Vélemények és értékelések: MJUS Resort & Thermal Park ****

4,7/5
(Összesen 152 értékelés)nagyon jó
Körmend, Magyarország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4,7/5

Személyzet

4,6

A szállás felszereltsége

4,8

A szállás elhelyezkedése

4,1

Ellátás

4,9

Szállodai szolgáltatások

4,8
5/5  
(Orsolya U. - Magyarország Magyarország)
Az értékelés létrehozva: 23. 5. 2023
Már többször jártunk a szállodában, nagyon szeretjük. Szépek a szobák, gyönyörű tiszta, az ellátás különleges és finom. A fürdő is nagyon jó, az új szauna rész is szép lett. Fecskebarát a szálloda. És gyönyörűek a pálmák is.
5/5  
(Dezső I. - Magyarország Magyarország)
Az értékelés létrehozva: 14. 5. 2023
Szép park, minden a leírás szerint.Nagyszerű ételek, készséges személyzetKitűnő volt minden.
3/5  
(Darina P. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 21. 12. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Hideg víz a medencékben, 33 fok.
5/5  
(Martin K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 11. 12. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kiváló ételek és pincérnők. Nagyszerű szolgáltatás.
5/5  
(Zdeněk Mehes M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 4. 12. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden tökéletes volt, az étel kiváló volt.
4/5  
(Yvona K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 13. 11. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Gyönyörű szálloda, kiváló ételek, kedves személyzet, csak abban reménykedtünk, hogy a termálfürdőben felmelegedhetünk. Nagyon hideg volt az egész szállodában, beleértve a szobákat és a wellness részleget is, csak a hétvégén kezdett felmelegedni. A medencék elég hidegek, tényleg nem volt a legmelegebb kint úszni. Ráadásul nagyon kellemetlen volt a szag kint. Igyekeztünk legalább a szaunavilágban élvezni a tartózkodásunkat, de tényleg nem jövünk vissza.
5/5  
(David K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 13. 11. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szobák gyönyörűek, bőven van hely kettőnek. Legalább 1 kis szekrény hiányzott a szobámból. Csak egy pántos rúd van. A félpanzió fényűző volt, rengeteg ételválasztékkal, amelyeket folyamatosan pótoltak. Kellemes, gyors kiszolgálás, élőzene vacsoránál. A reggeli italok ingyenesek voltak. Vacsorára az általunk rendelt italokért a tartózkodás végén fizetni kellett. Ezt tehát figyelembe kell venni. A fürdőben valószínűleg már korlátozott a rendszerük, a drága energia miatt, mivel csökkentették a víz hőmérsékletét. A legmelegebb víz 33 fokos volt, de csak a gyerekmedencében. A többi medence 31 fokos volt, így nem nagyon élveztük a meleg vizet. Egyébként nagyon tudom ajánlani.
4/5  
(Lenka L. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 1. 11. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az ételek kiválóak, a szállás nagyon jó, kivéve a szobák magas hőmérsékletét, amit csak ablaknyitással lehetett szabályozni, a személyzet készséges, a wellness részleg remek.
4/5  
(Václav H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 22. 10. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Meg voltunk elégedve a szálloda szolgáltatásaival és az étterem kínálatával. termálparkkal, sok növényzettel a szálloda területén. Problémánk volt a levegővel. Gyakran éreztünk azonosítatlan szagot a faluból kiáramló levegőben.
3/5  
(Darina P. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 19. 10. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szállodában megkezdődött a rekonstrukció
5/5  
(Martin S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 5. 10. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
fél év után megismételtük ebbe a szállodába tett látogatásunkat, hogy lássuk, rendben van-e még a világ és így van :-). Nagyszerű ételek, mind a választék, mind az ízek, szép szállás, csak 16 éven felülieknek használtuk a medencét, tehát összességében nagyszerű. A bár is remekül működik, jelentősen kibővült a wellness büfé és annak adottságai (mikor tavasszal ott jártunk, még csak elkezdték a bontást), és az esti élőzene is remek volt, szép és rendhagyó kútrendezések. ismert slágereket nagyon jó volt hallgatni egy ital mellett. Ezúttal problémamentesen ment a fizetés, kérésre forintban állították ki a számlát, a tavaszihoz képest, amikor euróban számlázták és plusz lefoglalt tartózkodással, amit előre kifizettünk. Összességében tehát elégedettek vagyunk a medencékhez kapcsolódó és idén kipróbált gyógyfürdőkkel, az MJUS egyértelműen a TOP-ok közé tartozik.
5/5  
(Zdeněk M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 8. 9. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szuper szálloda, modern, tiszta, nagyon jól felszerelt. Remek játszószobák gyerekeknek, bowling, borbolt, remek ételek, nagyon finom ételek, gazdag büfé. A wellness is remek, termálmedencék masszázsbuborékokkal, kültéri termál. Kültéri tó hideg vizzel, gyönyörű környezet, bár italokkal, stb. Teniszpályák, napozóágyak, gyermek- és edzõpálya szabadtéri. A szaunavilág nagyon jó, csak a szauna utáni pihenővel van a baj, mert a vásárolt utalványért kaptam egy narancssárga karszalagot, amivel nem akartak beengedni a VIP zónába, míg a klasszikus pihenő zárva volt. .
5/5  
(Jiří B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Öt csillag nekem és a feleségemnek. A szálloda kiváló ételek, szép szállás. Szerintem érdemes lenne cseh nyelvű tájékoztatót kitenni a recepcióra. Ott találkoztunk pár csehekkel, akik nem ismerik a nyelvet, azoknak gondja van a beszállásnál. Volt egy fordító a mobilunkon, ezért adtuk. Mivel a wellness részlegbe (fedett és kültéri termálmedence + szaunák) +16-tól lehet belépni, megértem, hogy egyeseknek nem biztos, hogy tetszik, ezért nem ajánlom gyermekes szülőknek, hacsak nem romlik az idő. Ellenkezőleg, nekünk megfelelt. Bár van karkötőd, valójában csak arra használják, hogy milyen színű vagy, és hol lehet és nem. A fizetés szobaszámonként és aláírásonként történik. A személyzet készséges, a konyhában minden bármikor pótolható, nagy választék mindenkinek és nagyon finom. Egyáltalán nem szoktunk ehhez. Tehát nálunk ez az első számú, és ezt ajánljuk.
5/5  
(Zdenek K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 11. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Mint mindig minden OK. A barátaimnak is, akik szintén elégedettek voltak... Már 4xOK
5/5  
(Milan D. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 16. 7. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kiváló ételek és szertartások a szaunában kiválóak (a ceremóniamester a lófarokkal a fején nagy dicséretet érdemel).
5/5  
(Marcel P. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 5. 7. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon, mint mindig
5/5  
(Lucia K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 5. 6. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon élveztük a tartózkodást, mind a tízet ajánlom. Biztosan visszatérünk ide. Gyönyörű nagy és tiszta szobák, finom ételek és élőzene a hétvégén.
5/5  
(ludovit K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 20. 3. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon szép szálloda kellemes légkörrel és kiszolgálással.
5/5  
(Martin S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 18. 3. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda a város szélén található, így az osztrák határ felől a fizetős úton teljesen könnyen megközelíthető. Amikor megérkeztem a recepcióra, a számos vélemény ellenére találkoztam egy recepcióssal, aki beszélt angolul. Viszont a második lélegzettel hozzá kell tennem, hogy itt a vége, a többi személyzet, a pincérek, a wellness recepció, a wellness bár, stb. De az alapszámokat németül mindenki el tudja sajátítani, így a szobaszám bejelentése törölköző utalvány vagy reggeli-vacsora érkezés esetén nem olyan bonyodalom, és ha nem is sikerül, a listát megtalálni és az ujjal mutogatni a legegyszerűbb. Ami az ételeket illeti, a lehető legnagyobb elégedettség, mind ízben, mind választékban, itt ha tíz csillag lenne, csak azokat adnám. Mi nem vagyunk szaunák, ezért csak medencéket használtunk, mondhatnám itt standard, én csak a mozaik melletti kis kerek medencét értékelném, nehéz volt beülni és sok hölgynek gondot okozott a be- és kimászás, köszönhetően egy alkalmatlan létra (szélesebb lépcsők helyett vékony csövek, mint a kültéri medence lépcsőinél) és a mellette lévő kapaszkodók (csak a függőleges csövek fel). Szép a szoba és a berendezés, nincs benne szekrény, hanem csak egy cső függesztett karokkal, a falba épített széf nagyon sekély (majdnem gond volt két pénztárcát betenni :-)). Sajnos, ami minket nagyon zavart, az a túlfűtött szoba, állandó 25,3-25,7 °C éjjel-nappal. A klíma vezérlését valószínűleg szoftver blokkolta, nem reagált semmire, a recepción a panasz nem segített, sajnos csak németül és nagyon rossz angolul beszélő személyzet volt. Különben valószínűleg nem szerencsések vagyunk a plusz tartózkodásoknál :-), mert az ünnepi pótdíjon túl (a webről már tudtunk róla, és még a szálloda is megkeresett minket a foglalás után, és felhívta a figyelmet erre a tényre) még a tartózkodás, amit már utalványon keresztül kifizettünk. Azonban ismételten ki kell emelnem a szálloda hozzáállását, ezt az állítólagos tényt azonnal tudomásul vették, felajánlották, hogy az összeget bármikor átutalják az üdülésre, ugyanakkor beleegyeztek a szükséges számlára történő visszatérítésbe is. Így történt. Ez arra utasít bennünket, hogy a következő alkalommal minden új szállodában kérjünk számlát, amelyet fizetés előtt megtekinthetünk. Ennek ellenére pozitívan értékeljük ezt a szállodát, és ajánljuk más látogatóknak.
5/5  
(Jiří B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 7. 3. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Abszolút szuper luxus és modern üdülőhely, gyönyörű beltéri medencék és szaunák, gyönyörű szabadtéri úszás. Kiváló étkezés.
4/5  
(Zdeněk D. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 1. 11. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda megfelelt az elvárásoknak, az elhelyezkedés nem a legjobb, de jó utakra lehet autózni, főleg Ausztriába. A személyzet jó, de a sokszor nem működő kávégépekkel sem tudnak dolgozni / rontja az összbenyomást és nem tudom miért nem oldódott meg már régóta /. A 16 éven aluliak wellnessbe való belépésének korlátozása minket is korlátolt 13 éves fiunkkal.
5/5  
(Milena V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 20. 10. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A férjem és én rendkívül elégedettek voltunk. Kissé nem megfelelő ablak a fürdőszobából, a fény zavarja a másik ember alvását. A luxus ételek, a 4 tökéletes szauna és a nagyszerű, 35 ° C körüli meleg vízzel ellátott medencék lehetővé tették a reumás ízületeim mozgatását, remekül érzem magam egy hétig. Gyönyörű komplexum. Fitness szint. Segítőkész személyzet.
5/5  
(Olga J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 4. 10. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden szuper volt, maximális elégedettség, csak nincs hova menni. Neki kell vezetnie.
5/5  
(GABRIELA R. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 1. 10. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
minden passzolt
4/5  
(Dana H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 29. 9. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda 4 *-ot válaszolt, a személyzet sajnos nem beszél angolul. Voltak, akiknek problémájuk volt a német nyelvvel is. Az étel finom, de a magyar konyha teljesen hiányzott. A legnagyobb csalódás azonban a wellness, ill. amit ebből 5 és 16 év közötti gyermekeknek szánnak. Gyakorlatilag egy medence víz nélkül. Sajnos nem olvashat róla a Travelking weboldalán. Viszont dicsérem a gyerekek játszószobáját, a bowlingot. Autó nélkül gyakorlatilag nincs hova mennie. Korment csúnya, elhanyagolt város. Meglátogattuk a kamai Jeli Arborétumot (gyönyörű séta), és ajánlom a Guessing -t Ausztriában is. Mindenesetre gyermekekkel való tartózkodás esetén (5 és 16 év között) nem ajánlom ezt az üdülőhelyet.
5/5  
(Martin P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 9. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Abszolút elégedettség. Biztosan visszatérünk.
5/5  
(Michal O. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 1. 9. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Elégedett
4/5  
(Zdenek M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 7. 9. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A wellness tökéletes, az ételek (valószínűleg kevés vendég számára) kissé gyengébbek. Különösen Sárvárhoz képest. Teljesen profi személyzet. A szobák felszereléséből hiányoznak szekrények, fiókok stb. Alkalmas egynapos tartózkodásra.
5/5  
(Viera P. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 13. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon kellemes tartózkodás. Minden nagyon tiszta volt, a személyzet remek.
5/5  
(Marie N. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 12. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden rendben volt. Kiváló étel, gondos koronavírusellenes intézkedések, naponta legalább háromszor mérték a hőmérsékletünket. A személyzet segítőkész volt, csak meglepődtem, hogy csak a harmadik napon ürítették ki kosarunkat, és egy közeli malac szállodaszagú.
5/5  
(Viera P. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 12. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden rendben volt.
5/5  
(Petra D. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 28. 2. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden a leírás szerint. Gyönyörű szálloda, tiszta, remek étel, kevés ember.
4/5  
(Jiřina R. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 26. 2. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda és a szobák tiszta, csendes környezetben, rendben vannak. Diéta egynek. A medencék rendben vannak, a fitnesz úszáshoz nem úszómedence. A 16 évesnél fiatalabb gyermekek használhatják a szaunát és a szomszédos medencét. Értem a szaunákat, nem igazán értem a mozaikmedencét. Ez az egyetlen, aki közbelép, és nem mehet oda a gyerekekkel ... Felügyelet nélküli tornaterem. A gyerekek élvezték a gyereksarkot, például hiányzott valami a művészi tevékenységhez.
4/5  
(Robert V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 2. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda és a szállás megfelel a leírásnak. Minden nagyon magas szinten. A korai jógához való felkelés felbecsülhetetlen, három kísérletből a tanár csak egyszer, 15 percre jött. Szégyen.
5/5  
(Hana B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 21. 1. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden remek volt, mindenképpen visszatérünk ebbe a szállodába.
5/5  
(Hana B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 21. 1. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete elég jó volt, minden megfelelt a leírásnak, mindent megkaptunk, ami a kuponon szerepelt. Kiváló étel, segítőkész személyzet. Wellness elegendő.
5/5  
(Peter O. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 7. 12. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet nem túl kielégítő, a szálloda belső tere pedig kiváló. A leírás teljes mértékben megfelelt a valóságnak. Természetes személyzet ugyanakkor segítőkész
4/5  
(Zuzana I. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 22. 11. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szállodai szoba remek, az étel csodálatos (még lehetőségek vegetáriánusok számára is). Több szaunára számítottam, de ez elég volt egy hétvégi tartózkodáshoz.
4/5  
(Milan D. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 12. 11. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szállás, étkezés és wellness megfelelt az ajánlatnak. A személyzet nagyon segítőkész volt.
5/5  
(Josef Š. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 21. 10. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Segítő személyzet.
5/5  
(Eva G. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 16. 10. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagy
4/5  
(Roman V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 13. 10. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Hosszabb hétvégén voltunk október 2-án, 2-kor. A szálloda vadonatúj és kedves. A termál wellnessrel való kapcsolat ideális, ez az alapja. Elhelyezkedés a külvárosban, a környéken egy gyár kevésbé. Nincs hova sétálni. Szállás szilárd, nincsenek megjegyzések és tisztaság, barátságos személyzet. Kiváló ételek - minőség és választék. A jó reggelt egy kis pálinka pálinka ajánlata, amelyet vasárnap egy pohár habzóbor váltott fel, meglepett minket. Csak a személyzet nem fogta fel a sütemények és gyümölcslevek újratöltését, még pénteken sem, a szálloda alacsonyabb kihasználtságával. Összességében elmondható, hogy a szállodának van egy kis foga az idő részleteiben, és valószínűleg rosszabb a karbantartása. Éppen ellenkezőleg, a kerten és a külső területeken láthatóan dolgoznak, és ez emeli a színvonalat. A pompát, amelyet ismét részletek akadályoznak, például az áttetsző fólia a patak kövei és a tavak között. Wellness - pénteken meglepte a hideg víz a medencében és a szabadtéri pezsgőfürdőben. Hétvégén minden egy fokkal jobb. Torna inkább dekorációra, felügyelet nélkül. Jelentkezzen az 5 tréner közül 2-n kívül. de az általános elégedettség teljesítette az ötleteket.
5/5  
(Jiří Prokop P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 4. 10. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az ételek csodálatosak, a wellness is és mindenben a legjobb a gyermekeknek nyújtott szolgáltatás. A személyzet kedves, nagyon jó.
5/5  
(Martin S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 2. 10. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda megfelel a leírásnak. Az ételek kiválóak voltak, nagy választékkal. A szobák gyönyörűek. Wellness csodálatos. Egyéves kislányunkkal voltunk, és mindannyian élveztük. A személyzet mindig segítőkész és nagyon kedves. Szóval vakációt képzelünk el.
4/5  
(Petr K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 29. 9. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda, a szobák, az ételek, a wellness csodálatos volt.
5/5  
(Kateřina H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 22. 8. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Gyönyörű, modern szállás, remek ételek, kedves személyzet, mind az osztályban.
5/5  
(Mariana M. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 10. 8. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Helló, nagyon elégedettek voltunk a tartózkodással, megfeleltünk az elvárásainknak.
5/5  
(Vladana J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 28. 7. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden tökéletes, wellness, szállás, segítőkész személyzet. Kis panasz a szoba felszerelésével kapcsolatban - nincsenek szekrények és hideg víz a szabadtéri medencében, elég hangos techno zenével. Mindenképpen visszatérést tervezünk. Luxus nyaralás.
5/5  
(Emil V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 22. 6. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden tökéletes volt, de az étel valami extra.
5/5  
(Peter F. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 14. 5. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szolgáltatási szint, személyzet, étel = kiváló.

A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath - Magyar értékesítési csapatvezető
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2019

Aktuális ajánlatunk MJUS Resort & Thermal Park ****

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet