Vélemények és értékelések: Fabianics Kastély

4/5
(Összesen 1 értékelés)nagyon jó
Misefa, Magyarország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4/5  
(Peter S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 30. 6. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
És a diéta Csalódás! Bár a reggeli svédasztalos, a kínálat gyenge. A legrosszabbak a vacsorák voltak, a kupon 5 fogást jelzett. Valójában az első fogás például egy bagett baguette egyik kereke kettévágva, a másik fele kettévágva és valamivel megkenve, leves kvázi kávéscsészében, amibe alig fért bele egy kanál, aztán a második fogás és valamilyen desszert, például egy darab fagylalt tekercs. A legjobb az volt, amikor megkérdeztem a pincért, hogy hol van az 5 fogás, és azt mondta, hogy a második főételben (leves után egyszerre 2 fogást tettek a tányérra - bejártam fél Európát, de még soha ezt már láttam,nem tudtam,hogy sírjak vagy nevessek.Más probléma,hogy a Misefa egy lyuk,ahova se menni, se vásárolni semmit.A szállásnak egyébként van potenciálja, de azt javaslom, hogy jobban vigyázzanak a környezetre. .A medence és a pezsgőfürdő már régen nem látott seprűt.Javaslom a szállodai létesítményekben hűtővel és klímaberendezéssel a szobákat főleg a forró nyári napokon.Nem értem,hogy egyesek (magyar nyugdíjasok) egész nap ott laknak, vagy otthon maradhatnak.A medence két személyre való, ha akarnak belőle valamit, és a jacuzzi is két főre

Aktuális ajánlatunk Fabianics Kastély

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet