Vélemények és értékelések: Terme Banovci - Mobile homes

3/5
(Összesen 1 értékelés)
Veržej, Szlovénia (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

3/5  
(Mária G. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A családommal egy hétig maradtunk. Egy jacuzzis házban kaptunk szállást. Érkezéskor a személyzet nagyon kedves volt, a recepción lévő férfi mindent elmagyarázott és térképen megmutatta, hogyan juthatunk el a házhoz. A házba érkezéskor nagyon kellemes érzés, minden új volt, tiszta. Az étterem nagyon kellemesnek tűnt, az ételek svédasztalosak voltak, negatívumként csak annyi mondható el, hogy eléggé ismétlődő volt az étel. A termálfürdők gond nélkül működtek, a bel- és kültéri medencék fűtöttek és nagyon kellemesek voltak. Most a negatívumok. Az első napon megállapítottuk, hogy a házban lévő pezsgőfürdő nem melegíti fel a vizünket, azonnal jelentettük a recepción, a hölgy az úrral történt telefonálás után közölte, hogy megjavítjuk, hogy jön az úr megjavítani. reggel volt, reggel nem jött senki. Reggeli után eszünkbe jutott, hogy volt egy másik hölgy a recepción, aki nem tudott a problémáról, és felhívta az urat, hogy javítsa ki. Egy óra múlva jött az úr, nem köszönt, csak ránézett a pezsgőfürdőre, és szó nélkül elment. Estig nem történt semmi, így este megkérdeztük, hogy hogy néz ki, megint egy másik recepciós ült a recepción, aki nem tudott semmiről. Másnap reggel egy másik úr jött, hogy megnézze a pezsgőfürdőt. Ebből kifolyólag csak annyit mondott, hogy ha használni akarjuk, akkor a vizet eresszük le, és ne a meleget. Ezzel megoldódott a probléma (nálunk ez azt jelentette volna, hogy naponta leürítettük és feltöltöttük a pezsgőfürdőt, így csak egyszer használtuk a kádat). Nyaralásunk alatt villámhárítók készültek a házakra. A ház körül és a házunk előtt sétáló személyzet úgy tett, mintha nem látna minket, és nem vették a fáradságot, hogy bármilyen módon válaszoljanak az üdvözletünkre. 5 napig maradtunk, egész idő alatt a takarítónő egyszer sem jött, a takarítás és a szemétszállítás tehát a te felelősséged, de a szemetes zsákokat magaddal kell hoznod. Javaslom a szúnyog elleni riasztó vagy bármilyen védőszer szedését is, a ház melletti patak és a kukoricatáblák miatt tényleg nagyon sok a szúnyog.

Aktuális ajánlatunk Terme Banovci - Mobile homes

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet