Vélemények és értékelések: Standard Poolhouse Gusic Apartments (Kvarner-öböl)

3/5
(Összesen 1 értékelés)
Novalja, Horvátország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

3/5  
(Dagmar K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 8. 7. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Postán érkezett egy szelvény gundulica 12 címmel, majd e-mail érkezett a szállásadótól primorska 34 címmel. Megérkeztünk a primorska 34 címre, ahol két hölgy közölte velünk, hogy ott biztosan nem szállásolunk el minket, és hogy egyáltalán nem tudtak rólunk. Így újra elkértük a kupont és beírtuk a navigációba a gundulica 12 címet.Kb. 4 km. Kiértünk az utcára. A 11-es és 13-as 12-es címet sehol sem találták, és még a tulajdonosok sem tudták. Szóval felhívtam az emailben szereplő számot. Senki nem vette el. Írtam WhatsApp-on és ott az úriember azt írta, hogy két perc múlva értünk egy kék robogóval. Megérkezett és elvezetett minket a címre. Még kb 1 km. Eladott minket Mr. Festékkel festett. Inkább munkásnak tűnt, mint valakinek, akinek el kellene fogadnia minket, de mindegy. Elvette az iratainkat és 150 euró letétet. (50 €/fő). Kis idő múlva visszaadta az iratokat és a szobába vezetett minket. A fotók és a valóság határozottan nem egyeztek, de elfáradtunk és nem is bánkódtunk. A bunda szakadt, a zsinór megrepedt, az ágy megrepedt, a teraszon a fotel megrepedt,... Lezuhanyoztunk és leültünk a teraszra. Jött egy úriember, és közölte, hogy vissza kell költöznünk a Primorska 34. címre. Diákkirándulást tartott oda, és nem volt hely nekik. Csomagoltunk, visszaadtuk a kauciót és elmentünk a Primorska 34. címre. A hölgyek ismét megismételték, hogy nem tudnak rólunk, és nem fognak elszállásolni. Aztán egyikük telefonálni kezdett, és végül közölte velünk, hogy el fog fogadni minket. Újra befizettük a kauciót és lefényképeztük az iratainkat. A hölgy ezután a szobába vezetett minket. Két kártyát vitt magával. Miután az ajtóhoz értem, és mindkettőt kipróbáltam, az ajtó vörösen villogott, és nem nyílt ki. Azt mondta, hogy várjunk, és elment. Körülbelül 6 kártyával tért vissza, és elkezdte kipróbálni őket. Az utolsónál az ajtó zölden villogott és kinyílt. Odaadta nekünk a kártyát és elküldte. 1 kártya 3 fő részére. A szoba szép volt, tiszta. Elég Rucniknak. Nem semmisült meg. Szép terasz, tiszta. Pihenéshez kanapéval. Beleértve a légkondicionálót is. Nem volt láp és folyékony kézszappan. A lakás mellett volt egy medence és egy parkoló. Körülbelül 100 m-re a tengertől. Körülbelül 200 m a strandtól. A szomszéd utcában pékség, kikötő, fagyizó, étterem,... Zajosabb szomszédok, de este 11 után csend volt. Távozáskor szobaellenőrzés és 150 € visszatérítés. Ha nem teszel tönkre semmit, ne sértsd meg. A takarítás díját nem fedezi. Nincs helyi díj sem. Kaminkova hüllő. A tengerparton építkezés folyik.

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet