. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A tartózkodás előnyei: Kellemes személyzet, ízletes vacsorák és elegendő adagok, kiváló country zene. Hátrányok: A vacsorák, beleértve a szilvesztert is, csak egyfogásosak voltak (leves, desszert nélkül), és nem túl melegek. A szobák nagyon kicsik, nem lehet ülni, 4 éjszaka teljesen takarítás nélkül (még szemetet, törölközőket sem). A medence 2 napig egyáltalán nem működött, aztán hideg volt.
3/5  
(Jaroslav V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 11. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A tartózkodás kellemes volt. A tulajdonos nagyon kellemes és elkötelezett ember. Barča pincérnő csodálatos. A szálloda környezete szép és tiszta. Az ételek nagyon finomak, de persze nem lehet mindenki kedvére tenni. De a pótágy nagyon kemény volt. Azt javaslom, vegyen legalább egy habszivacs matracot. A medence hideg. Forró kád a szobában bomba. Egyetlen hátránya, hogy nem választja el válaszfal vagy legalább egy behúzható ajtó, így hosszas szellőztetés után is meleg és párás a helyiség, mint egy mosókonyhában. De egyébként elégedettség.
4/5  
(Dana S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 13. 11. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden megfelelt az előző értékeléseknek, tényleg kisebb a medence, mint a képen látszik. A szobánkat hattyú alakú törölközőkkel fogadták, nagyon szép, öröm volt. A személyzet nagyon segítőkész volt, nagyon szerettük az ételeket, rengeteg volt. Reggeli elégedettség. Nagyon tetszett Znojmo, rövid sétára a tértől és gyönyörű kilátással. Eljutottunk a moziba és úsztunk a helyi medencében. Biztosan visszatérünk.
3/5  
(Václav D. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 25. 10. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Sokat kell még látni, mire használták régen a szállodát, de a szobák tiszták, illatosak, az ágyon kívül nincs semmi ülnivaló a szobában. Főleg azért választottuk az üdülést, mert ígértek egy korlátlan beltéri medencét, de az nem üzemelt, ami nagyban befolyásolta a tartózkodásról alkotott általános véleményünket. A szálloda személyzete barátságos és segítőkész volt, az ételek elegendőek és változatosak voltak. Sokat bicikliztünk, Znojmo, Loucký kolostor borkóstolóval elérhető.
5/5  
(Jiřina P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 16. 10. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden egyszerűen kiváló
1/5  
(Jiří H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 9. 10. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A tartózkodás nem felelt meg a leírásnak. A fotókon minden másképp nézett ki, valószínűleg beállítás. Mezőgazdasági épületek ablakai alatt, ahol fémkapuk zörögtek, ha fújt a szél. Biztos vagyok benne, hogy nem ajánlom a tartózkodást barátaimnak és idegeneimnek. Ami a személyzetet illeti, nem volt probléma.
3/5  
(Petr S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 9. 10. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Elég volt felismerni, hogy ez egy egykori erotikus klub volt, a medence hideg, a személyzet nagyon barátságos, az ételek, a kemény steak kivételével, elfogyaszthatóak. Tippek kiránduláshoz: Podyjí, Šobes dűlő, Znojmo, gyönyörű szőlők, pincék, most burčák.
4/5  
(Štěpánka S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 9. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Mindennel meg voltam elégedve, de a reggeli kínálat lehetett volna változatos, minden nap ugyanaz volt (pl. rántotta helyett gyümölcs, karácsony helyett rétes, stb.)
4/5  
(Vincent M. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 8. 9. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az idősek számára alkalmatlan ágyakat leszámítva az étel egész jól kárpótolt.
3/5  
(Věra H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 6. 9. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nincs annyi időm, hogy leírjam a dolgokat. Tehát leegyszerűsítve, amivel a legnagyobb problémánk volt: A WC-ből kifogyott a vécépapír, újat nem szállítottak. A tartózkodás teljes öt napja alatt a kosarat nem vették ki. Nem túl gyakori a szálloda környezetében, de valószínűleg megfelel a tartózkodás árának. Ami a személyzetet illeti, úgy gondolom, hogy általában elégedettek vagyunk.
5/5  
(Lenka K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 5. 9. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda nem luxus, de tiszta. A nyújtott szolgáltatások, az ételek és a személyzet teljesen szuper volt. Úgy gondoskodtak rólunk, mintha a sajátjuk lett volna. Az ételek kiválóak voltak, és rengeteg volt. Ha nem vagy szállodai tróger és kirándulsz, nagyon Ha még sok munkájuk van a szállodában, az az érzés, hogy visszatérsz egy olyan helyre, ahol szívesen látnak, felbecsülhetetlen, és a személyzet ezt biztosítja. Biztosan szívesen visszatérünk oda !
5/5  
(Martina B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 4. 9. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szuper tartózkodás volt
5/5  
(Miroslav Ž. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 4. 9. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Bár a szoba kisebb volt, ez semmi sem tartott vissza egy esetleges következő látogatástól
5/5  
(Lenka P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon elégedettek voltunk tartózkodásunkkal.A szolgáltatások színvonalasak, a személyzet kedves és segítőkész.Az ételek nagyon jók és megfelelő minőségűek voltak. Összességében elégedettek voltunk, és szívesen visszamennénk.
3/5  
(Kamila H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 28. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda szétesik. Elég lenne hozzá olyan apróságokat, mint kampók a fürdőszobában, polc, legalább egy szék a szobában.
5/5  
(Iva P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 26. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden a legjobb rendben volt, segítőkész személyzet, gyönyörű környezet és kerékpárutak.
5/5  
(Ivana B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 20. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Király volt.
4/5  
(Alena T. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az üdülés a leírásnak megfelelt, mindent megkaptunk, ami a kuponon szerepelt. Az étel nagyon jó volt, még a válogatós unokám is dicsérte. Használtuk a medencét, kellemes volt ott. Autó kell hozzá, gyalogosoknak kevés az út, autob. a Šatov-Chvalovice kapcsolat nem létezik.
3/5  
(Ludmila P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A beígért szoba helyett a dohányzós padokra néző konténerek, a beltéri medence már messze van a menüben látható fotótól és hazugság a kültéri medence lehetősége.
4/5  
(Jaromír V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 16. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Barátságos személyzet, nyugodt. A vacsorák nagyon jók voltak. A szobák tiszták voltak. A medence lehetne tisztább, a hamutartókat a vendégház előtt időnként fel lehetne söpörni, kiüríteni.
3/5  
(Miroslava Č. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 15. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szoba egyszerűen berendezett, a falakon egyetlen kép nélkül, a fürdőszobában műanyag tükrös szekrény, nem működő fiókkal. Kosár felső fedél nélkül. Őrülten meleg a második emeleten. Az utolsó napon technikai okok miatt nem lehetett belépni a medencébe. Ezért nem tudtuk tovább használni. Az összes italt tartalmazó itallista nem volt elérhető. Csak egy szigorú kártya az asztalokon. A tervezet kofola 4 nap alatt egyáltalán nem volt elérhető. Vranov kastély - gyönyörű és Znojmo városa gyönyörű.
2/5  
(Lucie U. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 14. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kedves személyzet, jó étel, hely is. Csak láthatja a szálloda történetét, és általában valószínűleg nem sokat törődnek a szállodával.